2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Kızlar ben Şımdı ayŞe aydının sayfasına gırdım msj attım bırde orada hemen sol tarafta oylama yapılıyor.35 yaŞ altını tek emrıyo olması olumlumu olumsuz mudıye anket yapmıŞlar sızle oylamanızı yapın arkadaŞlar....

canımm bende yaza kadar doğal yoldan olmazsa direk tup beebk dusunuyorumm rapor almak zor oluomu ne kadar suruo 3 yıl sartı varmı bızım nıkahtan sonra 2 yıl bıtmıs olacak eylulde

canım şartları şunlar:
T.C. Vatandaşı olmak,
Resmi nikahlı olmak,
Çiftin; nüfusuna kayıtlı bir çocuğu bulunmaması,
Bayan yaşı 23 ten küçük olmamalı, 39dan büyük olmamalı,
Son üç (3) yıl içinde, diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olmak
Dolayısıyla en az üç (3) yıllık evli olmak,
Toplam 900 iş günü(5 yıl) sosyal güvence prim gününe sahip olmak

Adetin 2. Günü yapılacak hormon tahlilleri,
Adetin 2. Günü yapılacak bazal ultrason değerlendirmesi,
Erkeğe ait toplam üç (3) adet spermiogam değerlendirmesi (en az bir tanesi raporun çıkarılacağı kurumdan olmalı ve spermiogram değerlendirmelerinin arasında en az 15’er gün zaman geçmiş olmalı)
Adetin 6-10 günleri arasında rahim filmi (HSG) çekilmeli, (son 6 ay içinde çekilmiş HSG varsa yeterli olabilecektir.)

benim 2.tüp bebek denemem olacak.ilk denemedeki raporumu götürdüm.birde 2 kez aşılama yapıldığına dair belge istediler doktorumdan.yeni olarak adetimin 2.gün kan tahilili yaptırdım sadece.o gün muayene ettiler beni hepsi o kadar canım.tabi eski tahlillerimizin hepsini götürmüştüm yanımda.1 haftada çıktı raporum.

Son düzenleme:
canım rapor çıkartırken tekrar tahlil istedilermi yoksa elinizdekiler oldumu

ben eski tahlillerimi de götürdüm canım eşiminkilerle.adetin 2.günü gidip kan verdim orda.bir de muayene etti doktor o kadar.ilave olarak 2 kez aşılama yapıldığına dair eski doktorumdan belge götürdüm.

ben eski tahlillerimi de götürdüm canım eşiminkilerle.adetin 2.günü gidip kan verdim orda.bir de muayene etti doktor o kadar.ilave olarak 2 kez aşılama yapıldığına dair eski doktorumdan belge götürdüm.

hayırlı olsun bizden çok başka tahlillerde istediler tüp bebek te
anti t anti m
troid testi
serolojik mikrobiyolojik tahliller
birde hepatit ve bulaşıcı hastalık tahlilleri..1 ay sadece bunlarla uğraştı diğer saydığın şeyler hariç..

tüp bebek raporu için mi?benim ilk denemede yapılmıştı o testler denizcim.eski tarihliydi ama kabul ettiler.kan vermiştim 2 tüp hepsine bakılmıştı o zaman.1 günde çıkmıştı sonuçlarım benim.

of ya rapor çıkartmak ne kadar zormuş şimdiden stres oldum bi tanıdık bulmak lazım...

korkulacak kadar zor değil canım merak etme.zaten karar verdikten sonra herşey kolay.tedaviye başlamadan gidersen daha rahat edersin.burda bana çok yardımcı oldular hem de tanıdık bile yoktu.herhangi bir üniversite hastanesinin tüp bebek bölümüne gidip sorabilirsin.eminim yardımcı olacaklardır.

HAMıŞLERıN DıKKATıNE !!!

tüp bebek yapan bir arkadasım bana transferden sonra bilgisayara bakmammı söledi hatta hastanede yapılan ankettede radyosyona hiç maruz kalıyormusunuz bilgisayar röntgen vb. diodu tüp bebek negatif sonucları için yapılan anekketti anlayacagınız.benim tutmadı. ınşallah benimde birgün tutar sizin daha dikkatli olmanız gerekir bubilgisayrda birbakıma radyosyon yayıyor vede bu bebişlere cok zarar bütün hamişler dikkatli olun

kızlar benimde tüp bebek raporum çıkmış.çok şükür emeklerimiz boşa çıkmadı.baya zorlandık almak için ama neyseki çıkmış hihoyyyt

gözün aydın olsun canım
inşşşşşş hemen bebişi getirsin tedavin
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar cumanız mübarek olsun....
Yarın transferim var dua edin inşallah tutunabilsin.... :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

canım dün pc sorun vardı giremedim şimdi gördüm
hayılı olsun transferin
inşşş sana sıkı sıkı tutnnsun
meleğim hiç bırakmasın hep seninle olsun
iiinnşşşşşşşşşşşşşşş

