2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yerimsenibenbellona

bellonalanmak lazım:hulya:kaydirigubbakcemile2

ohh iyi, kaydirigubbakcemile5biz de bellona bakıyoruz da, bellonayı beğenmiştim en çok ben. ayrıca sürekli yer değiştireceğimiz için taşınırken falan yardımcı oluyormuş bellona kaydirigubbakcemile2

ohh iyi, kaydirigubbakcemile5biz de bellona bakıyoruz da, bellonayı beğenmiştim en çok ben. ayrıca sürekli yer değiştireceğimiz için taşınırken falan yardımcı oluyormuş bellona kaydirigubbakcemile2

ee tabi taşınırken onlar getircek.. canım sıfır eşya ..kayseriden geliyor ...taa

Bizim ;
Yemek odası=8 adet sandalye,yemek masası,konsol,3adet konsol arkası dekoratif ayna. Fiyatı 1.550 tl
Salon takımı=3 lü yataklı koltuk, 2 li koltuk,2 adet berjer,7 adet minik yastık.Fiyatı 2.100 tl
Yatak odası= bazalı yatak,üzrinin yatağı,yatak başı,şifonyer,2 adet komidin,gardrop,tekerlekli boy aynası. Fiyat 2600 tl

Yani toplamda 6250 tl hihoyyyt :lepi:

ee tabi taşınırken onlar getircek.. canım sıfır eşya ..kayseriden geliyor ...taa

ilk tabi onlar getirecek de, biz 2 yıl sonra tayinciyizmesela, taşınacağımız zaman eşyalarımızı toparlıyorlar yine, ayrıca tayin olarak gittiğimiz yerde de onlar karşılayıp evi tekrar kuruyorlar hihoyyyt

vereliniortak tebrikler bu sefer sonuç iyi güle güle kullan cnm

ya kıslar ama çok heyecanlanıyoruz hep eşya bakarken ne güsel bişey ya...

yeni eşyalar bizim:1hug::lepi:

vereliniortak tebrikler bu sefer sonuç iyi güle güle kullan cnm

eee artık biryerden gülmemiz gerekiyodu :sm_cool:
inegöle gittiğimize değmiş :dance:
Bu arada yemek odamla,yatak odamon modelini koymuşlar bakabilirsiniz
http://www.viramobilya.com/

yatak odasınında,yemek odasınında ismi quatro vereliniortak

iyi secmişsin...aklinialirimsmile
portmanto aldınmı_?

yok almadım. kira olacağı için evin durumu ne olur bilmiyorum, eğer portmantosu olmazsa kiii olması tercihim,normal portatif askı şeklinde birşey alırız, elalemin evine göre niye portmanto alayımki,o aldığım belki başka eve veya kendi evime uymayacak :sm_confused:

Ayyyy çok yoğunummm kahvaltıda etmemiştim başım döndüü sabah sabahhh koşturmaktan kafamçokkarıştı Bütün muhabbeti kaçırdım kıslarr yaa :1no2: Arsecim çok şıkmış mobilyalar tabi siyah olduğu için toz olayı biraz fazla olucak ama bi çare bulursun onada kaydirigubbakcemile3 Güle güle güzel günlerde kullan inşallahh darısı beyaz eşyalarının başına opuyorumnanaktan Bencede iyiki gitmişiz inegöle bizimde toplamda fiyatlar aynıya geldi gibi bişey tam hesabının nişanlım biliyo o kadar şeyin fiyatını aldıkki hatırlamıyorum . Gelinliğinde hayırlı olsun benimkide çok güzel olluyoooo çok içime sindiii şimdi bi el çiçeğim kaldıı bide ayakkabım ayyy herşey yoluna giriyo sanırımm hihoyyyt

benim oturma odası için köşe bulmam lazım, ama rahat olsun istiyorum bide öyle büyük olmasın istiyorum,bide yataklı ve bazalı olsun istiyorum, baktığınız gözünüze takılan varmı kızlar ?

hım anladım canım
valla kira olsa mutlaka almam gerkiyordu..söylemsi ayıp ..çünkü ayakkabı delisiyim..
çok var ayakkabım nereye koyardım sonra:1shok:mecbur aldım..

hem şuan bizim evde tüm ayakkblık snki bana özel...kaydirigubbakcemile3
annemler plastik ayakkabılıgı kullanıyo bende ..büyüğü..kaydirigubbakcemile3

Sağol canım, siyah-beyazı sevgilim istedi koyu beşiktaşlı ben fenerbahçeliyim :sm_confused: söz verdi tozları ben alıcam diye :hooray: rahatım yani :hooray:
beyaz eşyalarda haftasonu inceledik modellerden anlamadığımız için sadece baktık bosch da karar kıldık.modelleride anneler gidip beğenecek hangisi kullanışlı falan diye :dance:
Gelin çiçeği ile taç kısmınıda o bahsetmiştimya yapan yer var diye cuma günü akşam kursum yok,işten çıkışta gidip öğrenicem .sanada söylerim

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3ilahi aferin

hem şuan bizim evde tüm ayakkblık snki bana özel...kaydirigubbakcemile3
annemler plastik ayakkabılıgı kullanıyo bende ..büyüğü..kaydirigubbakcemile3

şekercim iyi güzel diyosunda, bendede aynı sorun var,ama boşunamı ben her koltuğun heryerinden baza çıksın diyorum,ben ayakkabıları baza altına koyucam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…