- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.061
şekercim iyi güzel diyosunda, bendede aynı sorun var,ama boşunamı ben her koltuğun heryerinden baza çıksın diyorum,ben ayakkabıları baza altına koyucam yerimseniben
davetiyeleri ne yaptınız ?
Yavaş yavaş herşey yoluna girmeye başlıyo sanırım :Saruboceq: Bu arada kızlar alakasız olcak ama size oluyo mu bilmiyorum bilmiyorumkismile Benim bugün 32. günüm ama hala adet olmadım stresten gecikir mi acaba bu kadar yaa genelde hep üzülüp sıkıldığımda erken oluyodum kafamçokkarıştı
Yavaş yavaş herşey yoluna girmeye başlıyo sanırım :Saruboceq: Bu arada kızlar alakasız olcak ama size oluyo mu bilmiyorum bilmiyorumkismile Benim bugün 32. günüm ama hala adet olmadım stresten gecikir mi acaba bu kadar yaa genelde hep üzülüp sıkıldığımda erken oluyodum kafamçokkarıştı
tatlım biraz fazla gecikmiş, zaten evlilik hazırlıkları için doktora gidiceksin dimi ?bence şimdiden gitmende fayda var :sm_confused:
Onun için gittim cnm muayene oldum ultrasonla felan baktı da ... Böyle gecikme hiç olmamıştı nişanlımda sabahtan beri arasana diyip duruyo doktoru mafoldumben Arıyım barii ya normalde 28 gün geçer 29 da mutlaka olurum hiç şaşmazdı
Canım aradınmı doktoru ?
Arayamadım cnm yaa o kadar yoğunki burası bugün bilgisayarın başına bile arada bir gelip gidiyorum hasta kaydı açıcakken akannehir Ama çok endişeleniyorum yaa noldu acaba diye aklım onda sürekli burdakiler stresten olur düzensizlikler diyolar :uhm: Hiç belirtisi bile yok gayet normalim . Bi arkadaşım böyle olmuştu doğum kontrol hapı vermişti doktoru düzene girsin diye inşallah öyle bişeye gerek kalmaz hiç istemem:1no2:
inşallah olmaz öyle birşey, sıkıntıdandır heralde.İhmal etme doktoru:Saruboceq:
Şimdi aradım cnm bahar aylarında normaldir bide sıkıntılandın dedi . Eğer 40. gününe kadar olmazsa hemen gel o zaman bakalım dedi bi nebze rahatladım şimdilik yani :Saruboceq:
ohh çok şükür yaa sevindim.Tavsiyem karın alt kısmını yani rahim bölgesine yakın yere akşamları sıcak su torbası yapıp koy ( kanalları açıyomuş) bide ada çayı iç günde 3 defa şekersiz.Adaçayınıda ben sürekli içiyorum yaklaşık 1 aydır, sinir ve stresi önlüyo :dance:
arse ee mobilyanı gördük ...
ev ne renk olcak canım:hulya:
arse ee mobilyanı gördük ...
ev ne renk olcak canım:hulya:
Evet bak onu çok duymuştum içelim güzelleşeleim kaydirigubbakcemile3:lepi: kaydirigubbakcemile5 Minik sıcak su torbam var benim hep sancılı geçtiği için öyle bişey almıştım kendime :) Hep çantamda durur onu doldurıyım şimdi barim.
eğer evi bulursam :roflol: rengine o zaman karar vericem, ama heralde evde krık beyaz renk olur.geçenlerde görmüştüm babam yaza evi boyatacakta o katalog almıştı. kumru diye bir renk var o olabilir :uhm:
Evet cnm mesela salon koltukların ne renk ?? Bide benimde oturma odam köşe takımı olucak. Onları çok araştırdım çift tarafı hem baza hemde tekerlekli olarak bütün olarak birleşiyo diğer köşeyle . Yani tam bi çift kişilik yatak oluyo onlar çok güzel geldi bize diğerlerine göre en kullanışlısı o. Her iki büyük parçasıda bütün olarak bazalı örnek bulursam ekliyim fotoğraf sana kaydirigubbakcemile5
Evet cnm mesela salon koltukların ne renk ?? Bide benimde oturma odam köşe takımı olucak. Onları çok araştırdım çift tarafı hem baza hemde tekerlekli olarak bütün olarak birleşiyo diğer köşeyle . Yani tam bi çift kişilik yatak oluyo onlar çok güzel geldi bize diğerlerine göre en kullanışlısı o. Her iki büyük parçasıda bütün olarak bazalı örnek bulursam ekliyim fotoğraf sana kaydirigubbakcemile5
yoksammm seninde su torban elma şeklindemi :uhm: benimde aynen seninki gibi hastalandığım zaman ağrı kesici iğne falan oluyorum ilaçlar etki etmiyo kesmiyo ,bende birtane ofiste birtanede evde su torbam var. mudo dan almıştım elma şeklinde :dance:
salon takımım inox renk olarak anlatabiliyorum sadece, gri deyince koyu renk geliyo akla o yüzden, yani çok açık grimavi bir renk. üzerinde minik yastıklar var onlarda mürdüm ve nişne çürüğü renginde.2 tane tekli berjerde tam tersi yani biri vişne çürüğü rengi diğeri mürdüm onlarında yastıkları grimavi renk :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?