2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar aktarlarda keçi boynuzu satılıyor sabah aç karına ve akşam yatarkende 1 çorba kaşığı içiniz eşinizle beraber.gerçekten hem kadına hemde erkeğe oldukça faydası var...paylaşmak istedim...

merhaba kızlar size bir şey sorablilrmiyim tüp bebekte kaç haftalık hamile olduğumuz nasıl hesapalayacağız ben çok merak ediyorum bilgisi olan varmı

yeni tüp bebeğe başlayan arkadaşlara Rabbim yardımcı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız buradan

aynı tabi tatlım değişen bir şey yokki normal gebeliktede yine gebelik adetin 13 veya 16 günleri arasında oluşuyor . ben daha önce yaşadığım iç,in biliyorum 21 haftaya kadar yaşadım o mutluluğu

allahim sanada bebis verir ins burda bir arkadas transfer den sonra sayiliyor demisti ama enson hastaligimizdan sayilmasi gerekir bence

meraba arkadaşlar ben 15 dakika önce siteye kayıt oldum 5 yıldır çocuk sahibi olamadık ve mart sonu tüp bebeğe başlıyoruz çok heyacanlıyım duygularımı paylaşabileceğim yakınımda kimsem yok ne olur benide yanlız bırakmayın tedaviden çok korkuyorum daha doğrusu iğneden canım acıyacakmı merak ediyorum bu süreceyi yaşayanlar beni bilgilendirirseniz sevinirim

umutl arkadaşım hayırlısı olur inşallah haziranda bende başlıcam nereye gideceksin dr kim

ben izmirde canım irenbe de olacak inşallah ilk denemem bakalım ne olacak.bende38mm yumurta ksiti çıktı herhalde kanla atarsın ded,i dr atıyorum galiba kasıklarım çok agrıyo birde çamur misali regl oluyorum inşallah temiz çıkar herşey bende bu gün ignelere start veririm...

bende nasip olursa bu igne konusunu bugün yaşarım belki çünkü regl oldum 2. günüm amam korkacak bişey yok bende 7 senelik evliyim amam hiçbir acı evlat acısı kadar kötü degil canım korkma sakın dünyada en güzel şey için savaş vereceksin......

hiç korkma canım, sonucu iyi olsun inş.sakın transferden sonra kalkıp çok dolanma.sonuc olumsuz olduğunda yıkım yaşıyo insan. o nedenle iyi düşün tedaviden korma çok zor değil göreceksin

hoşgeldin hiç korkma Allah insana dayanma gücü veriyor iğnelerde acıtmıyor ben o kadar nazlı o kadar mızmız biriydimki ben bile 1-2 defa dışında ses çıkarmadım hiç hiç korkma inşallah güzel haberlerini duyacağız buradan

aynı tabi tatlım değişen bir şey yokki normal gebeliktede yine gebelik adetin 13 veya 16 günleri arasında oluşuyor . ben daha önce yaşadığım iç,in biliyorum 21 haftaya kadar yaşadım o mutluluğu

inşallah yeniden o mutluluğu yaşarsın Rabbim hepimize meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin çok tesekkür ederim

kızlar bu göbekten iğne nasıl yapılıyo bi anlatsanız bana bu akşam ilk iğnemi yapacağım korkuyorum ya

canım korkulacak birşey yok. Bana hemşire göbek deliğinin 2 veya 3 parmak yanına yapıcaksın diye göstermişti. Tam emin olmak için merkezinle görüş. Güzelce anlatsınlar sana. Bu arada hiç canın acımıyo iğneler çok ince zaten.

arkadaslar ignelerrr minicik hic aci vermiyor korkmayin , ben
esim olmaz sa nasil yaparim diyordum artik kendim yapiyorum endiselenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…