merhaba kizlar ben gun sayiyorum transferimin 3.gunu dualariniza ihtiyacim var hepinizi optum allahim hepimizin yuzunu guldursun
merhaba kizlar ben gun sayiyorum transferimin 3.gunu dualariniza ihtiyacim var hepinizi optum allahim hepimizin yuzunu guldursun
Slm canim.Öncelikle tedavin hayirli olsun insallah.Allahim insallah hayirli sonuclar nasip etsin.Benimde bugün 4. günüm.Nisanin 7 si test günüm.3. denemem oluyor.Ama 2 seferdir dondurulmuslarla deniyorum,esas tedavi 1 sefer oldu.Senin kacinci,kendinden bahsedermisin
canim iyimisin
iyi olmaya calisiyorum nekadar ola bilirsem galiba en zoru kimse uzuldugumu gostermemeye calismak cok zor geliyor uzuluyorum ama sanki uzulmek gunahmis gibi kimseyle bu konu hakkinda konusmuyorum sorsalar bile birsey olmamis gibi davrani yorum niye boyle davrandigimida bilmiyorum galiba kimseye acimi gostermek istemiyorum
bunge iyi olmana sevindim kendine iyi bak ki bebeklerin seninle cunku onlar icin dikkat et
umut gecmis olsun neyin var
merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım, kısa protokol tüp bebek tedavisi gördüm, benden 15 tane yumurta toplandı, 10 tanesi döllendi, 6. gün 2 tane transfer edildi. Cumartesi günü pembe lekelenme gördüm, sonradan gittikçe arttı, hemen doktorumu aradım, tutunma kanaması olabilir dedi, ama cok fazla idi, progesteron fitillerini artırdı, pazar tüm gün hiç kalkmamacasına yattım, bugün sabah test yaptırdım sonuç 242.5. hiç ümidim yokken inanılmaz bir mutluluk yaşadım, allah umarım sonuna erdirir ve hepimizi bebek sahibi yapar...
iyi olmaya calisiyorum nekadar ola bilirsem galiba en zoru kimse uzuldugumu gostermemeye calismak cok zor geliyor uzuluyorum ama sanki uzulmek gunahmis gibi kimseyle bu konu hakkinda konusmuyorum sorsalar bile birsey olmamis gibi davrani yorum niye boyle davrandigimida bilmiyorum galiba kimseye acimi gostermek istemiyorum
bunge iyi olmana sevindim kendine iyi bak ki bebeklerin seninle cunku onlar icin dikkat et
umut gecmis olsun neyin var
kızlar benide listeye eklermisiniz tüb bebek tedavime yeni başladım
haymatlos seninde kanaman mı oldu?
canım ilk tedavimde bende böle davranmıştımiçimde yaşadım ve atlatmak çok zor oldu ikincide dr bana konuş anlat dedi ve ben derteleşemy başladım (tabi beni anlayanlarla )2. Atlatmak daha kolay oldu
şimdi 3. Denememde yim işn bu sefer pozitf görürüm
ama biliyorum hiç kolay değil ama bu bizim hayatımızın gerçeği bunula yaşamayı öğrenmeliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?