utrogest progestan grubu fitil. netten baktım. dr.unun dediği doğru. hakkımızda hayırlısı. inşallah seninleler
Dualarin icin cok sagol canim.Iyi olmana sevindim.Benim bugün adetimin 3. günü ve flaster yapistirmaya devam ediyorum.Bugün aradik termin icin ama kimsa yoktu.Yarin tekrar arayacgiz.Biliyosun 13-16 gün arasi ultrason ve hormon kontrolü oluyor.Senin yazdiklarindan sonra doktoru aradik ve testlerin yapilmasini istedik.Doktor bizim genetik analizi testini yapmis ve bir problem olmadigini söyledi.Yapmis ama bizim haberimiz yok.Kan pihtilasmasi icinde cok seyrek rastlaniyor dedi.Bu denemeden sonrada eger negatif olursa sigorta kan pihtilasmasi testini yapma hakki taniyormus.Umarim hersey yolunda giderde türkiyeye gidip deneme gerekmez.görüsmek üzere canim kendine iyi bak
utrogest progestan grubu fitil. netten baktım. dr.unun dediği doğru. hakkımızda hayırlısı. inşallah seninleler
banu can yazdiklarini biraz ara verseydin her kes icin oku masi cik iyi olurdo simdi ban cok zor gedi bunu okomak ve jevap vermek ono duzelte bilirsen iyi oluur :ecrin_bebek:
arkadaşlar, ben biraz yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum, sizlerede fikir olur benim acemiligim ve cok büyük umut baglamam hiç soru sormadan gecen günler ve doktorunda acıklamasız uygulamaları. şimdi umutlarımın bittigi anda yaşıyorum olsaydı elbette cok iyi olacaktı ama olmadı yaşam devam ediyor yinede:))
ben izmirde özel ege tüp bebek merkezinde tedavi görüyordum, yaşım 39 ( bu yaşa kadar neden bekledin demeyin parayı anca denkleştirdim tek kabahatim yaşım), herşeye okadar dikkat ettimki içimde olacak umutları dolu hiç negatif düşünmedigim gibi nötrde olmadım herşey gayet güzel gidiyor şans benden yana agrı sancı stres hiçbirşey yok sadece ilaclardaki yan etki olan kaşınma kızarıklık oluyor umrumda degil ben hamileyim kasımda dogumum olacak diye hayaller içindeyim kötü gördügüme bile iyi yanına bakıyorum büyü bozulmasın diye:))) sonuc negatif benim bittigim an yüküm cok agır oldu ben şoklardayım bişey diyemedim evime geldim birkacgün sonra kendimi toparladım düşündüm ve doktora sorularım olacaktı hastaneye gittim doktorla konuşmaya. bana artık yapılacak bişey yok ama kafamdaki soruları yanıtlamanızı istiyorum dedim. pazar günü kapalı hastane ve ben cumartesi ignesini vurunmadan önce kontrol edildim cumartesi pazar enyüksek doz igne vurundum pazartesi günü yogun akıntım oldu sizce cumartesi ignelerini vurunduktan sonra pazar günü kontrol edilmelimiydim catlatma ignesini pazarmı pazartesimi vurunsam daha iyi olurdu pazartesi olan akıntım yumurtaları atmaya başlamış olmuyomu, normalde biz bayanlar her ay zaten bir yumurta üretiyoruz onca igneden bende iki yumurtamı oluştu cumartesi ignesinden önce muayenede 4 yumurta varken carşamba günü yumurtalar toplandı ve bende 2 yumurta bulundu bu nasıl iş dedim, ve iki yumurtanın biri dölleniyo onada tamam diyorum peki o bir yumurta 4 bölünmeyle neden birgün sonra transfer edildi iki gün üç gün dursaydı sekize onaltıya bölünüp transfer edilseydi daha güçlü olmazmıydı şansım artmazmıydı dedim, ve ben 39 yaşındayım başka arkadaş babasının emanet böbregiyle yaşamaya calışırken umut içinde ikinci denemesin yaptırıyor size, bir başkası 26 yaşında arkadaş üçümüzde birbirimizden farklıyız ama aynı gün yumurtalar toplandı ve birgün sonra aynı gün transfer edildi dedim. benim içim cok rahat herşeyi cok düzenli yaptım sizin içiniz rahatmı dedim sinirlendi sesini yükseltti ben bagırıyomuyum dedim güya onca ugraşmışda şimdide ben doktorun kendilerini yargılıyormuşum. onca ugraşın sonucu ortada nasıl ugraşsa 6 kişiydik birinden haberim yok 5miz negatif.
ve sizlere işlemler yapılırken sorgulayın sorun, aslada pazar günü kapalı olan hastane tercih etmeyin, birde her insan her şeyiyle farklıdır benim yumurtam erken bölünebilir bir başkasının gec her hastaya aynı protokolü uygulayan hastaneyide tercih etmeyin.
dilerim umutlarınız ihmallerle calınmaz ve kucagınızı rabbim doldurur allah yardımcınız olsun, umutlarınıza sizler kavuşun allah yüzünüze baksın sevinen annelerden etsin hepinizi
Canim evet Türkiyedeki ismi PROGESTAN = ULTROGEST << Almanyadaki ismi o ilacin ..
Ben de yarin itibariyle kullanmaya basliycamm ..
Aslinda fitil olarak kullanin diyor ama ben hap olarak yutmak istedigimi söyledim olur dedi doktor ..
Sadece cok uyku yapiyorr ..
Sen fitil olarak mi yutarak mi kullaniyorsun ?
Oy canim kiyamam .. Ben de cok ufak ve ardi ardina yazilari okumakta güclük cekiyorum ..
Banucannn canim senin yasadiklarin gercekten zor ..
