gelbebek; inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun. çektiklerimizi unutalım istiyorum artık. :Saruboceq:
arkadaşlar bugün transferin 10. günü sabah kalktığımda biraz kan gelmişti adetmi oldum acaba. bu saat oldu daha gelmedi belimde ağrıyo. moralim çok bozuk ne olmuş olabilir.
arkadaslar siler olmasaydi ben cook kotu olurdum biliyorum kendi kendime konusmaktan sikildim cunku kimseye tup bebek yaptigimi bilmiyor dusunum kendi annem bile bilmiyor arkadaslarimiz bilmiyor o yüzden sikiliyorum cunku dertlesemiyorun kafami dagitamiyorum SIZLERE COK TESEKKÜR EDERIM allah razi olsun[/QUOT
canım benimde aynı bizimde kimse bilmiyo kendi kendimize mücadelemizi veriyoruz. Merkezi aradık olmasını istemediğimiz şey ama bekle gene testini yaptır dedi. Hakkımızda hayırlısı artık :Saruboceq:
hayırlısı olur inşallah. üzme kendini şimdiden belki duruyordur tutunmuşlardır sana onun belki lekelenmesidir. boşuna stres yapma. dua edelim inşallah hamişsindir. :Saruboceq:
hayırlısı olur inşallah. üzme kendini şimdiden belki duruyordur tutunmuşlardır sana onun belki lekelenmesidir. boşuna stres yapma. dua edelim inşallah hamişsindir. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?