yok gülüm üzülme sorun değil.. adet öncesi iğneleri kullanıyordum dün adet oldum bugün dr. gittim o iğnelere devam ayrıca 3 kutu fostimon1 kutu merional eklendi p.tesi kontrolüm var.
55dugucum kybele çok doğru söylüor sen içini ferah tut benim canlarım tutunuo bana 9 ay sınra görüşüces gibi olumlu cümleler kur ki olumluyu çağır hayatına..kybele çok üzüldüm canım ama onunda yaşanacağı varmış demek gerek şimdi gelecek inşallah meleğin sana hepimze gelecek inşallah
seninki folbiol dur. yumurta için benimki sen hangi iğneleri yapmıştın.
her zaman dua ediyorum cnm. ama sen sakin olmalısın. bak sana kendimden bişey anlatıyım. ben 3. aşılamamda tutcağını hiç tahmin etmedim. kan verdim sonucu beklemedim o kadar ümitsizim yani anla. eşim gitti almaya beni aradı sonuç pozitif diye ben inanmıyorum. işyerindeyim. ablamı arıyorum bide sen eczaneye baktır diyorum. baktırıyor pozitif. sonra ben senin gibi evhamlanıyorum kendimi o kadar kasıyorumki anlatamam işte ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye kendimi kasa kasa gelişmedi boş gebelik oldu ve düşük yaptım... yani kötüyü kendim çağırdım.. kendimi bıraksaydım rahat belkide şu an doğum yapmak üzere olucaktım. dursayda bu ay sonuna doğru doğumum vardı.. hayırlısı Allah tan diyip dua edicez. elimizden gelen sadece budur. Allah tamamına erdirir inşallah.
kızlar devletin verdiği 3 yıllık süreci doldurmadan tüp bebek yapan var mı? benim ögrenmek istedigim tüp bebek fiyatlarını ögreniyorum ama artı ilaçlar diyorlar.
şimdi ben sivasta klomen tedavisine devam ediyorum, bu ay da olmazsa artık göbekten igneye gecilecek dendi.. ben de ankara tüp bebek merkezinden bir doktorla görüştügümde o iğneleri kullanmayın bize getirin, o ilaçlar kullanılacak dendi...aynı igneler mi tüpten önce kullanılanla?
amiiinn rabbim hepimize yardımcı olsun..bir de bu kısa protokol uzun protokol nedir? allah hiçbirimizin emeklerini boşa cıkarmasın..
selam kızlarr..bende sizlerdenim. Yani 2010 da 3.denemem için start vereceğim kısmetse..allah bu yolda emek harcayanların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?