- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.081
Biişeyimiz birebir aynı olmasa şaşarım zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Güzel olur eminimki halılarıyla perdeleride uydurulunca opuyorumnanaktan
İlahi iyi bakalım:roflol:
ya sen lındark?
Benim salon takımım ceviz krem renginde açık renkler kullanıcam ben . Alttaki benimkinden değil ama rengi belli olsun diye ekledim. Yemek masam konsolum bu renk olucak. Koltuklarıma daha karar veremedim krem rengi olup üzerindeki yastıkları zıt bi renk olup 2 berjeri bu zıt renkten yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bu zıt renkten masanın sandalyelerinide kaplatıcam :lepi:
Merhabalar kızlar..
Arse ve Lindark gelinlikleriniz hayırlı olsun kızlar,inşallah içinize siner.
Benim de 3.provam mayıstaydı ama dayanamadım.
Yarın için tekrar prova istedim.
Yarın 2'de gideceğim tekrar,bakalım.
Benim salon takımım ceviz krem renginde açık renkler kullanıcam ben . Alttaki benimkinden değil ama rengi belli olsun diye ekledim. Yemek masam konsolum bu renk olucak. Koltuklarıma daha karar veremedim krem rengi olup üzerindeki yastıkları zıt bi renk olup 2 berjeri bu zıt renkten yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bu zıt renkten masanın sandalyelerinide kaplatıcam :lepi:
ee ne renk olcak duvarlar canım şampanyamı he:hulya::sm_confused:
Merhabalar kızlar..
Arse ve Lindark gelinlikleriniz hayırlı olsun kızlar,inşallah içinize siner.
Benim de 3.provam mayıstaydı ama dayanamadım.
Yarın için tekrar prova istedim.
Yarın 2'de gideceğim tekrar,bakalım.
Sen oturma odası için bahsettiğin gibi köşe aldınmı?köşe aldınmı?
hangi mağazadan aldın, sevgilim şuanda inegölde aldıklarımızın ödemesini yapıyo, söyleyeyim baksın alkisalkisalkis
Cnm Nisa koltuk Yeni sanayi ayaz sokak no 45 0224 715 65 15 telefonları kaydirigubbakcemile3 Fiyatıda 1250 gibi bişey demişti havada kapmıştım ben kaydirigubbakcemile3 toptan satış yapıyolar ama burda sizinle anlaşırız ödemeyi alırız istanbuldaki şubelerimiz size teslimat yapar dedi. Çünkü toptancı olduğuumuz için nakliye ve montajımız yok demişlerdi.
hemen söyledim, bakacak alkisalkisalkis
bu iki model kullanışlı ama ben vişne çürüğü renk istiyorum yaparlarmı bilmiyorumki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?