kızlar bu göbekten iğne nasıl yapılıyo bi anlatsanız bana bu akşam ilk iğnemi yapacağım korkuyorum ya
kızlar regl oldum bugün şimdi randevu alıcam bugün 2.günüm bana şans dileyin bakalım.hayırlısı rabbim....
kızlar regl oldum bugün şimdi randevu alıcam bugün 2.günüm bana şans dileyin bakalım.hayırlısı rabbim....
arkadaşlar geçmiş hayatımı size anlatayım ben de çikolata kisti vardı ikikere ameliyat oldumve 3 kere tüp bebek yaptırdım ilkinde fertıcenterda yaptırdım memnun kalmaıdm açıklama yapmadılar 2. umu tüp bebekte yaptırdım enver bey doktorum çok iyidi ama çalışanlardanm memnun kalmadım 3.tüp bebeğimi istanbul tüp bebek merkezi aret kamerda yaptırdım çok memnun kaldım çalışanları dail eğerki bebeğim tutmasydı gene memnun kalıcaktım çok iyi açıklama yapıyolar çünkü sağolsunlar şuan bir bebişe hamileyim
ya arkadaşlar ne olur cevap verin heyet raporu alırken yeni tahlil istiyolarnı acele cevap bizim elimizde tahliller vardaaa
merhaba umut Allah yardımcın olsun nerede başlayacaksın tedaviye, ben nisan ayında ege üniversitesinde tüp bebeğe başlıycam ilk denememiz olacak çok korkuyorum
umutl iyi haberlerle geldin inşallah
hayırlısı olsun canım benimde ilk denemem bende irenbede başlıyorum.başladım ama yumurta kistim oldugu için şuan bir ay daha ertelendi.nasip herşeyin hayırlısı canım.....
tabikide canım acele etme herşeyin başı sabır. Bundada vardır bi hayır sıkma canını. Bizim veletler uğraştıracak illa bizi :)
hayırlısı böyleymiş canım inş birlikte olumlu sonuçlar alırız Allah yardımcımız olsun
teşekkür ederim canım sonuda kazanalımda varsın ertelensin....hayırlısı allahtan hiçbirimizin kucagı boş kalmayacak inşallah...
kybele nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?