Merhabalar ben sizlere birsey danısmak istiyorum... ilk tüp denemesini 1 ay önce yaptım ve sonucum negatif zaten negatif olacagınıda biliyordum çünkü.yasımdan dolayı 5.gün transferi yapacaklarını sölediler.3 günü aradıgımda iyi kaliteli dedileryasımdan dolayı 2 tane transfer edecegiz dediler..5 gün transfer oldugumda doktorların konusmalarından anladıgım kadarıyla endometriumun ince oldugunu anladım sanırım 5,5 du yani tutunma sansı düşüktü... 1 gün hastanede yatırıp eve gönderdiler bu arada eşime embriyo ve yumurtalar hakkında bilgi kagıdı vermişler.ben okudugumdda tarnsfer sayısı 3 tü vede emryo grade yani kalitesi g4 g4 g4 yazıyordu.iyi oldugunu düşündüm .kendimi toparladıtan sonra 8 günü internette bu kaliteleri arastırdım .yazıları okuyunca sok oldum megersem g4 transfer bile edilmiyormus.hem endemetriumun ince olması hemde kalitesiz yumurtaların transfer olunmasıyla ben bile gebelik olusmayacagınnı anlamısken bunu yapan doktorlar nasıl yapıyor anlayammıyorum... yasım 21 trannsfer olalı bu aklımdan cıkmıyor neden böle yaptılar kan verdigim gün bile beni eve gönderdiler telefonda ögren dediler. aradıgımda negatif dediler bende biliyorum dedim neden transfer ettiniz dedim sansını denemek için dediler sanki ben 40 yasındayım vede birdaha asla yaptıramam sansımı denemişler .bana dogr düzgün acıklama bile yapmadılar devlet hastanesinde bile 5,5 milyara yakın paramız gitti... özel merkezlerde görüştügümde biz g3, ve g4 transferi yapmıyoruz diyorlar.benim endometriumun ince oldugu halde ve yumurtalar 5. gün kalitesiz oldugu halde bana transfer yapılıdı ve dogru düzgün acıklaması bile yapılmadı.anlamayan biri tutmadı deyip kapatıyor konuyu ben bu işin peşini bırakmak istemiyorum ve bukonuda bana yol göstermenizi istiyorum bu hakkında ne yapabilirim bazı kişilerde kalitesiz yumurtalarda tedavi kesiliyor transfer olmuyor... vede belirli ücret karsı tarafa geri veriliyor ben tutmayacagını bilebile para yatırıp üzüntüyle geçirdim.tutunmayacagı belli seyleri tarnnsfer ederek para kazandırdım devleteeee... bukonuda neyaapabilrim ...yardımcı olurmusunuz

Turtemcigim anlattiklarina cok uzuldum. anlattigin surec ile ilgili en kotu sey duzgun bilgi vermemeleri ve bastan aciklama yapmamalari olmus. Gorunuse gore yasin dolayisiyla iyi embriyo elde edeceklerini dusunmusler ve 5. gun transferine gitmisler ancak embriyolar 5.gune cok kaliteli gelememis ve bunu sana soyleyememisler. O embriyolarin transfer edilmesini denemek isteyip istemedigini sana sorabilirlerdi, hatta sen de bu noktaya kadar geldik nasilsa, deneyelim diyebilirdin. Zaten tibbi olarak dusundugunde onlar da tutabilirdi. bence tek problem bilgilendirme yapmamalari. Sikayetini dile getirebilirsin, ozel hastaneler sikayetleri cok ciddiye aliyorlar. Ama oyle saniyorum ki hukuki olarak fazla birsey cikmaz. Umarim yeni denemende hersey yolunda gider bebegine biran once kavusursun.

arkadaslar 18 martta evlilik yildonumumde dondurulmus tek embriyom transfer edildi. Tek embriyoydu, ikinci denememdi, ilki gibi alman hastanesinde yaptirdim. transferi Timur Gurgan kendisi yapti. 29 martta tahlilim var. dualarinizi bekliyorum.

arkadaslar 18 martta evlilik yildonumumde dondurulmus tek embriyom transfer edildi. Tek embriyoydu, ikinci denememdi, ilki gibi alman hastanesinde yaptirdim. transferi Timur Gurgan kendisi yapti. 29 martta tahlilim var. dualarinizi bekliyorum.

haymatlos inş hamilesin.içime öyle dogdu biran.hayırlısı.sende bana dua et.nisanda istanbuldayım.sevgiler

Senin tedavin de simdiden hayirli olsun, insallah bebegine kavusursun:)))[/QUOTE]

canım hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…