günaydın kızlar...
moralim 0...
galiba tutmadı pembe pembe akıntılarım başladı dünden beri... iğne olmasam kanama başlar diye düşünüyorum...
hayırlısı ile yola çıkmıştım olmadı. hamdolsun.
inşallah hiç ummadık bi zamanda bulur beni...
Kybele arkadaşım hiç endişe etme, bugün doktorumla görüştüm, idrar testinden 2-3 gün önce genelde bir tutunma kanaması olur dedi. Tutunma kanamasıdır seninki de, hele az ve pembe renkli olması kötü birşey demek değil.
Kybele arkadaşım hiç endişe etme, bugün doktorumla görüştüm, idrar testinden 2-3 gün önce genelde bir tutunma kanaması olur dedi. Tutunma kanamasıdır seninki de, hele az ve pembe renkli olması kötü birşey demek değil.
sizi çok merak ettm.test günümüz aynı idi.benim 11gün sonucum 236.2gün sonra tekrarlanacak
slm kızlar
selam şekerim nasılsın?
hadi hayırlısı, 11 çok iyi rakam, benim doktorum çok pimpirikli bir adamdı, ilk randevuda küçük bulduklarını hiç hesaba katmadı ama toplama zamanı geldiğinde onlar da hazır olmuşlardı, yani senin 11 sayın daha da artabilir:))
Çok tebrik ederim arkadaşım, benim de 247,5 çıktı, doktorum önce tekrarlasak dedi sonra yok iyi sonuç, tekrara gerek yok dedi, ama ben çarşamba günü işyerimin yakınında bir tıp merkezi var oraya gidip kan vereyim diyorum. Günleri hep beraber saymıştık, gerisini de beraber sayıp bitireceğiz inşallah 40 haftayı. Tekrar tebrikler:))))
yeşekür ederim canım iyiyim her şey yolunda bu ün kontrolüm vardı 11 tane yumoş olmuş dr her şey çok güzel dedi
prşby randevu veri hayılısı bakalım
yetercim 11 yumoş çok güzel inşallah hepsi kaliteli olurlar canım toplama işlemin hangi güne geliyor merakla bekliyoruz güzel haberlerini dualarım seninle canım
merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım, kısa protokol tüp bebek tedavisi gördüm, benden 15 tane yumurta toplandı, 10 tanesi döllendi, 6. Gün 2 tane transfer edildi. Cumartesi günü pembe lekelenme gördüm, sonradan gittikçe arttı, hemen doktorumu aradım, tutunma kanaması olabilir dedi, ama cok fazla idi, progesteron fitillerini artırdı, pazar tüm gün hiç kalkmamacasına yattım, bugün sabah test yaptırdım sonuç 242.5. Hiç ümidim yokken inanılmaz bir mutluluk yaşadım, allah umarım sonuna erdirir ve hepimizi bebek sahibi yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?