2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

cok özürdilerim yanlis anlamisim özur dilerim
tup bebkte hangi asamadasin bu aralar aklimda hic birsey tutamiyorum

yok gülüm üzülme sorun değil.. adet öncesi iğneleri kullanıyordum dün adet oldum bugün dr. gittim o iğnelere devam ayrıca 3 kutu fostimon 1 kutu merional eklendi p.tesi kontrolüm var.

55dugucum kybele çok doğru söylüor sen içini ferah tut benim canlarım tutunuo bana 9 ay sınra görüşüces gibi olumlu cümleler kur ki olumluyu çağır hayatına..kybele çok üzüldüm canım ama onunda yaşanacağı varmış demek gerek şimdi gelecek inşallah meleğin sana hepimze gelecek inşallah

Selam arkadaŞlar. BugÜn transferımın 9. GÜnÜ. 10 adet yumurtadan sadece 1 tana dÖllendı bırde geÇ dÖllenme oldu. Çok dıkkat ettım halada edıyorum. Cumartesı test gÜnÜm acaba ıdrarda Çıkarmı test yapsam. Yada Şımdı kan versem bellı olurmu.

gelbebek; inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun. çektiklerimizi unutalım istiyorum artık. :Saruboceq:

seçilhan bana sorarsan erken yaptırma şimdi varsa bile belki orda gözükmez moralini bozma.. herşey zamanında güzel. panik yok!

yok gülüm üzülme sorun değil.. adet öncesi iğneleri kullanıyordum dün adet oldum bugün dr. gittim o iğnelere devam ayrıca 3 kutu fostimon1 kutu merional eklendi p.tesi kontrolüm var.

sagol anlayisinddan canin fostimon vitanin mi canim bendede benzeyen ilac var vitamin

seninki folbiol dur. yumurta için benimki sen hangi iğneleri yapmıştın.

dun eve geldikten sonra bebeklerimi sevmeye basladim onlarla konusuyorum beni hisettiklerini dusunuyorum ben bebislerimi seviyorum onlarda beni sevicek inaniyorum

kızlar devletin verdiği 3 yıllık süreci doldurmadan tüp bebek yapan var mı? benim ögrenmek istedigim tüp bebek fiyatlarını ögreniyorum ama artı ilaçlar diyorlar.

şimdi ben sivasta klomen tedavisine devam ediyorum, bu ay da olmazsa artık göbekten igneye gecilecek dendi.. ben de ankara tüp bebek merkezinden bir doktorla görüştügümde o iğneleri kullanmayın bize getirin, o ilaçlar kullanılacak dendi...aynı igneler mi tüpten önce kullanılanla?

biz erkek nertilitesiyiz arkadaşlar 2004 yılında evlendik ve aynı ay içinde tesadüfen doğal yoldan çocuk sahibi olmımızın zor olduğunu öğrendik ve eşim dr gitmeye başladı 206 yılında artık hiç bir tedaviye ceap vermedi ve biz tüp bebk yeptırmaya kara verdik bir merkez bulduk kendimize vveeeeee tedavimiz başladı her şey normal her şey çok iyi 22 yumoş toplandı ikinci gün bilğinendirileceğimiz sölendi ve eve geldik ikinci gün aradılar beni ve havva hanım 22 yumurtanızda boş çıktı tedaviniz yarım kaldı dendi
o gün hatımın en kötügünüydü rabbim hiç kimseye yaşatmasın düşmanıma bile tedavim yarım kaldı 2008 tekrar denedik 12 yumoş 5 tanesi kaliteli 2 ebiryo oluştu ama tutunamadılar bana
ama ben hep olmayacak pskolojisindeyydim nedir bilmiyorum ama hep öle düşündüm ve gereçektende olmadı belkide evet olacak bebişlerimbenimle diye düşünseydim benimle kalacaklardı şimdi 34 yaşımda 3.kez kısmetse mart ayında tekrar deneyeceğim ve inanıyorumki bu defa mucizeme kavuşacağim
iiinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım bu 3 yılık şart rapor için beklemk istemeyn kendi ücretsleri ödeyip yaptırır
her merkezin kendi fiyattı var değişiyor
birde aşılamda kulanılanla tüp bebkte kulanılan dozlar aynı olmaz
zaten protkol değişincede ilaçlar değişir dr değişincede ilaçlar değişiyor
rabbim yardımcın olsun

amiiinn rabbim hepimize yardımcı olsun..bir de bu kısa protokol uzun protokol nedir? allah hiçbirimizin emeklerini boşa cıkarmasın..

amiiinn rabbim hepimize yardımcı olsun..bir de bu kısa protokol uzun protokol nedir? allah hiçbirimizin emeklerini boşa cıkarmasın..

canım kısa protokol adetin 2 veye 3 gün ilaçlara başlıyorsun 1 otralama 15 gün yumoları toplanıyor sonrasında dölenme olursa embiyorlar tarnsfer eliyor uzun portokolde adetin ortalama 21 . günü ilaçra başlıyorsun adet olunca tekrar gidiyorsun ve yine 2.3 gün kısa porotokolde olduğu dibi devem ediyorsun

selam kızlarr..bende sizlerdenim. yani 2010 da 3.denemem için start vereceğim kısmetse..Allah bu yolda emek harcayanların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..

selam kızlarr..bende sizlerdenim. Yani 2010 da 3.denemem için start vereceğim kısmetse..allah bu yolda emek harcayanların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..

aminm canım iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaŞlar yarın dr gıdeceĞım dualarınız eksık etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…