sağol dugucummm.allah razı olsun
saliydi konuldugunda 2gun oldu canin sana bir sorum var dun cok az kan geldi korktum dr aaradim normal dedi ama kafama takiliyor yinede sende de oldumu canim birde bazen agrim oluyor
bana geçen tüp denememde bir kağıt vermişlerdi ve uyarı kısmında uygulama sonrasında bir miktar kan gelebilir, korkmayın diyordu. az miktarda sorun yoktur sanırım
merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. Test tarihime gelmeden adet gördüm ve biraz toparlandıktan sonra yazmak istedim. Insan kendini terkedilmiş gibi hissediyor. Yüzündeki gülücükler gidiyor. Ben bir daha denemek istemiyorum. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun psikolojik olarak çok yoruldum.senağlama
arkadaşlar pazartesi histeroskopi yaptıracam..bu son araştırmam..diğer testlerim temiz çıktı..inş bunda da önemli bir şey çıkmaz..nolur dua edin bana..herşey yolunda giderse nisanda 2.ye başlayacam...rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
yeteeer ne zaman adet oluyorsun?
hadi hayirlisi canim dedigin gibi hersey yolunda gidecek dualarimiz seninle
hayirli cumalar kader kardeslerim inanin negatif alan arkadaslara ALLAHdan sabir diliyorum bende sanki kendim tekrardan negatif almis gibi uzuluyorum biliyorsunuz 4 tup bebek denemem hepside husran oldu yapacak birsey yok hayat devam ediyor mevlamdan umit kesilmez olacagi varsa olacak birgun diyorum RABBIM mubarek su cuma saatlerinde dualrimizi kabul etsin bizlere her yonuyle hayirli evlatlar versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?