amin cnm aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nerdesin kısss sen yarın büyük gün bende hiç heyecan yok sonucu biliyorum zaten
çoğumuz aynı duyguları defalarca yaşadık, ancak umutlar sönmesin yeter.. Moral vermek isterdim ama maalesef ben de senin gibi düşünüyorum- 0.1 sanki 5 olmazmış gibi geliyor bana da. O yüzden en mantıklısı senin yaptığın gibi durumu kabullenip bir an evvel toparlanmak bence canım. Inş hepimizin bir gün sağlıklı bebişleri olacak, üzülmemeye çalışzemuszemus
Yok birtanem niye bozulayim bende senin gibi dusunuyorum cunki
Sen nasilsin?
6 yumurtamdan 1rini daha kaybetmişiz dün gece 5 tanesi embriyo olmuş yarın tansferim var baya heyecen yaptım bu kadar yol kat ettikten sonra bu çok başka bi heyecanmış Rabbim hepimizn dualarını kabul etsin inşallah benim gibi herkes çok sevindirsin inşallah
benim 23 şubat yani yarın cnm çok heyecanlıyım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aleyna hadi testini yaptir canim
yok cnm yarın 23 saatcik kaldıbafocum senindemi bugündü test günün
hadi allah yardımcın olacak bak goruceksın 2 minik bezelyeyi inşallahgidiyorum canım dua et bana
Arkadaşlar içimden öyle ağlamak geliyor ki. Bu gün transferin 9. günü ama bende hiçbir belirti yok. Acaba olmadı mı demekten kendimi alamıyorum. Çok yoruldum. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Solumdan kalktım anlayacağınız.
yok cnm yarın 23 saatcik kaldı
hadi allah yardımcın olacak bak goruceksın 2 minik bezelyeyi inşallah
yaa sakın dur yapma ole seyler ıyı dusun olucak ınsallah
sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?