2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ya benim ilk denemem olduğu için tecrübesizliğim vardı ama şimdi gözüm açıldı bende zaten birdaha ferticentera gitmeyi düşünmüyorum.

cnm aşılamayı sebepsiz infertilitede yapıyorlar. eşte sorun olduğunda direkt tüp bebk yapıyorlar. yada yumurtalıklarla ilgili problem olduğunda (alınmış v.s.). bizimki sebepsiz infertilite.

Bize dr. aşılama yaparsam hem zamanınızdan çalarım hemde boşuna paranızı alırım demişti. Biz direkt tüp bebek yaptık ama olmadı birdahakine inşaallah tutucak.

:lepi:
Bize dr. aşılama yaparsam hem zamanınızdan çalarım hemde boşuna paranızı alırım demişti. Biz direkt tüp bebek yaptık ama olmadı birdahakine inşaallah tutucak.

kızlarrrrrrrrrrrr.benim eşimde sperm sayısı 2 milyondu bende bu sayıdan sonra keçiboynuzuna dadandım ama artmadı dahada düştü.daha sonra özel hastaneye başvurdum.bize 3 gün cinsel perhiz verdi.bizde o arada akşamları eşim sigara içtigi için öksürük tutuyordu gögüsü (balgam9vardı.ben daha önce çocuk baktım eczanecinin çocuguna şansıma o da tüp bebekten olmuştu şanya bende şimdi tüp bebekligim.neyse akşamları eşime 1 brdk sıcak suyun içine bal bolca amam yarımda limon biz bunu gögüsü için yaparken hem gögüsü iyileşti öksürügü kesti hemse sperm sayısı 20 milyona vurdu...valla inanamadık eşim daha sonra kendine güveni geldi.ama 8 milyonu canlı hemde %45 hareketli dr inanamadı hani dedi bu sperm sayısı 2 milyondu ben bu sayı ile size 8 tane bebek vereirim dedi....yani durum bu arkadaşlar deneyin derim zararı olmaz faydası çok olur inşallah allah yüzümüze gülsün bakalım amin raabimm...

umutl canım ben buna bu akşam başlarım. Bide benim araştırmalarıma göre kendi kanaatım bal bence birebir doğal ilaç sadece bal kullanıp sayısında artış olanları çok okudum.

umutl canım ben buna bu akşam başlarım. Bide benim araştırmalarıma göre kendi kanaatım bal bence birebir doğal ilaç sadece bal kullanıp sayısında artış olanları çok okudum.

tabi kız var tabi bal birebir.dene walla her akşam yatarkende olur.hayırlı spermler olsun inşallah....alkisalkisalkis

canım bu bilgiyi paylaştığın için çok sağol neden olmasın bir umut işte bugünden itibaren bende başlıyorum bal limon karışımına nekadar süreyle içti canım uzun süremi içti?

CANIM NE GÜZEL HABER BU BÖLE:lepi::lepi:
BAK ŞİFANININ NEREDEN GELECEĞİ HİÇ BELLİ OLMUYOR DEMMKİ zemuszemuszemuszemus
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
BU SAYI SİZE BEBİŞİDE GETİRSİN :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bu bilgiyi paylaştığın için çok sağol neden olmasın bir umut işte bugünden itibaren bende başlıyorum bal limon karışımına nekadar süreyle içti canım uzun süremi içti?

2 hafta kadar her akşam 1 brdk içti canım şuan bizim spermler donduruldu çok iyi yani...deneyin bence inşallah hayırlı olur canım...

kızlar regl oldum bugün şimdi randevu alıcam bugün 2.günüm bana şans dileyin bakalım.hayırlısı rabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…