2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

günaydın kızlar...
moralim 0...
galiba tutmadı pembe pembe akıntılarım başladı dünden beri... iğne olmasam kanama başlar diye düşünüyorum...
hayırlısı ile yola çıkmıştım olmadı. hamdolsun.
inşallah hiç ummadık bi zamanda bulur beni...

Kybele arkadaşım hiç endişe etme, bugün doktorumla görüştüm, idrar testinden 2-3 gün önce genelde bir tutunma kanaması olur dedi. Tutunma kanamasıdır seninki de, hele az ve pembe renkli olması kötü birşey demek değil.

bende aradım dr. umu demin bişiy olduğunu düşünmüyorum dedi test gününü bekliyelim dedi. pembe değilde kırmızı normal adet kanaması gibi olsaydı dediğin doğru tutmamıştır dedi. progynex iğne adet kanamasını engellemiyormuş. perşembe gününe kadar beklicez. hayırlısı...

sizi çok merak ettm.test günümüz aynı idi.benim 11gün sonucum 236.2gün sonra tekrarlanacak

sizi çok merak ettm.test günümüz aynı idi.benim 11gün sonucum 236.2gün sonra tekrarlanacak

Çok tebrik ederim arkadaşım, benim de 247,5 çıktı, doktorum önce tekrarlasak dedi sonra yok iyi sonuç, tekrara gerek yok dedi, ama ben çarşamba günü işyerimin yakınında bir tıp merkezi var oraya gidip kan vereyim diyorum. Günleri hep beraber saymıştık, gerisini de beraber sayıp bitireceğiz inşallah 40 haftayı. Tekrar tebrikler:))))

hadi hayırlısı, 11 çok iyi rakam, benim doktorum çok pimpirikli bir adamdı, ilk randevuda küçük bulduklarını hiç hesaba katmadı ama toplama zamanı geldiğinde onlar da hazır olmuşlardı, yani senin 11 sayın daha da artabilir:))

evet canım artar AMA ÖNEMLİ OLAN KALİTELİOLMASI
VE EMBİYO OLUŞMASI
ZATEN TRASFERLEREDE SINIR GETİRDİKLERİ İÇİN MUHTEMELEN TEK EMBİRYO TRANSFER EDLİECEK

bende sizi tebrik ederim.allah tamamına erdirsin...kaç tane transfer edildi.benimki tekti

yeşekür ederim canım iyiyim her şey yolunda bu ün kontrolüm vardı 11 tane yumoş olmuş dr her şey çok güzel dedi
prşby randevu veri hayılısı bakalım

yetercim 11 yumoş çok güzel inşallah hepsi kaliteli olurlar canım toplama işlemin hangi güne geliyor merakla bekliyoruz güzel haberlerini dualarım seninle canım

merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım, kısa protokol tüp bebek tedavisi gördüm, benden 15 tane yumurta toplandı, 10 tanesi döllendi, 6. gün 2 tane transfer edildi. Cumartesi günü pembe lekelenme gördüm, sonradan gittikçe arttı, hemen doktorumu aradım, tutunma kanaması olabilir dedi, ama cok fazla idi, progesteron fitillerini artırdı, pazar tüm gün hiç kalkmamacasına yattım, bugün sabah test yaptırdım sonuç 242.5. hiç ümidim yokken inanılmaz bir mutluluk yaşadım, allah umarım sonuna erdirir ve hepimizi bebek sahibi yapar...

ladyd tebrık ederım. tedavını hangı hastanede yaptırdın.. sorunun neydı

merhaba arkadaşlar öncelikle pozitif sonuç alanlara maşallahh diyorum allah tamamına erdirsin şuan yaptırmış olanlarada allah sabır verip mutlu sona ulaştırsın diyorum benim gibi önümüzdeki aylarda temmuz gibi tüp bebek yaptıracak olan varmı istanbulda ben çok kararsızım nereye yaptırsam çapayı tavsiye eden varmı ben 3 kez aşılama yaptırdım tutmadı tabi. birde önce paranın tamamını verip devletin ödediği kısmı sonramı alıyoruz birde bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok burdan sevk gerekiyomu kimseye soramıyorum ancak bu derdi çeken bilir eşim memur o refakatçi olarak benim yanımda gelebilir değilmi izine gerek kalmadan ilaç raporuda herhengi bir araştırma hastanesinden alınıyosa çapada yaptırırsam oradan alırım da başka yer olursa çok bekletirlermi acaba araştırma hastaneleri çok sordum ama ne yapıyım allah yardımcımız olsunn aminnnn

yetercim 11 yumoş çok güzel inşallah hepsi kaliteli olurlar canım toplama işlemin hangi güne geliyor merakla bekliyoruz güzel haberlerini dualarım seninle canım

canım çok teşekür ederim
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
güzel haberler alırım sizlerede veririm
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimizin yardımcımız olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım çok sevinmdim
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayat boyu hep seninle olsun meleklerin
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhaba kizlar ben gun sayiyorum transferimin 3.gunu dualariniza ihtiyacim var hepinizi optum allahim hepimizin yuzunu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…