arkadaslar 18 martta evlilik yildonumumde dondurulmus tek embriyom transfer edildi. Tek embriyoydu, ikinci denememdi, ilki gibi alman hastanesinde yaptirdim. transferi Timur Gurgan kendisi yapti. 29 martta tahlilim var. dualarinizi bekliyorum.
Canim transferin hayirli olsun ...
Benim de transferimin bu gün 7. günü ...
Ben de 29 Mart ta sonucumu alacagim ..
Canim insallah o gün sevincimizi birlikte paylasirizz ..
O gün sonuc alacak bütün kullarinin yüzünü güldürsün MEVLA ... :1rolleyes: :asigim:
bende 29martta sonuç alacağım.arkadaşlar transferiniz adetinizin kaçıncı günü oldu.benim 20.günü oldu.
haymatlos ne haber...............................
Ooo uc olduk desenize, insallah hepimizin yuzu guler o gun:))
Benim dondurulmus transferiydi, endometrium biraz gec kalinlastigi icin planlanandan iki gun daha uzatildi, Bir gun de cozundurdukten sonra bekledik. Toplamda benim de 20. gun oldu.
benim ilk denemem.5.gün transferi oldu.tek embriyo yasası nedeniyle 1tane transfer edilidi.4tane donduruldu....ben hiç bir belirti hissetmiyorum sadece sol göğüs uucumda yanma var...ii dileklerinize bende katılıyorum ...inşallah isteyen herkesin çocuğu olurohaoldumsmile
Valla benim regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor, çok korkuyorum bu ağrılardan, geçen sefer de olmuştu böyle. Bir de hafif bir bel ağrısı. Göğüsler bende de hassas ama kullandığımız östrojen yüzünden. Belirti aramamaya çalışıyorum ama kafam hep vücudumu kontrol etmekle meşgul:)
bende belirti aramamak için kendimi işime verdim:)))ama evdeyken netten bakıyorum...ne gibi belirtiler olmalı diye ama belirtiler psikolojik olabilir diyorlar...birde transfer edilen gün sayılıyormu.18martta oldu benim ki.
Arkadaşlar merhaba;
Ben ilk defa foruma giriyorum ve Nisan ayında ilk defa deneme yapacağız.
Benim bir sorum var yeni tedavi gören arkadaşlara; 29 yaşındayım iki tane emriyo transferi yaptıramaz mıyım yeni kanunla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?