2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaŞlar mrhb
ben geldım pc sorun vardı bır sÜredır gıremıyordum
bu gÜn tedavıye baŞladım
lıstedekı yerımı alabılırım artık
rabbım gÜldÜrsÜn ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah ne durumdasın tüpe mi aşılamaya mı başladın..

kizllaaaaaaaaaaarrrrrrr

bugun transferimin 7. gunuydu, sabahi atlattim ama aksam dayanamayip idrar tahlili yaptim, silik de olsa ikinci cizgiyi gordum. Burada o kadar cok arkadasa "o ikinci silik cizgi baska turlu cikmaz, hamile olmasan hic cikmazdi" dedim ki....

Baska turlu cikmaz degil mi o cizgi, dondurulmus transferiydi, bHCG ignesi filan da olmadim?....

ne güsel bence hamilesin canım .bende bu gunleri görebilecekmiyim acabasana şimdiden allah tamamına erdirsin

gÜnaydın arakadaŞlar hayırlı cumalar
rabbım dularınızı dılekleını kabul etsın
yÜzlerımızı gÜldÜrsÜn
ıınnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hayırlı olsun yetercim.tüp bebek mi olacak?
Nerde tedavi olacaksın?

canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah ne durumdasın tüpe mi aşılamaya mı başladın..

sağolun arkadaşlar
evet tüp bebek
bu 3, denememiz
dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var duaya

ben adana seyhan başkent has yaptıyorum

sağolun arkadaşlar
evet tüp bebek
bu 3, denememiz
dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var duaya

ben adana seyhan başkent has yaptıyorum

herkese hayırlı cumalar....

inşallah bu sefer olucak Allahın izniyle hep böyle düşün...

herkese hayırlı cumalar....

Inşallah bu sefer olucak allahın izniyle hep böyle düşün...

inşşşşşşşşşşşşş
arkadaşım
iinşşşşşşşşşşşşşşşş
zaten başka türlüsü hiç düşünmüyorum
allahın izni ile
iiinnşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar pazar günü tranferim olacak 5 tane iyi kalitede embriyom var ama yeni yasaya göre sadece 1 tane koyacaklarmış yeni ögrendim moralim bozuldu bu yasaları neye dayanarak hazırlıyorlar anlayamadım şansımın azaldıgını düşünüyorum ınşallah tutunur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin ....

canım hiç kafana takma takma sen bunu, biz 2 ay önce dr a gittiğimizde şansımız yüzde 70 diyodu ama tedaviye yeni başlayabildik ancak, şimdide yüzde 50 nin üzerindesiniz diyor.benimde canım sıkıldı biraz ama olsun tutacağı varsa tekle de olur inşalah önemli oln sen senin stres yapmaman iyi düşün iyi şeyler olsunkaydirigubbakcemile3

yaa kızlar size bir sorum olacak lucrin kullanmaya başlayacağım ilacı aldım ama kutunun içinde 14 enjektör ve bi küçük şişe ilaç var ve ben 14 gün kullanacam bu şişedeki ilaç 2 yada 3 kullanımda bitecek gibi görünüyor daha sonra tekrarmı alacm ben yaaa

yok arkadaşım merak etme bitmez o, ben lucrin'i 18 gün kullandım, buna rağmen arttı. İlk başta 10 mg, gonal-f e başlayınca da 5 mg kullanmıştım, büyük ihtimalle senin de öyledir. Hatta ilaç kalacak iğne bitecek. Kendine insülin iğnesi edinmen lazım olacak.

insallah guzel haber verirsin bize
bana sorna canim iyi dilin bebegimi kaybettim cok uzgunum bu konu hakkinda konusmak istemiyorun iyi gelmiyor bana
nisan sonu gibi donmus emriyolarimi denicen

insallah guzel haber verirsin bize
bana sorna canim iyi dilin bebegimi kaybettim cok uzgunum bu konu hakkinda konusmak istemiyorun iyi gelmiyor bana
nisan sonu gibi donmus emriyolarimi denicen

inşallah cnm.

ya cnm benm çok üzüldüm konuşmak istememe nedenini anlıyorum bende yaşadım ve biliyorum teselli insanın canını yakıyor. ve biliyorum ki geçicek....

sana arkadaşımın yazısını gönderiyorum
linki tıkla
http://www.aile.org/index.php?bolum_yazi=3816

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…