2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

cnm yatıyorsun dimi. bilgisayardan uzak dur. sıvı şeyler tüket ananas, kabak çekirdiği yemeğe dikkat et.

bunden beri yatiyorum ama neden kan geldi anlamadim normalde martin 10 regli gunum dr sordun dun reglin degisir ilacladan dedi gecikmesi lazim dr tranfer sirasinda tuhaf bir alat takerken canim acidi acaba o mu yara yapti asama ki
yoksa ne olabilirki

hafif bi lekelenme dimi.. sorun olacağını sanmıyorum.. dr.unla bi görüş istersen için rahat etsin.

cok tedirginim 4veya 5 gün sonra olsa olmDI DERIM AMA COK ERKEN CANIM anlamadim ki birsey tutunsunlar bana ne olur yarabim

cok tedirginim 4veya 5 gün sonra olsa olmDI DERIM AMA COK ERKEN CANIM anlamadim ki birsey tutunsunlar bana ne olur yarabim

canım
iinşşşşşşşşşşşşş
ANNELERİNE SIKI SIKI TUTNUP HİÇ BIRAKMASINLAR
SAĞLICAKA BEBİŞ LUP KUCAĞINI DOLDURSUNLAR
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

benim icin dua edin arkadaslar kybele canim desteginden dolagi sagol.
Aranizda boyle birsey yasayan varmi

canım ıÇıN RAHAT OLSUN HER ZAMAN BU YOLDAKı ARKADAŞLARIMIZDAN DUACIYIZ
transferin olduğu gün bir kaç damla bendende gelmişti kan ben merkezi arayıp sormuştum normal olur demişlerdi
bence merkezini ara ve sor için rahat etsin

yecekten normalmi dediler. aradim ama hemsire cikti dr geri arayacak onu bekliyorum

her zaman dua ediyorum cnm. ama sen sakin olmalısın. bak sana kendimden bişey anlatıyım. ben 3. aşılamamda tutcağını hiç tahmin etmedim. kan verdim sonucu beklemedim o kadar ümitsizim yani anla. eşim gitti almaya beni aradı sonuç pozitif diye ben inanmıyorum. işyerindeyim. ablamı arıyorum bide sen eczaneye baktır diyorum. baktırıyor pozitif. sonra ben senin gibi evhamlanıyorum kendimi o kadar kasıyorumki anlatamam işte ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye kendimi kasa kasa gelişmedi boş gebelik oldu ve düşük yaptım... yani kötüyü kendim çağırdım.. kendimi bıraksaydım rahat belkide şu an doğum yapmak üzere olucaktım. dursayda bu ay sonuna doğru doğumum vardı.. hayırlısı Allah tan diyip dua edicez. elimizden gelen sadece budur. Allah tamamına erdirir inşallah.

kusura kakma canim alahim okadar büyukki hepimize yardim edecektir ne soylenir bilmiyorum bu durumda

Son düzenleme:
cnm cım ben düşük yaptım dursaydı bu ay sonuna doğru doğurucaktım. ama şimdi tüp bebek için tedavim devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…