2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

utrogest progestan grubu fitil. netten baktım. dr.unun dediği doğru. hakkımızda hayırlısı. inşallah seninleler

arkadaşlar, ben biraz yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum, sizlerede fikir olur benim acemiligim ve cok büyük umut baglamam hiç soru sormadan gecen günler ve doktorunda acıklamasız uygulamaları. şimdi umutlarımın bittigi anda yaşıyorum olsaydı elbette cok iyi olacaktı ama olmadı yaşam devam ediyor yinede:))
ben izmirde özel ege tüp bebek merkezinde tedavi görüyordum, yaşım 39 ( bu yaşa kadar neden bekledin demeyin parayı anca denkleştirdim tek kabahatim yaşım), herşeye okadar dikkat ettimki içimde olacak umutları dolu hiç negatif düşünmedigim gibi nötrde olmadım herşey gayet güzel gidiyor şans benden yana agrı sancı stres hiçbirşey yok sadece ilaclardaki yan etki olan kaşınma kızarıklık oluyor umrumda degil ben hamileyim kasımda dogumum olacak diye hayaller içindeyim kötü gördügüme bile iyi yanına bakıyorum büyü bozulmasın diye:))) sonuc negatif benim bittigim an yüküm cok agır oldu ben şoklardayım bişey diyemedim evime geldim birkacgün sonra kendimi toparladım düşündüm ve doktora sorularım olacaktı hastaneye gittim doktorla konuşmaya. bana artık yapılacak bişey yok ama kafamdaki soruları yanıtlamanızı istiyorum dedim. pazar günü kapalı hastane ve ben cumartesi ignesini vurunmadan önce kontrol edildim cumartesi pazar enyüksek doz igne vurundum pazartesi günü yogun akıntım oldu sizce cumartesi ignelerini vurunduktan sonra pazar günü kontrol edilmelimiydim catlatma ignesini pazarmı pazartesimi vurunsam daha iyi olurdu pazartesi olan akıntım yumurtaları atmaya başlamış olmuyomu, normalde biz bayanlar her ay zaten bir yumurta üretiyoruz onca igneden bende iki yumurtamı oluştu cumartesi ignesinden önce muayenede 4 yumurta varken carşamba günü yumurtalar toplandı ve bende 2 yumurta bulundu bu nasıl iş dedim, ve iki yumurtanın biri dölleniyo onada tamam diyorum peki o bir yumurta 4 bölünmeyle neden birgün sonra transfer edildi iki gün üç gün dursaydı sekize onaltıya bölünüp transfer edilseydi daha güçlü olmazmıydı şansım artmazmıydı dedim, ve ben 39 yaşındayım başka arkadaş babasının emanet böbregiyle yaşamaya calışırken umut içinde ikinci denemesin yaptırıyor size, bir başkası 26 yaşında arkadaş üçümüzde birbirimizden farklıyız ama aynı gün yumurtalar toplandı ve birgün sonra aynı gün transfer edildi dedim. benim içim cok rahat herşeyi cok düzenli yaptım sizin içiniz rahatmı dedim sinirlendi sesini yükseltti ben bagırıyomuyum dedim güya onca ugraşmışda şimdide ben doktorun kendilerini yargılıyormuşum. onca ugraşın sonucu ortada nasıl ugraşsa 6 kişiydik birinden haberim yok 5miz negatif.
ve sizlere işlemler yapılırken sorgulayın sorun, aslada pazar günü kapalı olan hastane tercih etmeyin, birde her insan her şeyiyle farklıdır benim yumurtam erken bölünebilir bir başkasının gec her hastaya aynı protokolü uygulayan hastaneyide tercih etmeyin.
dilerim umutlarınız ihmallerle calınmaz ve kucagınızı rabbim doldurur allah yardımcınız olsun, umutlarınıza sizler kavuşun allah yüzünüze baksın sevinen annelerden etsin hepinizi

banu can yazdiklarini biraz ara verseydin her kes icin oku masi cik iyi olurdo simdi ban cok zor gedi bunu okomak ve jevap vermek ono duzelte bilirsen iyi oluur :ecrin_bebek:

Canim tedavin hayirli olsun ..

