2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar bu göbekten iğne nasıl yapılıyo bi anlatsanız bana bu akşam ilk iğnemi yapacağım korkuyorum ya

hiç korkma şöyle düşün yüzünde sivilce çıktığında sıkarsınya işte onun acısı kalçadan yapılan iğneden bile daha fazla göbeğine yapacağın iğneyi sivrisineğin ısırığı kadar anca hissedersin.
ben migren hastasıyım da arada iğne vuruluyorum ağrı kesici sivilce olayını düşüne düşüne artık hiç korkmuyorum iğneden ondan öyle bi örnek verdim canım.

amin kızlar saat:4 de rand.var bakalım ymurta kisti gitmişmi?gittiyse ignelere başlarlarmı acaba heyecan dorukta yasa 1 emriyo çıkardı ama yinede umutlu olmak çok güzel.olmasada eger canımız sagolsun ki bidaha deneme şansımız olsun dimi ama kızlar....

arkadaşlar geçmiş hayatımı size anlatayım ben de çikolata kisti vardı ikikere ameliyat oldumve 3 kere tüp bebek yaptırdım ilkinde fertıcenterda yaptırdım memnun kalmaıdm açıklama yapmadılar 2. umu tüp bebekte yaptırdım enver bey doktorum çok iyidi ama çalışanlardanm memnun kalmadım 3.tüp bebeğimi istanbul tüp bebek merkezi aret kamerda yaptırdım çok memnun kaldım çalışanları dail eğerki bebeğim tutmasydı gene memnun kalıcaktım çok iyi açıklama yapıyolar çünkü sağolsunlar şuan bir bebişe hamileyim

kızlar regl oldum bugün şimdi randevu alıcam bugün 2.günüm bana şans dileyin bakalım.hayırlısı rabbim....

merhaba umut Allah yardımcın olsun nerede başlayacaksın tedaviye, ben nisan ayında ege üniversitesinde tüp bebeğe başlıycam ilk denememiz olacak çok korkuyorum

bende istanbul tüp bebekte yaptırıyorum.ama dr um suzan hanım çok iii biri.ilk muayenemizi olduk.bakalım.haırlısı.seninher işleme aret bey mi girdi suzan hn da girebiliyomuş bazen aret beyin hastalarına

ya arkadaşlar ne olur cevap verin heyet raporu alırken yeni tahlil istiyolarnı acele cevap bizim elimizde tahliller vardaaa

canım onu raporu çıkaracağın yere sorman lazım.bazı yerler kabul ediyo,bazıları da yeni tarihli olsun istiyolar.bende rapor çıkarıyorum şuanda tıp fakültesinde.eşimden istemediler onunkiler geçen seneden vardı.sadece benden adetin 2.günü hormon tahlili istediler yeni olarak.diğerleri eski tahlillerimdi.sen eski tahlillerini götür zaten onlar söylüyolar.

merhaba umut Allah yardımcın olsun nerede başlayacaksın tedaviye, ben nisan ayında ege üniversitesinde tüp bebeğe başlıycam ilk denememiz olacak çok korkuyorum

hayırlısı olsun canım benimde ilk denemem bende irenbede başlıyorum.başladım ama yumurta kistim oldugu için şuan bir ay daha ertelendi.nasip herşeyin hayırlısı canım.....

umutl iyi haberlerle geldin inşallah

yok canımya başlarım belki igneye dedim ama yumurta kisti duruyo hala yarın dogum kontrol hapı başlıyorum 21 gün sonra inşallah kist gider.bende tedaviye başlarım inşallah artık acele etmicem o beni bulacaktır zaten degilmi ama....

hayırlısı olsun canım benimde ilk denemem bende irenbede başlıyorum.başladım ama yumurta kistim oldugu için şuan bir ay daha ertelendi.nasip herşeyin hayırlısı canım.....

hayırlısı böyleymiş canım inş birlikte olumlu sonuçlar alırız Allah yardımcımız olsun

kybele nasılsın canım

iyiyim sağol cnm. ya kara kara düşünüyorum dün beni hast. den aradılar cumartesiye transfer yapıcaz (normal şartlarda bugün olucaktı) embriyolar iyi diye ama hala endişeliyim... gerçi daha dayanıklı olurmuş 5. gün transferi...ama gel bunu bana anlat..
sen nasılsın? bilmiyorumkismile

daha iyi canım ya niye endişeleniyosun benim 2. gün olduda ne oldu sonuç hüsran. Bence hiç karamsarlığa düşme pozitif ol.. Bende iyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…