2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.

arkadaŞlar bu yukarıda yazan genelgeyı dıkkatle okuyun lÜtfen

deryam, benide eklersen sevinirim, kendimide gormek istiyorum listenizde bu ayin 17 sinde basliyorum tedavime

arkadaşlar bun genelge için herkes gerekli yerlere mail attımı bu çok önemli bir konu bizler için biliyosunuz.Kendi paramızla bile imkanımızı kısıtlıyorlar ((

arkadaŞlar benıde ekleyın lıstenıze allahın ıznı ıle bende adana baŞkent has 3. Denememı yapacaĞım

arkadaşlar bun genelge için herkes gerekli yerlere mail attımı bu çok önemli bir konu bizler için biliyosunuz.kendi paramızla bile imkanımızı kısıtlıyorlar ((

arkadaşlar bu gelegeyle ilgi ben bir çoj topiğe haber bıraktım ama bu işi toplu bir günde yapmalıyız herkes ayrı ayrı mail atarsa dikat çekmez

günaydın kızlar...
ben gerekli yerlere yeterrr arkadaşımızın yazdığı yerlere mail attım. herkesin duyarlı olması gerekli.

günaydın kızlar...
Ben gerekli yerlere yeterrr arkadaşımızın yazdığı yerlere mail attım. Herkesin duyarlı olması gerekli.

evet arkadaşlar bu çok ciddi bir konu
arkadaşlar ben bir özl birde devletin desteği ile 2 başarısız deneme yaptım ve 10 milyar param gitti devletin verdiği rapğoru bir kez daha kulanma hakkım olmasına rağmen yasada yapılan yeni değişiklik yüzünden 2. Hakkımı kulanamıyorum devlet hap rapor veriyor kiiiii(rapor alana kadar süründürüyor )o halde neden 5 yılık sigaeta 5 yılık evlilik 900 gün pirim şartı koyuyorlar yyaaaaaaaaa azospermler neyi bekliycekler şimdibirde embiyoda sınırlama
devletin bu saçama değişikliğinden dolayı 34 yaşımdayım ama paramla tüp bebk yaptırmaya çalışıyorum ki
bu ne kadar zordur hapiniz biliyorsunuz

arkaşlar mutlaka gerekn yerlare mail atmalıyız

TEMSıLCı e-mail ADRESı
ATV OSKAY ALPTÜRK 0212 354 41 00 izleyicitemsilcisi@atv.com.tr
CNN TÜRK YALIM ERALP 0212 413 57 47 yalime@cnnturk.com.tr
CNBC-e /NTV TAYFUN ERTAN 0212 335 40 35 tayfun.ertan@ntv.com.tr
CıNE 5 BAHADIR GÖKÇEN 0212 448 50 00 izleyicitemsilcisi@cine5.com.tr
EGE TV ERKAN KOCABAŞ 0232 444 03 43 izleyicitemsilcisi@egetv.com.tr
FLASH TV YALÇIN ÇAKIR 0212 256 82 82 izleyicitemsilcisi@flashtv.com.tr
HABERTÜRK ALı ÇAĞATAY 0212 313 63 00 izleyicitemsilcisi@haberturk.com
KANAL D ÖZLEM LEVANTE 0212 413 51 11 izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr
KANAL 7 ıLKER YILMAZ 0212 612 90 90 izleyicitemsilcisi@kanal7.com
KANAL 1 Koray BERKıN 0212 313 60 00 izleyicitemsilcisi@kanal1.com.tr
KANALTÜRK Mehmet KAYSERıLı 0212 355 85 00 izleyicitemsilcisi@kanalturk.com.tr
KRAL TV NAMIK KASAPBAŞOĞLU 0212 335 00 00 izleyicitemsilcisi@kraltv.com.tr
KANAL A ZEYNEP ZELAN 0312 317 65 65 izleyicitemsilcisi@kanala.com.tr
KON TV HÜSEYıN KÖK 0332 350 40 00 izleyicitemsilcisi@kontv.com.tr
MTV Efsun GÜL 0212 368 19 00 izleyicitemsilcisi@mtv.com.tr
NUMBER ONE TV CEM AKGÜN 0216 425 36 40 izleyicitemsilcisi@numberone.com.tr
POWERTÜRK DURSUN GÜLERYÜZ 0216 554 04 00 izleyicitemsilcisi@powerturk.com
SHOW TV MUSTAFA AKSOY 0212 355 01 01 izleyicitemsilcisi@showtv.com.tr
STAR TV FERYAL PERE 0212 413 50 00 izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
SAMANYOLU TV ABDULLAH BAĞ 0216 524 95 24 izleyicitemsilcisi@samanyolu.tv
SKY TÜRK BORA AKÇıL 0212 449 07 00 izleyicitemsilcisi@skyturk.tv
TRT Zafer ERKMAN 0312 490 43 00 izleyicitemsilcisi@trt.net.tr
FOX ADEM ERDOĞAN 0212 454 56 00 izleyicitemsilcisi@fox.com.tr
Tempo Tatlıses TV Zehra Hayat KAM 0212 283 07 67 zehra@tatlises.com.tr
TV8 SERKAN DUYGU 0212 288 51 52 izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr
Yaban TV TOLGA ERATAK 0212 324 47 91 izleyicitemsilcisi@yabantv.com
TV 24 Ali DEGERMENCı 0212 496 20 00 izleyicitemsilcisi@yirmidort.tv

arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

O zaman 8 martta dünya kadınlar gününde tüm bu adreslere hep birlikte mail atalım daha dikkat çekici olabilir..

o zaman 8 martta dünya kadınlar gününde tüm bu adreslere hep birlikte mail atalım daha dikkat çekici olabilir..

canı olur valla diğer toiklrede haber verelim katılım fazla olur belki

yetercim canım heryere yetişiyorsun :)) maş diyim:))

EVET YYAAAAAAAAA
BEN HERYERDEYıM :roflol::roflol::roflol:

CANIM BU TÜP BEBK OLAYINI DUYURMAYA ÇALIŞIYORUM YYAAAAAAA

Son düzenleme:
Pozitif sonuc alan arkadaslar ben birsey sormak istiyorum, pozitif sonuc aldiktan sonra kacinci haftada ilk kontrolunuz icin doktora gittiniz ve tedavinizi yaptirdiginiz merkezde mi muayene oldunuz? Acaba baska bir yerde muayene olsam olur mu?

pozitif sonuc alan arkadaslar ben birsey sormak istiyorum, pozitif sonuc aldiktan sonra kacinci haftada ilk kontrolunuz icin doktora gittiniz ve tedavinizi yaptirdiginiz merkezde mi muayene oldunuz? Acaba baska bir yerde muayene olsam olur mu?

canım hayılı olsun sağlıcakla kucan al ben henüz pozitif görmedim
ama gittin merkezde ilk muayaneni yapıyorlar
birde bence merkezde kontolreini yaptırsan daha iyi olr gibi geliyor

Son düzenleme:
ayret sen yanılmıyorsam tüp bebeği türkiyede yaptırmıştın ve orda kontrol olman şu anda mümkün değil.
benim bildiğim kadarıyla kanda gebelik testinde 1000 ve üzerine çıktığında keseyi görebiliyorlar buda 5. hafta gibi oluyor. 6-7. haftalarda kalp atışlarını görebilirsin. bana sorarsan acele etme biraz daha bekle kalp atışlarıyla birlikte görürsün. Allah kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…