kızlar benimde tüp bebek raporum çıkmış.çok şükür emeklerimiz boşa çıkmadı.baya zorlandık almak için ama neyseki çıkmış hihoyyyt
hayırlı cumalar arkadaşlar.allah dualarımızı boş çevirmesin rabbim.hepimizin yüzüne gülsün cemil cümlenin içindede benim yarabbi...
canımm bende yaza kadar doğal yoldan olmazsa direk tup beebk dusunuyorumm rapor almak zor oluomu ne kadar suruo 3 yıl sartı varmı bızım nıkahtan sonra 2 yıl bıtmıs olacak eylulde
canım rapor çıkartırken tekrar tahlil istedilermi yoksa elinizdekiler oldumu
ben eski tahlillerimi de götürdüm canım eşiminkilerle.adetin 2.günü gidip kan verdim orda.bir de muayene etti doktor o kadar.ilave olarak 2 kez aşılama yapıldığına dair eski doktorumdan belge götürdüm.
hayırlı olsun bizden çok başka tahlillerde istediler tüp bebek te
anti t anti m
troid testi
serolojik mikrobiyolojik tahliller
birde hepatit ve bulaşıcı hastalık tahlilleri..1 ay sadece bunlarla uğraştı diğer saydığın şeyler hariç..
of ya rapor çıkartmak ne kadar zormuş şimdiden stres oldum bi tanıdık bulmak lazım...
kızlar benimde tüp bebek raporum çıkmış.çok şükür emeklerimiz boşa çıkmadı.baya zorlandık almak için ama neyseki çıkmış hihoyyyt
kızlar cumanız mübarek olsun....
Yarın transferim var dua edin inşallah tutunabilsin.... :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
arkadaslar 18 martta evlilik yildonumumde dondurulmus tek embriyom transfer edildi. Tek embriyoydu, ikinci denememdi, ilki gibi alman hastanesinde yaptirdim. transferi Timur Gurgan kendisi yapti. 29 martta tahlilim var. dualarinizi bekliyorum.
Selcigim, yuzumu guldurdun, hayirlisi insallah:)))haymatlos inş hamilesin.içime öyle dogdu biran.hayırlısı.sende bana dua et.nisanda istanbuldayım.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?