Güvenebilecegimiz doktorlar bulmamiz gerekli ..
Ben Almanya dayim ve burdaki tüp bebek merkezi de pazar günleri kapali ..
Insallah bir dahaki sefere ANNE olmak nasip olur canim ..:teselli:
arkadaşlar, ben biraz yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum, sizlerede fikir olur benim acemiligim ve cok büyük umut baglamam hiç soru sormadan gecen günler ve doktorunda acıklamasız uygulamaları. şimdi umutlarımın bittigi anda yaşıyorum olsaydı elbette cok iyi olacaktı ama olmadı yaşam devam ediyor yinede:))
ben izmirde özel ege tüp bebek merkezinde tedavi görüyordum, yaşım 39 ( bu yaşa kadar neden bekledin demeyin parayı anca denkleştirdim tek kabahatim yaşım), herşeye okadar dikkat ettimki içimde olacak umutları dolu hiç negatif düşünmedigim gibi nötrde olmadım herşey gayet güzel gidiyor şans benden yana agrı sancı stres hiçbirşey yok sadece ilaclardaki yan etki olan kaşınma kızarıklık oluyor umrumda degil ben hamileyim kasımda dogumum olacak diye hayaller içindeyim kötü gördügüme bile iyi yanına bakıyorum büyü bozulmasın diye:))) sonuc negatif benim bittigim an yüküm cok agır oldu ben şoklardayım bişey diyemedim evime geldim birkacgün sonra kendimi toparladım düşündüm ve doktora sorularım olacaktı hastaneye gittim doktorla konuşmaya. Bana artık yapılacak bişey yok ama kafamdaki soruları yanıtlamanızı istiyorum dedim. Pazar günü kapalı hastane ve ben cumartesi ignesini vurunmadan önce kontrol edildim cumartesi pazar enyüksek doz igne vurundum pazartesi günü yogun akıntım oldu sizce cumartesi ignelerini vurunduktan sonra pazar günü kontrol edilmelimiydim catlatma ignesini pazarmı pazartesimi vurunsam daha iyi olurdu pazartesi olan akıntım yumurtaları atmaya başlamış olmuyomu, normalde biz bayanlar her ay zaten bir yumurta üretiyoruz onca igneden bende iki yumurtamı oluştu cumartesi ignesinden önce muayenede 4 yumurta varken carşamba günü yumurtalar toplandı ve bende 2 yumurta bulundu bu nasıl iş dedim, ve iki yumurtanın biri dölleniyo onada tamam diyorum peki o bir yumurta 4 bölünmeyle neden birgün sonra transfer edildi iki gün üç gün dursaydı sekize onaltıya bölünüp transfer edilseydi daha güçlü olmazmıydı şansım artmazmıydı dedim, ve ben 39 yaşındayım başka arkadaş babasının emanet böbregiyle yaşamaya calışırken umut içinde ikinci denemesin yaptırıyor size, bir başkası 26 yaşında arkadaş üçümüzde birbirimizden farklıyız ama aynı gün yumurtalar toplandı ve birgün sonra aynı gün transfer edildi dedim. Benim içim cok rahat herşeyi cok düzenli yaptım sizin içiniz rahatmı dedim sinirlendi sesini yükseltti ben bagırıyomuyum dedim güya onca ugraşmışda şimdide ben doktorun kendilerini yargılıyormuşum. Onca ugraşın sonucu ortada nasıl ugraşsa 6 kişiydik birinden haberim yok 5miz negatif.
Ve sizlere işlemler yapılırken sorgulayın sorun, aslada pazar günü kapalı olan hastane tercih etmeyin, birde her insan her şeyiyle farklıdır benim yumurtam erken bölünebilir bir başkasının gec her hastaya aynı protokolü uygulayan hastaneyide tercih etmeyin.
Dilerim umutlarınız ihmallerle calınmaz ve kucagınızı rabbim doldurur allah yardımcınız olsun, umutlarınıza sizler kavuşun allah yüzünüze baksın sevinen annelerden etsin hepinizi
Canim benim cok sevindim.Dualarim seninle umarim transfer de iyi olur ve olumlu sonuclanir.Bizde bugün temin aldik ve 22 martta ultrason kontrolüne gidicez.Hepimiz icin hayirlisi olsun.Anneligi allahim tüm isteyenlere kismet etsin
ben canim hap olarak almiyorum malesef mutlaka fitil olarak almak zorundayim almanyada isimleri farkli ...burda dr sormazsan hicbirsey soylemiyor
senin icin sevindim guzel haberler almisin bugun insallah sonucuda guzel olsun
Bende vaginal yoldan aliyorum ultrogesti.Ama her iki sefer de inanilmaz kasinti problemim oldu.Ilkinde doktorum kasinti icin 6 günlük fitil ve krem verdi.Onlardan sonra biraz rahatladim.Ikincide de ayni oldu ama bu sefer sadece krem kullandim.Simdi yine ultrogest kullanicam insallah yine problem yasamam.Allahim hepimize kolaylik versin.
canım altını kuru tut ondan oluyo
günlük ped kullanma ve sürekli pamuk koy değiş sık sık
benimde tenim çok hassas aynısını yaşadım sürekli pamuk kullanıyorum
kullanmasan anında olur gene..
Canim beni de fitil olarak kullanmak rahatsiz ettigi icin doktorumla konustum ..
Zaten bütün gün evde oldugum icin yutabilecegimi söyledi ...
Cünkü ilac yutuldugunda bas dönmesi , mide bulantisi ve uyku yapabiliyorr ..
Benim icin daha iyi .. Transferden sonra bol bol uyuyorum .. mirmirmirmir :1closedeyes:
Tabi siz calisiyorsaniz yutmaniz iyi olmazz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?