Hadi bakalim büyüsün yumoslarr ..

Canim nedense burdaki doktorlar her testi yapiyorlar ama hastaya bilgi vermiyorlarr ...:bbo:

Benim doktorumda sordugumda size hepsi yapildi demisti ..

Allaha sükür ki esinle genetik bir probleminiz cikmamis ..

Insallah canim bu kez hepimizin kucagi tabi önce göbegi dolarda cektigimiz SIKINTIlar son bulur ..

Yuvamiz civil civil bebek sesleriyle senlenir ... :asigim:

Selam kizlar ben geldim ... Nasilsinizz ??

Bu gün doktor kontrolumuz vardi cok sükür rahim kalinligim artmis ...

Bir aksilik olmazsa insallah pazartesiye transferim olacakk ..

utrogest progestan grubu fitil. netten baktım. dr.unun dediği doğru. hakkımızda hayırlısı. inşallah seninleler

Canim evet Türkiyedeki ismi PROGESTAN = ULTROGEST << Almanyadaki ismi o ilacin ..

Ben de yarin itibariyle kullanmaya basliycamm ..

Aslinda fitil olarak kullanin diyor ama ben hap olarak yutmak istedigimi söyledim olur dedi doktor ..

Sadece cok uyku yapiyorr ..

Sen fitil olarak mi yutarak mi kullaniyorsun ?

banu can yazdiklarini biraz ara verseydin her kes icin oku masi cik iyi olurdo simdi ban cok zor gedi bunu okomak ve jevap vermek ono duzelte bilirsen iyi oluur :ecrin_bebek:

Oy canim kiyamam .. Ben de cok ufak ve ardi ardina yazilari okumakta güclük cekiyorum ..

Banucannn canim senin yasadiklarin gercekten zor ..

Güvenebilecegimiz doktorlar bulmamiz gerekli ..

Ben Almanya dayim ve burdaki tüp bebek merkezi de pazar günleri kapali ..

Insallah bir dahaki sefere ANNE olmak nasip olur canim ..:teselli:

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun cnm.benimde yasım 21 oldugu için 5 gün transfer ettiler transferden önceki gün kaliteli dediler... transferden sonra verilen kagıtta yumurta kalitesi yazıyordu anlayamadıgım için nette baktım megersem kalitesizmiş yumurta hatta o transfer bile edilmiyormus bazı yerlerde .bende hemen olumsuz oldugunu anladım... sonuc günüde biliyordum olumsuz oldugunu. doktor negatif oldugunu söleyince bende neden tutunmayacagı belli kalitesiz yumurtalar transfer edildi dedim oda sansını denemek için dedii... benim eşim asgari ücret alıyor zar zor biriktirdik zaten parayı Allahtan kira , masraf derdim yok kendi ailemle kalıyoorum. ben sansımı denemek için tedavi olmuyorumki madem öyle yumurtalar kalitesizse nie transfer edildi ben okadar ücret ödedim devlet hastanesinde 5,5 milyar gitti artık biirikim yapıp toparlayınca yapacam bende Allah hepimizin yarrdımcısı olsun

Canim benim cok sevindim.Dualarim seninle umarim transfer de iyi olur ve olumlu sonuclanir.Bizde bugün temin aldik ve 22 martta ultrason kontrolüne gidicez.Hepimiz icin hayirlisi olsun.Anneligi allahim tüm isteyenlere kismet etsin

ben canim hap olarak almiyorum malesef mutlaka fitil olarak almak zorundayim almanyada isimleri farkli ...burda dr sormazsan hicbirsey soylemiyor
senin icin sevindim guzel haberler almisin bugun insallah sonucuda guzel olsun

