merhaba kızlar size bir şey sorablilrmiyim tüp bebekte kaç haftalık hamile olduğumuz nasıl hesapalayacağız ben çok merak ediyorum bilgisi olan varmı
tüp bebek yapan arkadaşlar son adet tarihinizden başlar gebelik haftası
normal hamileleiklerle aynımı yani?
aynı tabi tatlım değişen bir şey yokki normal gebeliktede yine gebelik adetin 13 veya 16 günleri arasında oluşuyor . ben daha önce yaşadığım iç,in biliyorum 21 haftaya kadar yaşadım o mutluluğu
umutl arkadaşım hayırlısı olur inşallah haziranda bende başlıcam nereye gideceksin dr kim
meraba arkadaşlar ben 15 dakika önce siteye kayıt oldum 5 yıldır çocuk sahibi olamadık ve mart sonu tüp bebeğe başlıyoruz çok heyacanlıyım duygularımı paylaşabileceğim yakınımda kimsem yok ne olur benide yanlız bırakmayın tedaviden çok korkuyorum daha doğrusu iğneden canım acıyacakmı merak ediyorum bu süreceyi yaşayanlar beni bilgilendirirseniz sevinirim
meraba arkadaşlar ben 15 dakika önce siteye kayıt oldum 5 yıldır çocuk sahibi olamadık ve mart sonu tüp bebeğe başlıyoruz çok heyacanlıyım duygularımı paylaşabileceğim yakınımda kimsem yok ne olur benide yanlız bırakmayın tedaviden çok korkuyorum daha doğrusu iğneden canım acıyacakmı merak ediyorum bu süreceyi yaşayanlar beni bilgilendirirseniz sevinirim
aynı tabi tatlım değişen bir şey yokki normal gebeliktede yine gebelik adetin 13 veya 16 günleri arasında oluşuyor . ben daha önce yaşadığım iç,in biliyorum 21 haftaya kadar yaşadım o mutluluğu
kızlar bu göbekten iğne nasıl yapılıyo bi anlatsanız bana bu akşam ilk iğnemi yapacağım korkuyorum ya
iğneyi sonuna kadar mı batırıyoruz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?