2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Biişeyimiz birebir aynı olmasa şaşarım zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Güzel olur eminimki halılarıyla perdeleride uydurulunca opuyorumnanaktan

inşallah bakalım. taç tan olacak perdeler tanıdık var. orda bizim renklerde gördüm.halıda almode den yine tanıdık var ordada halıları gördüm :roflol:

Sen oturma odası için bahsettiğin gibi köşe aldınmı?köşe aldınmı?

Merhabalar kızlar..
Arse ve Lindark gelinlikleriniz hayırlı olsun kızlar,inşallah içinize siner.
Benim de 3.provam mayıstaydı ama dayanamadım.
Yarın için tekrar prova istedim.
Yarın 2'de gideceğim tekrar,bakalım.

İlahi iyi bakalım:roflol:

ya sen lındark?

Benim salon takımım ceviz krem renginde açık renkler kullanıcam ben . Alttaki benimkinden değil ama rengi belli olsun diye ekledim. Yemek masam konsolum bu renk olucak. Koltuklarıma daha karar veremedim krem rengi olup üzerindeki yastıkları zıt bi renk olup 2 berjeri bu zıt renkten yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bu zıt renkten masanın sandalyelerinide kaplatıcam :lepi:

ee ne renk olcak duvarlar canım şampanyamı he:hulya::sm_confused:

Teşekkürler canım, siftah yaptık bakalım bereketi Allahtan :roflol:

Ben resim göremiyorum :sm_confused:

Bunun gibi rengi zemuszemusAma krem rengi daha yoğun benimkilerde bununla uzaktan yakından alakası yok sadece renk tonu tutuyo diye

Eklentiler

• $2009-11-02_161906_46.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 23
Sen oturma odası için bahsettiğin gibi köşe aldınmı?köşe aldınmı?[/QUOTE]

Evet inegölde beğendim köşe koltuk . İkisinin altıda baza bütün olarak. Normalde kısa olan köşe baza oluyo biliyosundur. sonra pufu birleştiriyosun yatak oluyo . Bu daha kullanışlı ben çok baza istediğim için tercihim bu yönde oldu

ee ne renk olcak duvarlar canım şampanyamı he:hulya::sm_confused:

Hayır canım ben desenli ithal duvar kağıtlarından yapıcam ona karar vermedim daha o yüzden ...

Hayırlı olsun cnm iyi dileklerin için teşekkürler inş hepimizin içine siner :Saruboceq:

Bunun kısa köşesinin yerinden direk çekip diğerinin yanına birleştirdiğini düşün kocaman çift kişil yatak oluyo ayrıca tam olarak altları kullanılıyo

Benimkide tarz olarak buna benzer bişey ama rengi yukarıda yüklediğim lila tonundan

Sen oturma odası için bahsettiğin gibi köşe aldınmı?köşe aldınmı?

Evet inegölde beğendim köşe koltuk . İkisinin altıda baza bütün olarak. Normalde kısa olan köşe baza oluyo biliyosundur. sonra pufu birleştiriyosun yatak oluyo . Bu daha kullanışlı ben çok baza istediğim için tercihim bu yönde oldu

Hayır canım ben desenli ithal duvar kağıtlarından yapıcam ona karar vermedim daha o yüzden ... [/QUOTE]

hangi mağazadan aldın, sevgilim şuanda inegölde aldıklarımızın ödemesini yapıyo, söyleyeyim baksın alkisalkisalkis

hangi mağazadan aldın, sevgilim şuanda inegölde aldıklarımızın ödemesini yapıyo, söyleyeyim baksın alkisalkisalkis[/QUOTE]

Cnm Nisa koltuk Yeni sanayi ayaz sokak no 45 0224 715 65 15 telefonları kaydirigubbakcemile3 Fiyatıda 1250 gibi bişey demişti havada kapmıştım ben kaydirigubbakcemile3 toptan satış yapıyolar ama burda sizinle anlaşırız ödemeyi alırız istanbuldaki şubelerimiz size teslimat yapar dedi. Çünkü toptancı olduğuumuz için nakliye ve montajımız yok demişlerdi.

İnternet sitesin alakasız şeyler var :umursamaz: Çok kötü eski modeller sanırım. Biz fuarda tanışmıştık sırf köşe koltuk satıyolardı ordan yönlendirdiler mağazasına

hangi mağazadan aldın, sevgilim şuanda inegölde aldıklarımızın ödemesini yapıyo, söyleyeyim baksın alkisalkisalkis

Cnm Nisa koltuk Yeni sanayi ayaz sokak no 45 0224 715 65 15 telefonları kaydirigubbakcemile3 Fiyatıda 1250 gibi bişey demişti havada kapmıştım ben kaydirigubbakcemile3 toptan satış yapıyolar ama burda sizinle anlaşırız ödemeyi alırız istanbuldaki şubelerimiz size teslimat yapar dedi. Çünkü toptancı olduğuumuz için nakliye ve montajımız yok demişlerdi. [/QUOTE]

hemen söyledim, bakacak alkisalkisalkis

hemen söyledim, bakacak alkisalkisalkis[/QUOTE]

Sen beğendin mi benimkini bu tarz mı istiyodun :uhm:

hemen söyledim, bakacak alkisalkisalkis

Sen beğendin mi benimkini bu tarz mı istiyodun :uhm:[/QUOTE]

evet hemen hemen bu tarz ama tam değil. yani benzer.
aslında çok fonksiyonlu olması yeterli.aslında tam istediğim gibi fonksiyonlu yataşta 2 tane model buldum ama galiba yataş koltukta kumaş değişikliği yapmıyo, bilen varmı :uhm:
resmi ekleyeyim

bu iki model kullanışlı ama ben vişne çürüğü renk istiyorum yaparlarmı bilmiyorumki :uhm:

Bunun modelini gösterip inegölde yaptırmakyı sorabilirsin cnm nişanlına söyle istersen bilgi alsın yaptırmak istesek ne kadara geliyo diye sonuçta orda sen seçebiliyosun renklerini felan :uhm:

kıslar kına gecesinde gelin saçı ne kadar

gelin başı 250 bzim orda peki ya kına fikrim yok???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…