Bende vaginal yoldan aliyorum ultrogesti.Ama her iki sefer de inanilmaz kasinti problemim oldu.Ilkinde doktorum kasinti icin 6 günlük fitil ve krem verdi.Onlardan sonra biraz rahatladim.Ikincide de ayni oldu ama bu sefer sadece krem kullandim.Simdi yine ultrogest kullanicam insallah yine problem yasamam.Allahim hepimize kolaylik versin.

canım altını kuru tut ondan oluyo
günlük ped kullanma ve sürekli pamuk koy değiş sık sık
benimde tenim çok hassas aynısını yaşadım sürekli pamuk kullanıyorum
kullanmasan anında olur gene..

canım geçmiş olsun rabim böle şeyleri tekaradan yaşatmasın bende buna benzeyen şeyler yaşadım ilk denemdi her şey güzeldi 22 yumoş toplandı ikinci gün arayıp hiç kalteli yumoşunuz yok dedler o günü hiç kimsenin yaşamasnı istemem düşmanımın bile
iki gün ağladım sonra dr gittim bu demek dedim bana böle bir olasılıktan neden söz edilimedi dedim işte mış muş falan ve en son bu bizim hattamız size fazla hormon yükledik dedi
ve epikriz istedim orayada genetik bir sorun olabileceği düşünülüyor diye yazmışlar
o günlari atlatma hiç kolay olmadı antideprsanlarla
atlatmaya çalıştım 2008 tekara denedim bu kez 2 embiryo transfer edildi ama tutunamadı bebişlerim şimdi tüüm imkanlarımı zorlayarak 3. Kez deneyeceğiz mart ayı içinde bu saferde yeni yasa başımızı ağrıttı artık bahtımıza ne varsa

Canim benim cok sevindim.Dualarim seninle umarim transfer de iyi olur ve olumlu sonuclanir.Bizde bugün temin aldik ve 22 martta ultrason kontrolüne gidicez.Hepimiz icin hayirlisi olsun.Anneligi allahim tüm isteyenlere kismet etsin

Amin canim .. Insallah ..

Allahim hepimizin gönlüne göre versin ..

Senin tedavinde insallh pozitif sonuclanir ..

ben canim hap olarak almiyorum malesef mutlaka fitil olarak almak zorundayim almanyada isimleri farkli ...burda dr sormazsan hicbirsey soylemiyor
senin icin sevindim guzel haberler almisin bugun insallah sonucuda guzel olsun

Canim ULTROGEST degil mi kullandigin fitilin ismi ?

Bendeki de ayni .. Yuvarlak , sarimtirak renkte top gibi bisi .. kaydirigubbakcemile3

Iste ben onu yutuyorum .. Benim bünyem de cok hassas ve vaginal pilz yapiyorr ...

Dontoruma söyledim yutabilirsin dedii ..

Canim beni de fitil olarak kullanmak rahatsiz ettigi icin doktorumla konustum ..

Zaten bütün gün evde oldugum icin yutabilecegimi söyledi ...

Cünkü ilac yutuldugunda bas dönmesi , mide bulantisi ve uyku yapabiliyorr ..

Benim icin daha iyi .. Transferden sonra bol bol uyuyorum .. mirmirmirmir :1closedeyes:

Tabi siz calisiyorsaniz yutmaniz iyi olmazz ..

Canim kuru tutmaya calisiyorum ama günlük pet kullaniyorum.Pamuk daha cok rahatsizlik vermiyormu.

Canim ben calismiyorum evdeyim.Ama tablet yutuldugu zaman cok bulanti ve bas dönmesi yapiyomus.Dayimin eside yutarak kullanmis ve bayilma bile oluyomus o yüzden biraz korkuyorum acikca.Benim bir ara prolaktin hormonum yüksekti ve ilaca alisana kadar o kadar yan etkiler olduki cok zordu.Bayilacak gibi oluyodum bas dönmesi ve bulantidan.Gözlerim kararip düsecek gibi oluyodum.Böyle zorluklar olsada bebek icin herseye deger dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…