arkadaşlar, yazımın uzun oldugunu söylüyorsunuz ama ne yapayım yaşadıklarım uzun)) dahasıda vardıda sizi sıkmayım diye yazmadım:))))
şunuda yazmak isterim hemşireler cok iyi güler yüzlü candandı ama doktorlar ve uyguladıkları prosedür yanlış, sordugum zamanda işine gelmedigi için sinirlenmesi yanlıştı. birde bana diyoki sen bunları nerden ögrendin cevabım hazırdı sizi ögrendigim yerden netten dedim:)))
atlattım o zor günleri şimdi doktor düşünsün rahat uyusun bu kadar insanın umutlarını almış olmanın rahatlıgıyla.
güya tüp bebek için acılmış özel merkez bence umutları alan umudu paraya eş deger tutan merkez.
önceki doktoruma gittim onunla konuştum tekrar sonkez sizden bir aşılama istiyorum uygun görürseniz dedim tamam üzme kendini elimizden geleni yaparız biraz toparlan atlat üzerindeki güvensizligi umutsuzlugu nisan adetinde gel allahın izniyle bizde elimizden geleni yaparız hayırlısı canım dedi öyle cok güveniyorumki doktoruma sonuc negatifde olsa biliyorum herşeyi en iyi şekilde düşünüp yaptıgını.
güven cok önemli, o adı lazım olmayan (özel ege tüp bebek merkezi) o merkezede güvenip gitmiştim umutlarla ama tekrarına asla güvenmiyorum.
banucan slm canım ilk önce geçmiş olsun üzülme inşallah bundan sonra şans senden yana olur.bende 26 yaşındayım ilk tedavim olacak irenbede yaptırıyorum.bende aslında çok şaşkınım bu yeni yasa yüzünden bu dr ların dini imanı para ne kadar doyumsuz insanlar bunlar anlamadım.herşeyin hayırlısı olsun canım bir daka denemek gibi bi şansın varmı canım.nerde düşünüyon...
canım egedeki kimdi.birde önceki kim.senin aşılamamı tüp bebek mi?
tüp bebekden önce aşılama yaptırmıştım gazi hastanesinde önceki doktorum o
ege tüp bebekde doktor kaandı birkez denedim oda bana yetti tekrar aşılamaya gectim gazi hastanesine
Canim ben calismiyorum evdeyim.Ama tablet yutuldugu zaman cok bulanti ve bas dönmesi yapiyomus.Dayimin eside yutarak kullanmis ve bayilma bile oluyomus o yüzden biraz korkuyorum acikca.Benim bir ara prolaktin hormonum yüksekti ve ilaca alisana kadar o kadar yan etkiler olduki cok zordu.Bayilacak gibi oluyodum bas dönmesi ve bulantidan.Gözlerim kararip düsecek gibi oluyodum.Böyle zorluklar olsada bebek icin herseye deger dimi
banucann arkadaşım hemşehrim senin yaşadıklarını okuyunca kendimi gördüm kendimi yaşadım 5.denemem de negatif ne yapacağımı düşünürken yazın bana çaresiz biz insanların bazı uyanık ve paragöz kişiler tarafından nasıl sömürüldüğümüzü gösteriyor. bende denemelerimi irenbede yaptım çevremdekiler bırak burayı ege tüp bebeğe yada kente git diyorlar şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. benim de tek dezavantajım yaşım 40 sayılırım acaba annelik bizden geçtimi artık diye düşünüyorum. elim kolum bağlı 25 binlira para harcadım 5 denemede tükendim ama dr lara göre hava hoş onlar nasılsa paralarını alıyorlar sayemizde kendimi çaresiz hissediyorum denememin sonucunu dün öğrendim negatif sıfırın bile altında nasıl olur rabbim nasıl olur anlayamıyorum. 2 yumurtam toplandı biri boş diğeri döllendi ve %60 şansı var dediler ama ne yazıkki sıfır işimden uzak kaldım bunca zaman evimden uzak kaldım onca eziyet çektim ama yooooookkkkkk! olmayınca olmuyor kaderimize katlanmalımıyız bilmiyorum çevremdeki arkadaşlarım" ay bu ay hamile kalmışım aldırdım " diye çok rahat geleni gönderirken biz yıllarca uğraşıyoruz dimi? sabah haberlerde 10 günlük bebeği sokağa bıraktıklarının haberini veriyorlardı yüce rabbim dedim biz el açtık sen değerini bilmeyenlerin eline yağdırıyorsun ! nasıl ağladım kahvaltı yaparken lokmalar boğazıma dizildi lütfen araştırmanı iyi yap banada yardımcı ol bende araştırmalarımı yapacağım senin olumlu haberini bende kendiminki kadar merakla bekliyorum...
3500 lira ödedim canım 2000 civarıda ilaçlar tuttu sen nerde yaptıracaksın ?
inşallah canım allah bu kez yüzüne güler dilerim rabbim bu yasaya inat hepimizin anne olmasını ister.üzülme tatlım bundan sonra şans senden yana olacak dilerim.temennim bu senin için dualarım seninle tatlım görüşmek üzere...hihoyyyt
dualarım siz anne adaylarına rabbim hepinizi sevindirsin yanınızda benide:)))
banucann arkadaşım hemşehrim senin yaşadıklarını okuyunca kendimi gördüm kendimi yaşadım 5.denemem de negatif ne yapacağımı düşünürken yazın bana çaresiz biz insanların bazı uyanık ve paragöz kişiler tarafından nasıl sömürüldüğümüzü gösteriyor. bende denemelerimi irenbede yaptım çevremdekiler bırak burayı ege tüp bebeğe yada kente git diyorlar şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. benim de tek dezavantajım yaşım 40 sayılırım acaba annelik bizden geçtimi artık diye düşünüyorum. elim kolum bağlı 25 binlira para harcadım 5 denemede tükendim ama dr lara göre hava hoş onlar nasılsa paralarını alıyorlar sayemizde kendimi çaresiz hissediyorum denememin sonucunu dün öğrendim negatif sıfırın bile altında nasıl olur rabbim nasıl olur anlayamıyorum. 2 yumurtam toplandı biri boş diğeri döllendi ve %60 şansı var dediler ama ne yazıkki sıfır işimden uzak kaldım bunca zaman evimden uzak kaldım onca eziyet çektim ama yooooookkkkkk! olmayınca olmuyor kaderimize katlanmalımıyız bilmiyorum çevremdeki arkadaşlarım" ay bu ay hamile kalmışım aldırdım " diye çok rahat geleni gönderirken biz yıllarca uğraşıyoruz dimi? sabah haberlerde 10 günlük bebeği sokağa bıraktıklarının haberini veriyorlardı yüce rabbim dedim biz el açtık sen değerini bilmeyenlerin eline yağdırıyorsun ! nasıl ağladım kahvaltı yaparken lokmalar boğazıma dizildi lütfen araştırmanı iyi yap banada yardımcı ol bende araştırmalarımı yapacağım senin olumlu haberini bende kendiminki kadar merakla bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?