2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba bende mayıs ayında başlıcam tedaviye.benide ekleyin listeye.inşallah hamile kaldığımı da yazarım buraya.sevgiler...

canı inşş her şey istediğin gibi olsun
inşşş tedavin sana bebeişi getrisin
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarim nasilsiniz inanin kk ya fazla giremyorum listede geride kaldi ne oldu takip edemedim bu son ne gatif beni fazla etkiledi galiba RABBIM hepimizin yardimcisi olsun

canlarim nasilsiniz inanin kk ya fazla giremyorum listede geride kaldi ne oldu takip edemedim bu son ne gatif beni fazla etkiledi galiba rabbım hepimizin yardimcisi olsun

canım evet lsteyi güncalayan yok sanırım
negatif sonuç almana çok üzüldüm
rabbim yardımcın olsun
ne zor olduğunu bilirim a
ama rabbim kolaylığnı veriyor
inşşşşşşşşşşşş
kolay atlatırsın
rabbim tekrar yaştmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

allahim yardimcin olsun bu sefer bebeyin seni birak masin amin
birsey sorcam donmus emriyo ilgili bilgin varmi lutfen yardim et

allahim yardimcin olsun bu sefer bebeyin seni birak masin amin
birsey sorcam donmus emriyo ilgili bilgin varmi lutfen yardim et

canım çokiyi bilgim yok ama
adetin 21 günü ilaç kualnıyorlar
sonrada adetten sonra tekrar ilaç kulanıyorlarmış sanırım 15 gün gibi de transfer oluyormuş

canım çokiyi bilgim yok ama
adetin 21 günü ilaç kualnıyorlar
sonrada adetten sonra tekrar ilaç kulanıyorlarmış sanırım 15 gün gibi de transfer oluyormuş

ilac kullanacakmisim dr sordugunda ama daha fazla birsey soramadim nisanin 20 si gibi regli olmam lazim donmus tedaviye basliyacagim

ilac kullanacakmisim dr sordugunda ama daha fazla birsey soramadim nisanin 20 si gibi regli olmam lazim donmus tedaviye basliyacagim

canım inşşşşşşşşşş
pozitif görürüsün
inşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canım inşallah eyvahedigeldismile

herkese ıyı aksamlar arkadslar.bende tup bebek yaptıracam allah nasıp kısmet ederse.bnde pco sendromu var normalde doktorumun demesıne gore yuzde seksen hamıle kalabılırmısım ama esmın seprm testlerınden sonra bu dusunce yok oldu cunku apermlerı yatersız ve hareketı az.ben belcıkada oturuyorum ve doktor yucel karamana gıdıyorum basarıları cok.ama korkuyorum yınede.yucel beye gıdıpde olumlu sonuc alan varmı.cevap yazarsanız mutlu olurum.ınsallah bebıslerımıze kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…