Merhaba,biz de 8 martta Brüksel Tüp Bebek merkezinde ilk tedaviye başlıyoruz.Uzun protokol.Eşimin sperm sayısı az ve hareketsiz.Lucirn isimli iğnelere başlayıp, reglin 3. günü gideceğim.Tedavi olan arkadaşlar neyi tavsiye eder, neyi önerir.
yarın için heyecandan heralde.
orada arkadaşların varsa çık dışarı biraz dolaş kafandan transfer olayını çıkar. relax ol.
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:
kızlar bugün kan verdim sonuç negatif biliyordum zaten tutmayacagını epikriz (bilgi) kagıdında yumurta kaliteleri g4g4g4 yazıyordu .bazı internet sitelerinde g4 transfer edilmiyor tutnması cok düşük yazılıyor bende bunu ögrendigim andan itibaren tutmayacagını anladım...bugünde kan verdim negatif cıktı... doktora dedim neden kalitesizse transfer edildi die .. sansını denemek içinnn dediii...
deryam teşekkürler benide bekleyenler kısmına eklemişsin bende beklemedeyim 2 ay ara vermek gerekiyor 1 ayı geçti ne kadar çok hamiş varmış allahım tüm listeyi hamiş yazmayı nasip etsin..
moralini bozma demekki zamanı daha gelmemiş... sabret... Rabbim sabrımızın karşılığını bir gün vericek inşallah. biz dua etmeyi bırakmayalım. hayırlısı böyleymiş diyelim.