2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kıslar kına gecesinde gelin saçı ne kadar

gelin başı 250 bzim orda peki ya kına fikrim yok???

Kına için normal abiye giyiceksen ve sonrasında bindallı giyiyolarya kına vakti gelince, maşa yaptırıp dağınık toplatmk güzel oluyo bence . ya da ne istediğine bağlı ama gelin başı gibi olmaz zaten. Saçın makyajın felan 100 ü bulur sanırım bi kuaförüne danış istersen benimde fikrim yok :uhm:

danışcm zatende bir soruyim dedim..

yok canım ne topuzu kınadalmaz: isteme öylekaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar.turkbayragi
sıteye yenı uye oldum bende temmuz on 2010 gelını olucam kısmetse.
herkese mutluluklar dılerımm

Kızlar dün kınayı konuşmuşsunuz ? son durum ne ?

Ben ayrı ayrı fiyatlandırmasını bilmiyorum çünkü kuaförle gelin başını makyajını anlaşırken kınayıda içine koyup hesaplattı nişanlım. Toplu bi ücret ödenicek yani o yüzden fikrim yok :uhm: Ayrıca tabi yanımda gelenler felanda var onlarıda damat bey karşılıyo ona sormak lazım kaydirigubbakcemile3

Benim hiçbiri hakkında bir bilgim yok.ben daha önce başka bir başlıkta yazmıştım. benim ilk kuaföre gitmeye başladığım günden beri gittiğim bir kuaförüm var.yani çocukluğumu bilir elimde büyüdüm.hergün giderdim mutlaka. ama sonra ben işe başlayınca kendim birşeyler yapmayı öğrendim. işte fön manikür,ağda bunları kendim yapabiliyorum artık.bide saçımı düğün için baya uzun zamandır uzatıyorum kestirmiyorum o yüzden fazla gidemiyodum.ara ara gidip sadece hatır gönül soruyodum.söz günü gittiğimde bana sitem etti bende sinirlendim zaten gergindim, bidaha gelmiycem dedim falan. sonra nişan için görümcemin kuaförüne gittik,oda manyajı güzeldi ama saçlarım daha kuaförden çıkar çıkmaz bozuldu eve gelip ben kendim tokalarla düzelttim. şimdi düğün için ben tekrar kendi kuaförüme gitmeyi düşünüyorum,bu arada annem benim kuaförüme hala gidiyo ve hep beni soruyomuş hayırsız kızın napıyo falan diye,oda diyomuş gelin başını sen yapacaksın onu bekliyo falan diye.bu cuma işten çıkışta gideyim bakayım neler olacak

bide tabi kızlar bende şöyle bir durum var bizim görümce arızalı olduğu için o kendi kuaförüne gidecek ben başka kuaföre, ve onlar hani gelinle beraber kim kuaföre gelecek falan demedikleri için annem sakın birşey söyleme arkadaşlarını alır gidersin biz kendimiz öderiz diyo.

oo rahat edersin işte görümcen yok:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…