2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar, yazımın uzun oldugunu söylüyorsunuz ama ne yapayım yaşadıklarım uzun)) dahasıda vardıda sizi sıkmayım diye yazmadım:))))
şunuda yazmak isterim hemşireler cok iyi güler yüzlü candandı ama doktorlar ve uyguladıkları prosedür yanlış, sordugum zamanda işine gelmedigi için sinirlenmesi yanlıştı. birde bana diyoki sen bunları nerden ögrendin cevabım hazırdı sizi ögrendigim yerden netten dedim:)))
atlattım o zor günleri şimdi doktor düşünsün rahat uyusun bu kadar insanın umutlarını almış olmanın rahatlıgıyla.
güya tüp bebek için acılmış özel merkez bence umutları alan umudu paraya eş deger tutan merkez.

banucan slm canım ilk önce geçmiş olsun üzülme inşallah bundan sonra şans senden yana olur.bende 26 yaşındayım ilk tedavim olacak irenbede yaptırıyorum.bende aslında çok şaşkınım bu yeni yasa yüzünden bu dr ların dini imanı para ne kadar doyumsuz insanlar bunlar anlamadım.herşeyin hayırlısı olsun canım bir daka denemek gibi bi şansın varmı canım.nerde düşünüyon...

önceki doktoruma gittim onunla konuştum tekrar sonkez sizden bir aşılama istiyorum uygun görürseniz dedim tamam üzme kendini elimizden geleni yaparız biraz toparlan atlat üzerindeki güvensizligi umutsuzlugu nisan adetinde gel allahın izniyle bizde elimizden geleni yaparız hayırlısı canım dedi öyle cok güveniyorumki doktoruma sonuc negatifde olsa biliyorum herşeyi en iyi şekilde düşünüp yaptıgını.
güven cok önemli, o adı lazım olmayan (özel ege tüp bebek merkezi) o merkezede güvenip gitmiştim umutlarla ama tekrarına asla güvenmiyorum.

canım egedeki kimdi.birde önceki kim.senin aşılamamı tüp bebek mi?

teşekkür ederim umutl, deneme şansım yok paramda yok:))) halime gülümseyebiliyorum buda güzel demi
yeni yasa cok düşündürücü zaten umutlarımız korkuyla onca ilac hormon yüklemesi ve tek emriyo transferi. o hormonların bizlere ne yaptıklarından habersizler yarın bize ne rahatsızlık vereceginide bilmiyoruz, koltuklarına kurulup yasa cıkarıyorlar.
irenbeyi cok iyi duymuştum ama sigortayla anlaşması olmadıgı için tercih edemedim inşallah bebişine kavuşur benim tadamadıgım mutlulugu yaşar sevinen anne olursun.

tüp bebekden önce aşılama yaptırmıştım gazi hastanesinde önceki doktorum o
ege tüp bebekde doktor kaandı birkez denedim oda bana yetti tekrar aşılamaya gectim gazi hastanesine

inşallah canım allah bu kez yüzüne güler dilerim rabbim bu yasaya inat hepimizin anne olmasını ister.üzülme tatlım bundan sonra şans senden yana olacak dilerim.temennim bu senin için dualarım seninle tatlım görüşmek üzere...hihoyyyt

Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat
sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bilhassa Cuma
gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i
şeriflerde buyuruldu ki:

(Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de
selametle geçer.)

(Cuma, fakirlerin haccıdır ve müminlerin bayramıdır ve gök ehlinin
bayramıdır ve Cennette de bayram günüdür. Günlerin en iyisi, en
şereflisi
Cumadır.)

(Cuma günü iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.)

(Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o
kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)

Bir hadis-i şerifte,

(Cuma günlerinde bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua red
olmaz) buyuruldu. Bazıları, bu an, ikindi ile akşam ezanları
arasındadır, dedi.

Cuma günü, ruhlar toplanır ve birbirleri ile tanışırlar. Kabirler
ziyaret
edilir. Bugün kabir azapları durdurulur. Bazı âlimlere göre, müminin
azabı
artık başlamaz. Kâfirin Cuma ve Ramazanda yapılmamak üzere,
kıyamete kadar sürer. Bugün ve gecesinde ölen müminler kabir azabı hiç
görmez. Cehennem, Cuma günü çok sıcak olmaz. Âdem aleyhisselam
Cuma günü yaratıldı. Cuma günü, Cennetten çıkarıldı. Cennettekiler,
Allahü teâlâyı Cuma günleri göreceklerdir.

Evet canim .. Bu yan etkileri var .. Yutuldugunda oluyorr ..

Ama bünyem sanirim kuvvetli ki beni cok fazla etkilemiyorr .. Sadece uyku yapiyor biraz ..

Gayet memnunum bu yüzden .. Üstelik fitil olarak kulandigimda sürekli camasir degistirmek yada günlük pedler kullanmak zorunda kaliyorum ..

Cünkü fitilin tamami emilmiyor vücut tarafindan ve fazlasi geri geliyorr ..

Sen de günde 3 x 2 olarak kullaniyorsun degil mi ?

