2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ya sanki varmış gibi geliyor bazen. bazen de regli olucam heralde diyorum. gel-gitler içindeyim. inşallah diyorum bakalım hayırlısı. 20 sinde transfer oldu. 30 unda yaptırıyım diyorum kan testi çıkar heralde. benimkide 5. gün transfer oldu.

senin sonuç kaç çıkmıştı?

aslinda cikar kanda canim benin 152 cikmisti ama bir tanesi tutmustu regli sancisi normal karnimi gergin hissediyordun

slm kızlaar.kybele hcbg değeri kişiden kişiye değişiyomuş.doktorum öle dedi benim ilk 60 çıkmıştı baya üzülmüştüm.amaa bbebiş benimleymiş.pazartesi görmeye gideceğiz.inşallah güzel sonuçlar alırsın.

evet karnım gergin. sadece keseyi mi gördünüz.
benimde geçen seneki 145,42 idi.

duygucum gerçekten çok üzüldüm.sonuç günümüz aynıydı.şidi ne desek içinin acısı geçmez.ya seni üzmekmek istemem ama bebeği neden kaybettinizz

bebegim buyumustu ama gobek bagindan ayrilmis randevuva gitmeden oldu acile gittim gobek bagi bavdi bebegin yoktu aslinda hersey yolundaydi kese iyidi ama iste biliyorsun ben normal regli oldun allahtan baska birsey yapmadilar kendiliginden vucudum keseyi attim

Allah bağışlasın rabbim tamamına erdirsin.
cnm ben beklemedeyim salı günü yaptırsam çıkarmı acaba?
senin ne kadarlık oldu?

canım çıkarmı bilmiyorum.biz bebişle 4 haftayı doldurmak üzereyiz.daha görmedik keseyi felan pazartesi göreceğiz.hayırlısı.

benimde kendiliğinden düşmüştü kürtaj olmadım. inşallah sana da gerek kalmaz.

çok teşekkür ederim canım bilgilerin için evet 10 mg ile başladım şimdilik

canım şubat 12 di.ama doktorum transfer edildiği günden itibaren hamileliği hesaplıyoo

aaa ciddimisin?
transferin 3. günmü yapıldı?
ne zaman test yaptın?
çok oldum ama napıyımm insan kıyas yapıyor.. kaydirigubbakcemile3

canım adettim 17 gün sonra transfer oldu.dondurulmuş emriyo testi ayın 13 de yaptırdım.yok canım sor farketmez bizi sadece biz anlarızz

merhaba bende mayıs ayında başlıcam tedaviye.benide ekleyin listeye.inşallah hamile kaldığımı da yazarım buraya.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…