2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

seçilhan sana transfer kaçıncı günde oldu? probleminiz azospermdi yanlış hatırlamıyorsam. yanlışsa kusuruma bakma

duygu hastaneden aradılar bana yarın transfer yapılcaktı normal şartlarda c.tesi yapılacakmış embriyolar kaliteli bekliyelim dediler. senin dr.unda bu yüzden mi bekletti seni?

dr bana birakti aslinda bizde siz ne dafsiye edersiniz dedik 5 gun bekletelim dedi daha sansli olur deyince persenbe aldilar sali transfer olddu ama aldiklari gun sali yapicaz dediler o arada problem olursa arayacaklardi aramadilar sanada aynisini yapiyorlar korkma daha iyidir buyukbi ihtimalle

inşallah öyledir. gerçi başka yerlerdede okudum 5. güne kadar duran embriyo daha iyi. başarı şansı daha yüksek diye.

inşallah öyledir. gerçi başka yerlerdede okudum 5. güne kadar duran embriyo daha iyi. başarı şansı daha yüksek diye.

5 gun beklemeleri yumurtanin icinden sperm cikabilmesi icim bekliyoruz sonra emriyo buyuyor bize koyuorlar daha sanslisin sikma canini sadece bebek senim rahmine tutunacak yanin insallah bu sefer olucak kendini buna inandir kafani bosalt ki sannsin artsin

inşallah cnm ya hamilelerin duası kabul olur dua et bana buna ihtiyacım var.
özeline mesaj attım. bakarsın

slm beci bizdeheyet raporu alıp tüp bebeğe başvurcazdaheyet raporunda aşılamaiaç adı belirtmek doğrumu acaba bende klomen kullandım gonolf mi yazması gerekiyormuş

bizim heyet raporunda birkaç alternatifli ilaçlar yazıyoru.sonra dr kendi seçiyo sanırım.benim iğnelerim de en az dozda yapılıyo.heyetin verdiği dozun yarısı uygulanıyo sanırım.kalan olursa sonrası için ayırıcaz.benim yumurtada sorun yok.dr çok aşırı sayı yapmak istemiyo.kist oluşmasın diye.rapor işleriyle ilgili pek bilgim yok.dr kendi halleti oda heyetteydi.sanırım.onun adı da vardı.

eşimin 14-16 mil.arası ama %75 bozuk.onu düzletemedik.tamamen şans işi.anına denk gelmesi lazım diye düşünüyorum.dr anlatmıştı.bir çifte 4 aşılama yapmışlar tutmamış.tüp yapcaklarmış.dinlenme sürecinde kadın hamile kalmış.oranı da çok düşüktü demişti.allah hayırlını versin.

kısmet rabbim hayırlısını nasip etsin. benimde bi arkadaşım var onunda eşinde sperm sayısı yok denecek kadar az tüp bebek yaptırıyorlar tutmuyor. 2 ay sonra kendiliğinden kalıyor. ümidimizi kaybetmeyelim. dua edelim Allah a sığınalım. :Saruboceq:

seçilhan sana transfer kaçıncı günde oldu? probleminiz azospermdi yanlış hatırlamıyorsam. yanlışsa kusuruma bakma

canım benim 20 şubatta yumartalar toplandı 21'inde döllenme olmadı diye aradılar saolsunlar. 22'inde sabah 9,30'da aradılar 1 tane döllenme oldu diye 12 gibi transfer ettiler. Ama saolsunlar kaç hücreli kalitesi nasıl hiç bir bilgim yok. Söylemek gibi bi zahmette bulunmadılar.

canım bu arada bizim ciddi anlamda sperm sorunumuz var. Hareket sıfır. Canlı sıfır. Eşim tese oldu ondada sadece 3 tane hareketli bulunmuştu.

canım anlattığım hikaye benim eltimin başına gelmiş kaynımın sperm sayısı düşükmüş eşim gibi 10 sene cocukları olmuyo 2 kere aşılama yapılıyo tutmuyo 2. aşılamadan sonra vucut bir ay dinlensin bir ay sonra tüp bebek yapalım diyo doktorları o ay hamile kalıyo doğum yapıyo kızını emzirirken tekrar hamile kalıyo ama o düşüyo daha sonra yine hamile kaldı şimdi bide oğlu var mucize gibi
10 sene çocuğun olmasın bu arada yaş ta ilerliyo gebe kalma ihtimalide düşer bizim bildiğimiz ama Rabbim vermiş üç gebelik geçmiş başından üçüde doğal yolla.

canım bu arada bizim ciddi anlamda sperm sorunumuz var. Hareket sıfır. Canlı sıfır. Eşim tese oldu ondada sadece 3 tane hareketli bulunmuştu.

keçiboynuzu falan işe yaramıyormu ilacı yokmu bunun? Rabbim şifa versin. kaç yıllık evlisin?
nerde yaptırdın cnm bizede yol gösterici olur.

canım keçi boynuzu yedirdim ama pek bi fayda etmedi. Biz ilk bebek istiyoruz diye dr. gittik göya yumurta takibi yaptırıp bilinçli hamilelik yaşıcaktım. dr. bana kızım ben önce tohuma bakarım sonra tarlaya bakarım dedi hiç unutmam eşim test verdi 15 milyon ve çok sayıda lökasit içeriyo. Tabi biz bi tek lökasit var sanıyoruz meğer hareket yokmuş anlamıyoruz ya. Antibiyotiğe başladı herşey yolundaydı sonra çok bilmişler olur ya ailelerde bizdede var o dr. değiştirtti. Oda klomen verdi 1 sene içti nerdeyse bu arada sonuçlar hep sıfır. Artık ben tüp bebek istiyorum dedim oda zaten hüsran böyle yani. Çok şey araştırdım burdan buldumda tabi dediğim gibi bilmişler varya artık ilgilenmiyorum olursa olur diyorum.

yaşın gençmiş verimli zamanların. eşin onların dediklerine bakıyormu? sen iyice bi araştırıp eşinin çok iyi bi zamanında dr. görüşmesi yapsanız. olurmu acaba. belki olumlu bakar hemen bırakma kendini bu zamanlarını çok ararsın.

canım o kadar dertliyimki anlatamam sana eşime kaç defa dedimki gel başka dr. gidelim nedenini öğrenelim ama nerdeeee. inan ben bunun neden olduğunu bile bilmiyorum. Çünkü bana cevap veremiyolar kendileride bilmiyo fazlada üstüne gitmek istemiyorum çok üzülüyo çünkü ama bi çabada sarf etmemesi beni deli ediyo.

fertijin de bende 2 aşılama yaptırdım. 2 side hüsran. ben çok ilgi görmedim orda. devam etmememin nedeni de oydu. 3. aşılamayı yapıp tüp bebek denicektik ben bıraktım orayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…