banucann arkadaşım sana özeldende yazdım yanıtlarsan sevinirim
özele gerek kalmadı galiba :))) birde ben özelden yazamıyormuşum şimdilik sınırı gecemedim:)))))))))))))))))
rabbim hayırsızsada hayra cevir nasib et demiştim bu sözüm hala içimi yakıyor bu kadarmı hayırsız olacaktı diyorum bazende vardır bundada bir hayır kendini üzme hayat güzel diyorum:))) duygularımız alt üst oluyor ama şükür saglıgımız yerinde.
[/COBİZ BU GÜN SİDEYLYAYLA BULUŞTUK (ÇOK HOŞ HAYAT DOLU BİR HATUN)VE MİLLET VEKLİLİYLE GÖRÜŞTÜK ÇOK İLĞİLİ DAVRANDI KENDİ YAKINLARINDADA İNFERTİLİTE OLDUĞUNU SÖLEDİ HAZIRLADIĞIMIZ DOSYAYI ALDI VE SAĞLIK BAKANINA İLETECEĞİNİ SÖLEDİ AYRICA BU GÜN AYNI MEKANA BAŞKA BİR MİLLET VEKLİ DAHA GELİYORMUŞ ONADA VERDİK AYNI DOSYADAN ODA ALDI İNCELEYİP SİZE DÖNECEĞİM DEDİ
HAFTA İÇİ BİR GÜNDE YENİ BİR DİLEKÇE HAZIRLAYIP ALTINADA İİSMİNİ VEREN ARKADAŞLARIN İSİM LİSTESİNİ EKLEYİP SAĞLIK BAKANLIĞINA FAX ÇEKECEĞİZ
ELİMİZDEN GELENİ YAPITIK LOR]
slm arkadaşlar ben bugün dogum hastanesine gittim.şubattan beridir regl olmuyordum.bugün ultrasonda sag overde yumurta kisti çıktı 38mm.ilaç verdiler bu geçmeden tüp bebek olmaz dediler arkadaşlar ben böle oldugunu tahmin rtmiştim aslında.sizce ne yapmalıyım.korku lacak bi durum mu?bilenleriniz varsa lütfen bilgilendirin...sagolun...
slm arkadaşlar ben bugün dogum hastanesine gittim.şubattan beridir regl olmuyordum.bugün ultrasonda sag overde yumurta kisti çıktı 38mm.ilaç verdiler bu geçmeden tüp bebek olmaz dediler arkadaşlar ben böle oldugunu tahmin rtmiştim aslında.sizce ne yapmalıyım.korku lacak bi durum mu?bilenleriniz varsa lütfen bilgilendirin...sagolun...
olsun arkadaşım inan aynı durumdayım bugün dışarı çıkamadım gözlerim birer balon ne yapacağım diyorum hep kendi kendime kafayı sıyırıcam heralde:)))) yüce rabbim niye duymuyor bizi çokmu günahkarız bilemiyorum ki? biraz önce kentten fiyat aldım 2500 $ +ilaçlar mış fiyatları bu düşün düşün yok çaresi. bu kadar para harcayıp burda sürüneceğime kıbrısamı gitsem diye bile düşünüyorum. benim 20 haftalık bebeğim karnımda öldü 2009 ocak ayında bu olaydan sonra herşey çok ağır geliyor ne yapayım kucağıma alıp cennet kokulu yavrumu koklayamadım evet insanlar ne zor çocuk sahibi oluyorlar bazılarıda ne kolay dimi.
Evet canim .. Bu yan etkileri var .. Yutuldugunda oluyorr ..
Ama bünyem sanirim kuvvetli ki beni cok fazla etkilemiyorr .. Sadece uyku yapiyor biraz ..
Gayet memnunum bu yüzden .. Üstelik fitil olarak kulandigimda sürekli camasir degistirmek yada günlük pedler kullanmak zorunda kaliyorum ..
Cünkü fitilin tamami emilmiyor vücut tarafindan ve fazlasi geri geliyorr ..
Sen de günde 3 x 2 olarak kullaniyorsun degil mi ?
Evet bende günde 3x2 aliyorum.Silam sen daha önceki denemelerinin almanyada oldugunu yazmissin.Simdiki tedavin türkiydemi oluyor.
Yok canim simdi de almanyadayim ..
Ben sadece bir kez türkiyede denedim 2008 ekim ayinda ..
Hamile kaldim ama düsük yaparak kaybettim ..
Eger bu tedavim olumsuz sonuclanirsa yine gitmeyi düsünüyorum ..
Bu kez 3 aylik olmadan gelmiycem ..
Ama insallah gerek birakmaz Rabbim ..
Ne olur kuzum bu kez gelsin annesine ALLAHIM ..
Tabi tüm bekleyenlerin kuzulari hemencecik gelsinlerr .. opuyorumnanaktan
doktor olup cıktım:))) gecmiş olsun, korkulacak bir durum degil ilacla kücülecek bir dahaki adette atılacak, kist hamilelikte bebekle birlikte büyüyormuş bu nedenle kistle hamilelegi önermiyorlar. korkma kafayada takma:))))
canım 349 ve 351. sayfalarda yazan, seninle benzer sorunumuz var bir bak istersen.sinemefenin de cevabı işini görür sanırım bayanssulusmile ayrıca e2 sonucun kaç?
Canim benim insallah allahim umutlarinin karsiligini verir.Eger benimde bu sefer olmazsa bizde türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz.Sen türkiyeye gittiginde almanyadaki yapilan islemlerin sonuclarini rahatlikla doktorundan alabildinmi.Cünkü oraya gidildiginde belgeleri de istiyorlar hemde ayni seyler tekrar yapilmamis olur.Benim bir arkadasim böyle sorun yasadi gecen sene türkiyeye giderken yapilan test sonuclarini cok zor aldi burdaki doktordan.Hemde hamburgda klinigi olan bir türk doktor yapti bu zorlugu.Ben eger gidersem türkiyeye insallah belgeleri kolay verirler bana.
kızlar bende e2 tahlili yok neden acaba?...
Canim benim doktorum da kan alip tahlil felan yapmadi simdiye dekk ..
Demek ki gerek gördükleri kisilere bakiyorlarr ..
Kafana cok takma canim ..
Herseyi bilmek bazen iyi degil kötü oluyorr ..
Herseyi bilen BiRi ( yüce MEVLA ) var nasilsa ..
evet canım haklısın aslında.canım senin kaçıncı tüp bebek olacak bu denemen eger olursada nerde yaptırmayı düşünüyon.TÜRKİYEDE NEREDE....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?