2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerler hergün gelişimi yazarsın bende maddi yönden seneye takrar baslayacagım Allah hepimize nasip eder inşallah

Arkadaşlar drum banada 3 ay bekle ve sonra tedaviye başlayalım dedi
doktorum engin oral hakikaten süper bir doktor ve çok iyi bir insan
tüp bebek denemesi ve engin hoca tarafından tedavi olan arkadaşların paylaşım
ve görüşlerine ihtiyacım var lütfen yardımcı olunuz.:teselli:

selam arkadaşlar bu saatte yazıyorum tabiki kimse yok bende tedaviye başladım puregon kullanmaya başladım.Allah izin verirse herşey normal olursa 15 gün içinde transferim olacak

arkadaşlar bugün transferin 10. günü sabah kalktığımda biraz kan gelmişti adetmi oldum acaba. bu saat oldu daha gelmedi belimde ağrıyo. moralim çok bozuk ne olmuş olabilir.

arkadaşlar bugün transferin 10. günü sabah kalktığımda biraz kan gelmişti adetmi oldum acaba. bu saat oldu daha gelmedi belimde ağrıyo. moralim çok bozuk ne olmuş olabilir.

canim morelini bozma hemen dr ara sor belki konturole cagrir birsey söyler sana yoksa kendi kendini yersin

arkadaslar siler olmasaydi ben cook kotu olurdum biliyorum kendi kendime konusmaktan sikildim cunku kimseye tup bebek yaptigimi bilmiyor dusunum kendi annem bile bilmiyor arkadaslarimiz bilmiyor o yüzden sikiliyorum cunku dertlesemiyorun kafami dagitamiyorum SIZLERE COK TESEKKÜR EDERIM allah razi olsun

ne demek güzelim hepimiz bu dertten muzdaribiz. tabiki destek olup dertleşicez. sen bebişlerine iyi bak gerisi teferruat.

seçilhan belki adet değildir boşuna endişe ediyorsun. dr. unla bi görüş istersen. için rahatlar.

yok canım gününden önce hiçbir test yapmayı düşünmedin iyice hayal kırıklığı olmasın diye yarın kan testi yaptırcam ama

hayırlısı olur inşallah. üzme kendini şimdiden belki duruyordur tutunmuşlardır sana onun belki lekelenmesidir. boşuna stres yapma. dua edelim inşallah hamişsindir. :Saruboceq:

hayırlısı olur inşallah. üzme kendini şimdiden belki duruyordur tutunmuşlardır sana onun belki lekelenmesidir. boşuna stres yapma. dua edelim inşallah hamişsindir. :Saruboceq:

inşallah tutunmuştur canım. başından beri bi aksilikmidir nedir anlamadım. eşim tese oldu10 yumurtadan 1 tane döllendi onu transfer ettiler. Birde geç döllenme oldu. cumartesi test günüm yarın yaptırsam çıkarmı acaba

sen bilirsin merkezi bugün aradığında yarın yaptır dedilermi? bide 12. gün çıkıyormuş bir gün bile farkediyor diyorlar.

canlarım bengeldım dr den her Şey yolunda dedı dr mart ayındakı ılk adettınde tÜp bebk tedavısıne baŞlıyalım dedı
ıınnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bu sefer her Şey gÜzel olacak
ııınnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…