2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

tıktık tıktık tıktık kızlar bu ses.......
bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum.....
şükürler olsun rabbim rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı

evet duygucum sana sordum.
iyi hissetmene sevindim.
iğnelerde zorlanıyorum nedeni fostimon 3 kutu onu karıştırıp 2 ye bölüp 2 ayrı yerden vuruyorum.
merional var 1 kutu onu ayrı yerden vuruyorum.
decapeptyl var tek vurupluk onu ayrı yerden vuruyorum.
yani dört kere iğne yapmış oluyorum bi anda.

tıktık tıktık tıktık kızlar bu ses.......
bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum.....
şükürler olsun rabbim rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı

amin cnm. :Saruboceq:
bebeğin kaç haftalık? :ecrin_bebek:
tüp bebek yöntemiyle mi hamile kaldın? :CüvCüv:

canim allah yardincin olsun biraz zor bi donem biliyorum ama hepsi gececek guzelim biraz sik disini insallah bebisini kucagina aldiginda hepsi gecicek
karnimdan mi yapiyorsun birde kendein mi yapiyorsun igneleri

insallah canim bende oyle umuyorum sen neler yapiyorsun

tekrar tüp bebek yaptıracağız bu ay. 9 gündür lucrin kullanıyorum ancak dün adet olmam gerekiyordu olmadım. araştırmalarıma göre ilaç gecikme yapabiliyormuş. çok kararsızım. aranızda lucrin kullanıp adeti geciken var mı?

ben lucrin değil ama adet öncesi decapeptyl kullandım. 9 tane kullandım 10. yu kullanıcağım gün adet oldum akşamına 10. yu vurdum. ama kişiden kişiye değişir. benim adetime 4 gün kalmıştı. erken adet oldum.

sence ne yapmalıyım? hamile olduğumu sanmıyorum adet gecikmesi de tedaviyi geciktiriyor

doktorunla görüş bence ama dr. 15 gün kullandın hala adet olmadıysan gel diyor. biraz daha bekle istersen.

arkadaşlar merkez adı burdan yazılabiliyormu?
hamile kalan arkadaşlar hangi merkezde ve hangi dr. olduğunu da yazabilirmi?
bize yol göstermiş olursunuz.
şimdiden teşekkürler. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.

ydm doğum kontrol hapı kullanıyormusun?

hiç kullanmadım. doktoru aramayı da şunun için istemiyorum. gebelik testi yaptır diyecek o kadar çok defa "hayır hamile değilsin" dediler ki tekrar bu cevabı duymaya yüreğim dayanmıyor artık.

Son düzenleme:
bana dr. önceki adetimin 3. günü doğum kontrol hapına başlattı 26 şubatta kutu bitti 2 martta adet oldum. ayrıca 21 şubatta decapeptyl e başladım. ama seninki neden gecikti bişey diyemicem. normalde gecikirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…