arkadaŞlar mrhb
ben geldİm pc sorun vardı bİr sÜredİr gİremİyordum
bu gÜn tedavİye baŞladım
lİstedekİ yerİmİ alabİlİrİm artık
rabbİm gÜldÜrsÜn İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
arkadaŞlar mrhb
ben geldİm pc sorun vardı bİr sÜredİr gİremİyordum
bu gÜn tedavİye baŞladım
lİstedekİ yerİmİ alabİlİrİm artık
rabbİm gÜldÜrsÜn İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kizllaaaaaaaaaaarrrrrrr
bugun transferimin 7. gunuydu, sabahi atlattim ama aksam dayanamayip idrar tahlili yaptim, silik de olsa ikinci cizgiyi gordum. Burada o kadar cok arkadasa "o ikinci silik cizgi baska turlu cikmaz, hamile olmasan hic cikmazdi" dedim ki....
Baska turlu cikmaz degil mi o cizgi, dondurulmus transferiydi, bHCG ignesi filan da olmadim?....
ne güsel bence hamilesin canım .bende bu gunleri görebilecekmiyim acabasana şimdiden allah tamamına erdirsin
Cok sagol canim, insallah dedigin gibidir, insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur...
hayırlı olsun yetercim.tüp bebek mi olacak?
Nerde tedavi olacaksın?
canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah ne durumdasın tüpe mi aşılamaya mı başladın..
sağolun arkadaşlar
evet tüp bebek
bu 3, denememiz
dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var duaya
ben adana seyhan başkent has yaptıyorum
herkese hayırlı cumalar....
Inşallah bu sefer olucak allahın izniyle hep böyle düşün...
arkadaşlar pazar günü tranferim olacak 5 tane iyi kalitede embriyom var ama yeni yasaya göre sadece 1 tane koyacaklarmış yeni ögrendim moralim bozuldu bu yasaları neye dayanarak hazırlıyorlar anlayamadım şansımın azaldıgını düşünüyorum İnşallah tutunur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin ....
yaa kızlar size bir sorum olacak lucrin kullanmaya başlayacağım ilacı aldım ama kutunun içinde 14 enjektör ve bi küçük şişe ilaç var ve ben 14 gün kullanacam bu şişedeki ilaç 2 yada 3 kullanımda bitecek gibi görünüyor daha sonra tekrarmı alacm ben yaaa
kybele sonuc aldin mi kac gundur ilk defe sayfaya bakiyorun
insallah guzel haber verirsin bize
bana sorna canim iyi dilin bebegimi kaybettim cok uzgunum bu konu hakkinda konusmak istemiyorun iyi gelmiyor bana
nisan sonu gibi donmus emriyolarimi denicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?