maaşallah duygu ne kadar cesursun yahu akannehir ben olsam hayatta süpürmezdim varsın ev kirlensinopuyorumnanaktanev suburdum kizlar bizarari olmaz dimi
umutl arkadaşım bende irenbede tedavi görüyorum dr kim benimki dilek iyi bir dr ama şans benden yana değil pek. Diğer arkadaşlarında benim için yazdıkları güzel dileklerine tşk ederim. banucann arkadaşım daha iyisindir umarım . yaşananlar ortak olunca insanların birbirini anlaması daha kolay oluyor UMARIM YÜCE RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE SAĞLIKLI BEBEKLER VERİR BİZLERE AMİİİNNNN!!!
beni dr da dilek hanımdı ama ben bugün regl2.günü oldugu için mecburen aral beye gitmek zorunda kaldım aslında ondan da memnun kaldım diyebilirim bakıcaz artık nasip kimdeyse onda olsun.hayırlısı canım...
kızlar benimde tüp bebek raporum çıkmış.çok şükür emeklerimiz boşa çıkmadı.baya zorlandık almak için ama neyseki çıkmış hihoyyyt
kızlar cumanız mübarek olsun....
yarın transferim var dua edin inşallah tutunabilsin.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar cumanız mübarek olsun....
yarın transferim var dua edin inşallah tutunabilsin.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar benimde tüp bebek raporum çıkmış.çok şükür emeklerimiz boşa çıkmadı.baya zorlandık almak için ama neyseki çıkmış hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?