doktor olup cıktım:))) gecmiş olsun, korkulacak bir durum degil ilacla kücülecek bir dahaki adette atılacak, kist hamilelikte bebekle birlikte büyüyormuş bu nedenle kistle hamilelegi önermiyorlar. korkma kafayada takma:))))
canım bence yanlış biliyorsun kist hamilelikte büyümez kistle beraber hamile kalan ve doğumda kisti alınan bir çok hasta var..kistleri yumurtalık çalışınca yapar hamile kalınca yumurtalıkların çalışması durur ve kist olduğu yerde kalır..
geçen sene 2. ameliyatımı doktor yapmak istemedi ve 2 cm kistle hamile bırakmaya çlıştı olmadı ve yumurtalık iyi çalıştığı için 2 ayda 4 cm oldu alındı..şimdi ege üni.de tedaviye devam edeceğim mayısta aşılama olacak ve doktora sordum o zamana kadar kist çıkarsa diye ve korkma çıkmaz çıksa da aşılama ya da tüp bebeği etkilemez dedi sadece büyümesin yeter ama hamile kalınca kist büyümez..
bir arkadaşım da kist vardı o durumda hamile kaldı ilk çocuğu sezeryanla oldu bunuda sezeryanla yaptılar hemde kisti temizledir.9 ay hiç bir sorun yaşamadı..
Merhaba arkadaşlar epeydir internete giremiyordum. 2 martta transferim yapıldı 3 blast embriyo transfer edildi yarın test günüm. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Çok heyecanlıyım. 3 negatif ten sonra inşallah bu kez pozitif olur ve katlanarak devam eder. Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim geçmiş olsun..şimdi sana bu ilacı bitirip regl oldunca bakarlar erime varsa tedaviye iğnelere falan başlarsın..
tüp bebekte tavsiye etmiyorlarda şansı azaltmasın diye ama hamileyken büyümüyor ben onu anlatmaya çlıştım...
sen doğum hast. derken nereye gittin tepeciğe mi?
kist en iyi adetliyken bakılır sen adet olmadığın için gidince normal bakılmış ama belki adetliyken çıkmayacak inşallah da öyle olur herşeyde bir hayır var canım...
sana birşey söyleyeceğim bu yeni yasayla ilgili iyi araştırma yap..şu anda en iyi tedavi merkezlerdeki başarı oranı labaratuar ve blastoist embriyo olana kadar transfer edip etmemeye göre değişiyor iyi araştır..
o kadar para verecksin özele ve tek embriyo koyulacak üstelik 2 günde..hücre bölünmeleri sağlıklı olmadan..irenbeyi aramışsın adet olunca gel demişler bu bile baştan sağmalık..
eğer gerçekten irenbede yaptırmak istiyorsan adet olmadan git görüşmek istiyorum sansınız ne labaratuarınız ne durumda bana kaç günde tarnsfer yapacaksınız diye sor..gidip te o kadar parayı bayılma..
duyduğuma göre de bu yasa olayından dolayı merekezler hasta kaybedecek herkes iyi yerleri yatırımları teknik donanımı iyi yerlere gidecek ve fiyatlar düşecekmiş..iyi karar ver..
benim ege üni. de olacağı için bugün araştırdım biraz ege önceden 3.gün transferi yaparken bu günün şartlarında embriyoyu 5. güne kadar tutuyorlarmış..benim mecbur orda olacak rapor çıkacak özelde yaptıramam çünkü yaptıracak olsaydım da bu durumda gerçekten kafayı yerdim nereyi seçmeliyim diye çünk tek embriyo olayı daha seçici yapacak bizleri..
Merhaba arkadaşlar epeydir internete giremiyordum. 2 martta transferim yapıldı 3 blast embriyo transfer edildi yarın test günüm. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Çok heyecanlıyım. 3 negatif ten sonra inşallah bu kez pozitif olur ve katlanarak devam eder. Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba arkadaşlar epeydir internete giremiyordum. 2 martta transferim yapıldı 3 blast embriyo transfer edildi yarın test günüm. Inşallah hayırlı haberlerle dönerim. çok heyecanlıyım. 3 negatif ten sonra inşallah bu kez pozitif olur ve katlanarak devam eder. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?