2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

saliydi konuldugunda 2gun oldu canin sana bir sorum var dun cok az kan geldi korktum dr aaradim normal dedi ama kafama takiliyor yinede sende de oldumu canim birde bazen agrim oluyor

bana geçen tüp denememde bir kağıt vermişlerdi ve uyarı kısmında uygulama sonrasında bir miktar kan gelebilir, korkmayın diyordu. az miktarda sorun yoktur sanırım

Merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. Test tarihime gelmeden adet gördüm ve biraz toparlandıktan sonra yazmak istedim. ınsan kendini terkedilmiş gibi hissediyor. Yüzündeki gülücükler gidiyor. Ben bir daha denemek istemiyorum. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun psikolojik olarak çok yoruldum.senağlama

canım geçmiş olsun
rabbim tekrarını yaşatmasın
iinşşşşşşşşşşşş
hiç kolay değil bende yaşadım
inniiiiiiiiii bu gördüğün son negatif olsun
iiinnnşşşşşşşş

canım histerskopi çok klay bir tetkik hiç endişelenme
innnşşşşşşşşş hiç bir şey yoktur
her şey yolundadır
nisanda 2.denemende mucizene kavuşursun

arkadaŞlar cumanız mÜbarek olsun
rabbım dularınızı kabul ettısın
allerımızı boŞ Çevırmesın
gÖnlÜmÜzden geÇenı nasıp etssın
saĞlık huzur versın
hayırlı saĞlıklı evlatlar nasıp etsın
ııınnnnnnnnŞŞŞŞŞŞŞŞ

arkadaşlar hayırlı cumalar kimse ümidini kaybetnesin bende 3.tüp bebeğimde hamile kaldım şuan 9 haftalığım rabbim ne zaman derse o zaman oluyor ve 2 keredeameliyat oldum canlarım

hayirli cumalar kader kardeslerim inanin negatif alan arkadaslara ALLAHdan sabir diliyorum bende sanki kendim tekrardan negatif almis gibi uzuluyorum biliyorsunuz 4 tup bebek denemem hepside husran oldu yapacak birsey yok hayat devam ediyor mevlamdan umit kesilmez olacagi varsa olacak birgun diyorum RABBIM mubarek su cuma saatlerinde dualrimizi kabul etsin bizlere her yonuyle hayirli evlatlar versin amin

evet canı9m yyaa bende her yini nefatif alan arkadaşda
sanki kendim negatif almış gibi oluyorum
rabbim emekleirimizi boşa çıkarmasın

amin arkadaşlar
rabbim dualarımızı kabul etsin inşşşşşşşş

slm kızlar yasemin ben sabahtan beri bütün topikleri geziyorum:) ilk tüp denemesinde kürtaj olup ikinci deneyen varmı aranızda?

amin.
rabbim cümlemizin hayırlısıyla kucaklarını doldursun :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…