2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

krishazel sen bana bozulmadın değil mi?

Son düzenleme:
Yok birtanem niye bozulayim bende senin gibi dusunuyorum cunki
Sen nasilsin?

sevindim, hayal kırıklığı yaşamanı istemedim ne düşünüyorsam onu paylaştım ama yine de kendimi kötü hissettim bilmiyorumkismile ben de kaç aydır yıkılıp duruyorum ama şu an iyiyim. çarşamba lucrine başlıycam.ikinci tüp bebek denemesi yapılacak, bakalım neler olacak. inş yine aynı kötü son olmaz hiç birimiz içinopuyorumnanaktan

6 yumurtamdan 1rini daha kaybetmişiz dün gece 5 tanesi embriyo olmuş yarın tansferim var baya heyecen yaptım bu kadar yol kat ettikten sonra bu çok başka bi heyecanmış Rabbim hepimizn dualarını kabul etsin inşallah benim gibi herkes çok sevindirsin inşallah

Canim kalanlar yeterde artar bile :)
hadi hayirlisi

Transferimin yarın 9.günü olacak ama meraktan ölmek üzereyim test yapsam çıkar mı acaba. Aranızda 9.gün yapıpta sonuç alan var mı kızlar.

evet sanırım en zor kısmıda şu 12 günü beklemek olacak eşimde bende şimdiden nasıl geçiricez diye düşünüyoruz htulek bence 12, günü bekle acele etme derim ben

Arkadaşlar içimden öyle ağlamak geliyor ki. Bu gün transferin 9. günü ama bende hiçbir belirti yok. Acaba olmadı mı demekten kendimi alamıyorum. Çok yoruldum. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Solumdan kalktım anlayacağınız.

bafocum senindemi bugündü test günün
yok cnm yarın 23 saatcik kaldı

gidiyorum canım dua et bana
hadi allah yardımcın olacak bak goruceksın 2 minik bezelyeyi inşallah

yaa sakın dur yapma ole seyler ıyı dusun olucak ınsallah

yok cnm yarın 23 saatcik kaldı

hadi allah yardımcın olacak bak goruceksın 2 minik bezelyeyi inşallah

yaa sakın dur yapma ole seyler ıyı dusun olucak ınsallah

İnşallah canım yaa. Yarın senin test gününmüş aleynadan sonra inşallah senin güzel haberlerini alırız inşallah.

Geçmiş olsun aleynacığım, ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Üzülme dememin en azından bugün için bir faydası yok biliyorum ama bu da geçecek. İkinci tedavinde tutacak inşallah. Benim doktorumun dediği gibi; her tüp bebek tedavisi bir deneme, deneye deneye en sonunda sonuca ulaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…