2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

tabiki iyi işaret. ama senin neden geç konuldu ki. bazılarının yani tutmayanların adet gününden önce regli olur çünkü ilaçlarla yumoşlar uyarıldığı için erken regli olur. benimde tutmayanlar öyle oldu. son aşılamada 6 gün erken regli olmuştum. sen 9 şubattamı regli oldun?

11 subatta oldun ama benein reglim devamli 28 gunde gelir hic sasmaz yumurtalarim 25 subatta toplandi 2 martta konuldu dr özellikle 5 gun bekletelim daha iyi dedi simdi 16 marti bekliyorum . birazda oyuzden cok dusunuyorum regli olmaktan korkuyorum 16 tisina kadar insallah olmaz hamileyindir

cnm inşallah vardır. hep dua ediyoruz. ama şubat ayı 28 çekiyor onu göz önünde bulundur.
ayrıca yumoşları uyaran ilaçlar erken regli olduruyor. normalde senin regli günün bugün 28 güne bakarsan. ama uyarıcı ilaçlar erken olduruyor. 5 gün sonra herşey netleşicek. sabredelim. inşallah tutmuşlardır. :Saruboceq:

biliyorum canim subat 28 cekiyor ama benim reglim 10 subat aksam geldi ama dr ilk sabah 11 subat diye 11 subat sayiliyor diyor ilk gunu bana gore dun gelmesi gerekirdi allaha sukur yok doktorun ilaclar geciktiriyor dedi bana ozellikle sordum ama sende erken diyorsun kafam karisti bence senim dedigin dogru olmasaydi reglim gelirdi galiba
ilac aliyorum onlarmi yapiyor ki

folik asit, asprin bide progesteron kullanıyorsun dimi. dr. doğru söylüyor progesteron için kullandığın hap ise geciktirebilir

mrb.arkadaşlar
benim 3. tüp bebek denememdi bunu şubat ayında tekrarladık. 22 şubatta transfer işlemim oldu, 6 martta sonuç aldık.Şimdi hamileyim (darısı olmayanların başına).İçinizi rahat tutun olocak mı olmayacakmı diye tedavi boyunca hiç düşünmeyin.Daima pozitif olun en önemlisi ben anne adayıyım diye beyninize bunu yerleştirin, çünkü herşey beyinde bitiyor.Daha sonra transferden sonra mutlaka istirahat şart hiç bir iş yapmayın ben sonuçlanıncaya kadar sürekli yattım ve elim karnımda bebeklerimi hissetmeye çalışarak aklıma ne duası geldiyse okudum.rabbim dualarımı kabul etti, sizinde kabul olur inşallah.

Allah kucağına almayı nasip etsin. burda duyuyorum moral oluyor. benimde p.tesi yumoşlarımı toplıcaklar bi kaç sorum olcak biraz özel biraz genel. hangi merkezde denediniz, kaç yaşındasın, probleminiz neydi.?

bana gonal f ve orgalutran ignelerini verdi sonra transsferden sonrada ass agri kesiciymis anladigim kadariyla ve vitamin verdi birde fitil okadar

Son düzenleme:

amin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…