2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba kizlar ben gun sayiyorum transferimin 3.gunu dualariniza ihtiyacim var hepinizi optum allahim hepimizin yuzunu guldursun

ayyy cnaım bnm yaaa hadı bakalım ınsallahhhhhhhhhh yarabbımmmm.fransada tup bebege herhangı bır ucret odedın mı sıgorta karsılıyor mu

merhaba kizlar ben gun sayiyorum transferimin 3.gunu dualariniza ihtiyacim var hepinizi optum allahim hepimizin yuzunu guldursun

Slm canim.Öncelikle tedavin hayirli olsun insallah.Allahim insallah hayirli sonuclar nasip etsin.Benimde bugün 4. günüm.Nisanin 7 si test günüm.3. denemem oluyor.Ama 2 seferdir dondurulmuslarla deniyorum,esas tedavi 1 sefer oldu.Senin kacinci,kendinden bahsedermisin

canim iyimisin

duygu slm canım nasılsın bende 5 gündür hastaydım yatıyordum.dün bilgisayarımı açınca senin kötü haberini ögrendim.üzülme demek olmayacak biliyom ama güçlü olman lazım canım 1-2-3 denemelere devam edicez tek senin kaderrin degil hepimizin kaderi canım allah yardımcımız olsun üzülme kendini yıpratma dimdik olman lazım o bebekler inat etsede ki etmiyolardır eminim onlar bizim olacak hayırlısı ile üzülme canım öptm seni kendine iyi bak.....a.s

iyi olmaya calisiyorum nekadar ola bilirsem galiba en zoru kimse uzuldugumu gostermemeye calismak cok zor geliyor uzuluyorum ama sanki uzulmek gunahmis gibi kimseyle bu konu hakkinda konusmuyorum sorsalar bile birsey olmamis gibi davrani yorum niye boyle davrandigimida bilmiyorum galiba kimseye acimi gostermek istemiyorum
bunge iyi olmana sevindim kendine iyi bak ki bebeklerin seninle cunku onlar icin dikkat et
umut gecmis olsun neyin var

üşüttüm herhalde canım ya ama geçti çok şükür.bende yumurta kisti yüzünden bu ay dogum kontrol hapı kullanıyorum.inşallah yok olur da bu ay bende tedaviye başlarım.inşallah hepimiz birgün anne oluruz arkadaşlar ne yapalım beklicez bakalım.....

tebrikler cnm. Allah kucağına almak nasip etsin.
inşallah benimki de tutunma kanamasıdır. :Saruboceq:

slm kızlar ne haber nasılsınız

canım ilk tedavimde bende böle davranmıştımiçimde yaşadım ve atlatmak çok zor oldu ikincide dr bana konuş anlat dedi ve ben derteleşemy başladım (tabi beni anlayanlarla )2. Atlatmak daha kolay oldu
şimdi 3. Denememde yim işn bu sefer pozitf görürüm
ama biliyorum hiç kolay değil ama bu bizim hayatımızın gerçeği bunula yaşamayı öğrenmeliz

arkadaŞlar bu lıstelerı anlayan bır kıŞı gÜncelese ne kadar ıyı olur deĞılmı

haymatlos seninde kanaman mı oldu?

yok canım ben hiç kanama yaşamadım, hatta tutan pek çok arkadaş kanamasının olduğundan bahsediyordu, test sonucundan önce kanama olmadı diye dertlenmiştim. Doktora sordum, tahlilden birkaç gün önce pek çok kadında oluyor, yerleşme kanaması diyoruz dedi.

arkadaŞlar lısteye baktım tedavı ıÇın bekleynelrdeyım benŞuanda tedavıdeyım bunu dÜzeltırmısınız

haklisin aslinda konusa bilsen ragatlarim belki ama ben sadece bu konuyka alakasi yok her konuda konusamiyorum melesef bebegimi kaybettigimi kendime soyledigimde daha iyi olucam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…