günaydın arkadaşlar a.s.
canım seni sonuna kadar destekliyorum.ama aklıma bişey takıldı bu transfer de sayı olayı özel hastanelerde de mi?geçerli acaba ben dr umla hiç konuşmadım şuan regl olmayı bekliyorum 2 günü tedavi için gidicem bende sorar bilgi alırım.bencede 1 tane için neden dünya para verelimki.bu devletinde işi bitti emriyolarla ugraşmak mı kaldı iyice saçmaladılar....yanındayım herkes anne olmalı zaten zor anne olmaya çalışıyoruz....o zaman fiyatları yarı yarıya düşürsünler madem.....(o zaman kürtlerin önüne kim geçecek bir kadından en az 5 tane dogutuyorlar buna kim dur dicek.)
Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.
Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.
CANIM GENELGE AYNEN BÖLE ZATEN BİLDİĞİM KADARIYLA ÖZEL MERKEZLER DEVLET MERKEZLERİNİN DENETİMİNDE OLCAK ÖLE OLUNCADA DEVLETİN İZİN VERDİĞİ KADARIYLA YETİNECEĞİZ
AYRICA 1 AYA KADA BU YASA HAYATA GEÇECEKMİŞ
endıse edılecek bır durum yok, benımde transferden sonra sureklı kasıklarımda agrı oluyordu kramp tarzında sımdı 14. gunum ve test sonucum pozıtıf cıktı ustelık kasıklarımdakı agrılarda devam edıyor. Insallah senın ıcınde hersey ıyı gıder ve pozıtıf haberı alırsın.
hakkımızda hayırlısı buymus bende dün sonuc aldım.benimde negatif .benimkinin tutmayacagı belliydi ... sonradan verilen kagıtta okudum yumurtalar kalitesizmiş vede tutunmayacagı biline biline transfer oldum ögrendikten sonrada hiç tutacagını düşünmedim...
duygu senin transferin mi olcaktı.canım...ne oldu.
duygu senin transferin mi olcaktı.canım...ne oldu.
transfer oldu canim bugun iyim allaha sukur dr dinlen dedi bende ogle yapiyorum ama 2 tane koydu dr
Canim sanirim izmirde tedavi oldun ..
Hangi merkezde tedavi gördün ?
Tedavi ücreti olarak ne kadar ödedin ?
Ilgi , alakadan memnun musun ?
Bilgi verirsen cok sevinirim tesekkürler ...
neden 2 tane koydu 3 neden istemedi,n yada koymadılar.3 olsaydı tutma ihtimali daha yüksek biliyosun.ama allahtan hayırlısı canım inşallah pozitif haberlerini duyarız...hihoyyyt
dr yumurtalarin cok kaliteli oldugu icin 3tane koyarsak sirkli dedi o sriki alamam dedi 2 taneylede sansin yuksek dedi bilmiyorum dogrumu. inanmak zorundayim iyi dr ben guveniyorum dr .... insallah pozitif olucak inanmak istiyorum
inşallah canım hayırlısı nasılsa öyle olsun.peki sense emriyo dondurdunmu kaç yumurtan t5oplandı.transferin de zor olan bişey yaşadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?