2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

umutl arkadaşım bende irenbede tedavi görüyorum dr kim benimki dilek iyi bir dr ama şans benden yana değil pek. Diğer arkadaşlarında benim için yazdıkları güzel dileklerine tşk ederim. banucann arkadaşım daha iyisindir umarım . yaşananlar ortak olunca insanların birbirini anlaması daha kolay oluyor UMARIM YÜCE RABBıM HERKESıN GÖNLÜNE GÖRE SAĞLIKLI BEBEKLER VERıR BıZLERE AMıııNNNN!!!

kızlar tedaviye başladık haftaya yumurtalar toplanacak ama ben yine prolaktinimin yüksek olduğunu düşünüyorum. aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu?

beni dr da dilek hanımdı ama ben bugün regl2.günü oldugu için mecburen aral beye gitmek zorunda kaldım aslında ondan da memnun kaldım diyebilirim bakıcaz artık nasip kimdeyse onda olsun.hayırlısı canım...

ÖYLE CANIM YA HAYIRLISI OLSUN ALLAH TAMAMINI ERDİRİR İNŞALLAH duygu arkadaşım saçmalama ne evi süpürmesi ilk üç ay çok dikkatli ol önlemini al o kadar çaba sarf ettin bunca emeğin var ne olur be güzelim dikkat et lütfen!!!

gÜnaydın kılzar
hayırlı cumalar
rabbım dualarımızı kabul etsın
ıınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kızlar cumanız mübarek olsun....
yarın transferim var dua edin inşallah tutunabilsin.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

herkese hayırlı cumalar kızlar..
kybele dualarımız seninle canım.inşallah bebeişin sana sımsıkı tutunur.amiiin.

hayırlı cumalar arkadaşlar.allah dualarımızı boş çevirmesin rabbim.hepimizin yüzüne gülsün cemil cümlenin içindede benim yarabbi...

kızlar benimde tüp bebek raporum çıkmış.çok şükür emeklerimiz boşa çıkmadı.baya zorlandık almak için ama neyseki çıkmış hihoyyyt

canımm bende yaza kadar doğal yoldan olmazsa direk tup beebk dusunuyorumm rapor almak zor oluomu ne kadar suruo 3 yıl sartı varmı bızım nıkahtan sonra 2 yıl bıtmıs olacak eylulde

sağolun kızlar....
inşallah hepimizin burdan hamiş olduğumuzu haykıracağımız gün gelir...
ALLAH BÜYÜK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…