iyiyim sağol cnm. ya kara kara düşünüyorum dün beni hast. den aradılar cumartesiye transfer yapıcaz (normal şartlarda bugün olucaktı) embriyolar iyi diye ama hala endişeliyim... gerçi daha dayanıklı olurmuş 5. gün transferi...ama gel bunu bana anlat..
sen nasılsın? bilmiyorumkismile
evet kızlar ilk iğnemi vurdum dediğiniz gibi hiç acımadı ama şimdi biraz yanma var normal bişi mi bu ne kadar paniğim ben ya
iyiyim sağol cnm. Ya kara kara düşünüyorum dün beni hast. Den aradılar cumartesiye transfer yapıcaz (normal şartlarda bugün olucaktı) embriyolar iyi diye ama hala endişeliyim... Gerçi daha dayanıklı olurmuş 5. Gün transferi...ama gel bunu bana anlat..
Sen nasılsın? Bilmiyorumkismile
EVET KIZLAR İLK İĞNEMİ VURDUM DEDİĞİNİZ GİBİ HİÇ ACIMADI AMA ŞİMDİ BİRAZ YANMA VAR NORMAL BİŞİ Mİ BU NE kadar paniğim ben ya
EVET KIZLAR İLK İĞNEMİ VURDUM DEDİĞİNİZ GİBİ HİÇ ACIMADI AMA ŞİMDİ BİRAZ YANMA VAR NORMAL BİŞİ Mİ BU NE kadar paniğim ben ya
canık inşşş
her şey çok güzel olsun
inşş anne aday adaylığından anneliğe terfi edersin
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yapmamaya gayret ediyorum herşeyi ben çok incelerim kafama takarım. hayırlısı artık yapılcak bişiy yok. ben elimden geleni yaptım yapıcam gerisi mevlama kalmış.
Hiç bişiyi inceleme ve düşünme kafanı boşalt bebişlerine konsatre ol... 15 gün sonra müjdeli haberi alıcaz senden
duygu nasılsın?
banucan nasılsın canım ne alemdesin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?