yazdiklari cok dogru icim aciyor neyse insallah bu sefer bebeklerim birakmiyacak beni
slm kızlaar.kybele hcbg değeri kişiden kişiye değişiyomuş.doktorum öle dedi benim ilk 60 çıkmıştı baya üzülmüştüm.amaa bbebiş benimleymiş.pazartesi görmeye gideceğiz.inşallah güzel sonuçlar alırsın.
bebegim buyumustu ama gobek bagindan ayrilmis randevuva gitmeden oldu acile gittim gobek bagi bavdi bebegin yoktu aslinda hersey yolundaydi kese iyidi ama iste biliyorsun ben normal regli oldun allahtan baska birsey yapmadilar kendiliginden vucudum keseyi attim
canım çıkarmı bilmiyorum.biz bebişle 4 haftayı doldurmak üzereyiz.daha görmedik keseyi felan pazartesi göreceğiz.hayırlısı.
yok arkadaşım merak etme bitmez o, ben lucrin'i 18 gün kullandım, buna rağmen arttı. İlk başta 10 mg, gonal-f e başlayınca da 5 mg kullanmıştım, büyük ihtimalle senin de öyledir. Hatta ilaç kalacak iğne bitecek. Kendine insülin iğnesi edinmen lazım olacak.
canım çıkarmı bilmiyorum.biz bebişle 4 haftayı doldurmak üzereyiz.daha görmedik keseyi felan pazartesi göreceğiz.hayırlısı.
canım şubat 12 di.ama doktorum transfer edildiği günden itibaren hamileliği hesaplıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?