Son düzenleme:
banucann arkadaşım hemşehrim senin yaşadıklarını okuyunca kendimi gördüm kendimi yaşadım 5.denemem de negatif ne yapacağımı düşünürken yazın bana çaresiz biz insanların bazı uyanık ve paragöz kişiler tarafından nasıl sömürüldüğümüzü gösteriyor. bende denemelerimi irenbede yaptım çevremdekiler bırak burayı ege tüp bebeğe yada kente git diyorlar şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. benim de tek dezavantajım yaşım 40 sayılırım acaba annelik bizden geçtimi artık diye düşünüyorum. elim kolum bağlı 25 binlira para harcadım 5 denemede tükendim ama dr lara göre hava hoş onlar nasılsa paralarını alıyorlar sayemizde kendimi çaresiz hissediyorum denememin sonucunu dün öğrendim negatif sıfırın bile altında nasıl olur rabbim nasıl olur anlayamıyorum. 2 yumurtam toplandı biri boş diğeri döllendi ve %60 şansı var dediler ama ne yazıkki sıfır işimden uzak kaldım bunca zaman evimden uzak kaldım onca eziyet çektim ama yooooookkkkkk! olmayınca olmuyor kaderimize katlanmalımıyız bilmiyorum çevremdeki arkadaşlarım" ay bu ay hamile kalmışım aldırdım " diye çok rahat geleni gönderirken biz yıllarca uğraşıyoruz dimi? sabah haberlerde 10 günlük bebeği sokağa bıraktıklarının haberini veriyorlardı yüce rabbim dedim biz el açtık sen değerini bilmeyenlerin eline yağdırıyorsun ! nasıl ağladım kahvaltı yaparken lokmalar boğazıma dizildi lütfen araştırmanı iyi yap banada yardımcı ol bende araştırmalarımı yapacağım senin olumlu haberini bende kendiminki kadar merakla bekliyorum...

Canim cok üzüldüm negatif sonucu almana ...

Bu duygulari hepimiz defalarca yasadik .. Biliyorum ne kadar aci birseyy ..

Tüm emegini , birikimini ufacik bir UMUT ugruna da olsa birilerinin eline yigiyorsun ama sonucu kocaman bir SIFIR ..

Ben 5 kez mikro , 4 kez donmus embriyo tedavisi gördüm ..

2 kez hamile kalmak nasip olsu ama kaybettim ...

Biri senin de tedavi gördügün irenbe tüp bebek merkezinde oldu ..

3 üz hamilelik olmustu ama ... :1no2:

Tedavi icin ne kadar ödedin ? Mahsuru yoksa ögrenebilir miyim ?

Özelden de cecap verebilirsin .. Dilersen ..

Canim insallah bir dahakine Rabbim hepimizin yüzünü güldürecekk ..

Hayirlisiyla hamile kalip , mis kokulu evlatlarimizi kucagimiza alacagimiz günler de gelecekk ..

Banucann arkadasim sen de ne olur umudunuzu kaybetmeyin .. :teselli:

Son düzenleme:
3500 lira ödedim canım 2000 civarıda ilaçlar tuttu sen nerde yaptıracaksın ?

Canim suan zaten bir tedavi icerisindeyim ..

ALLAHIM nasip ederse pazartesiye transferim olacakk ..

Ben almanyadayim .. Burada defalarca negatif sonuc aldigim icin Türkiye ye yönelmeye basladim ..

Insallah bu tedavimle hamile kalmak nasip olur da baska seylere gerek kalmazz ..

Ama eger olmazsa sanirim irenbeye gidicem .. fisfisfis

dualarım siz anne adaylarına rabbim hepinizi sevindirsin yanınızda benide:)))

annelik bizden asla gecmedi menopoza girmedikki ama paragöz doktorlar doymuyor paraya biz sabrediyoruz onlar sabredemiyor hemen trasnferi gercekleştirip yeni para alacakları anne adayları topluyorlarki bence ege tüp bebek merkezinde yumurtayı saklayacak kesecikleri yetersizdi bizi bekletmeden transfer ettiler bizim yumurtalarımız yerine yeni yumurtalar saklamak için günahları onları hic uyutmasın kabuslarla uyansınlar annelik duygularıyla oynamasınlar.
üzülme demekle olmuyo biliyorum negatifi ögrendim eve geldim facebook da günün sözü ''tomurcuk vermeyen agaç, odundur'' yazıyo bir agladım bir agladım ben tomurcuk istiyorum olmuyor diye bagıra cagıra haykıra haykıra agladım müzigide sonses actım sonra oh be dedim aglamak iyi geldi deyip kararlar aldım şimdi uyguluyorum. tüp bebek doktoruna sorularımı sordum tatmin etmedi cevapları ve tüp bebegi kapattım artık. güvendigim önceki gazi hastanesindeki doktoruma birkez aşılama yaptıracagım sonucu ne olursa olsun hayırlısı buymuş deyip bırakıyorum güvenmek cok önemli doktorunun seninle aynı heyecan içinde elinden geleni yaptıgını bilmek güzel.
sana şunu diyebilirim , pazara denk gelirse çatlatma ignesi şansa deyip pazartesiyemi bekliyorlar, yumurtayı kac bölünmeyle transfer ediyorlar, birde aklındaki sorularını fikir yürütüp es gecme sor, güven alamamışsan yaptırma ilk görüşmede cok güzel konuşuyorlar ama bilemiyorum arkadaşım şansın acık olsun gülen anne olursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…