inşallah öyledir. gerçi başka yerlerdede okudum 5. güne kadar duran embriyo daha iyi. başarı şansı daha yüksek diye.
slm beci bizdeheyet raporu alıp tüp bebeğe başvurcazdaheyet raporunda aşılamaiaç adı belirtmek doğrumu acaba bende klomen kullandım gonolf mi yazması gerekiyormuş
hayır canım ilk sperm sayımız yeterli olmadıgından olmadı.sizin ne kadar sper var.eşim artık tüp için hazırlandık vazgeçmeyelim diyor.bizde 3 ay eşim klomen ve vitaminlerin hepsini kullandı ama olmadı artma.bizim bal yemekten dolayı 8 mil.canlı oldu acaba bu sayı ile olurmu ne dersin...
eşimin 14-16 mil.arası ama %75 bozuk.onu düzletemedik.tamamen şans işi.anına denk gelmesi lazım diye düşünüyorum.dr anlatmıştı.bir çifte 4 aşılama yapmışlar tutmamış.tüp yapcaklarmış.dinlenme sürecinde kadın hamile kalmış.oranı da çok düşüktü demişti.allah hayırlını versin.
seçilhan sana transfer kaçıncı günde oldu? probleminiz azospermdi yanlış hatırlamıyorsam. yanlışsa kusuruma bakma
eşimin 14-16 mil.arası ama %75 bozuk.onu düzletemedik.tamamen şans işi.anına denk gelmesi lazım diye düşünüyorum.dr anlatmıştı.bir çifte 4 aşılama yapmışlar tutmamış.tüp yapcaklarmış.dinlenme sürecinde kadın hamile kalmış.oranı da çok düşüktü demişti.allah hayırlını versin.
canım bu arada bizim ciddi anlamda sperm sorunumuz var. Hareket sıfır. Canlı sıfır. Eşim tese oldu ondada sadece 3 tane hareketli bulunmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?