2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

cnm öncelikle nasılsın?
ya 3 gündür pembe kahve şeklinde akıntıyla birlikte geliyor adet gibi sürekli değil ama geliyor yani...
çok sinir bozucu.

iyim
canim ben de 9. gunde 2 damla geldi bakka gelmedi dr sordun galiba ama bir yarin kaldi sapret isrersen yarinda yaptira bilirsin cikar cunku dr sor istersen

iyim
canim ben de 9. gunde 2 damla geldi bakka gelmedi dr sordun galiba ama bir yarin kaldi sapret isrersen yarinda yaptira bilirsin cikar cunku dr sor istersen

bugün yaptırmayı düşünüyorum akşama.
kanama olmasaydı 1 nisanı beklicektim ama beklemek istemiyorum. neyse gerçek onunla yüzleşiyim artık.

kızlar yyaaaaaaaaa
kasıklarım ve belim çok ağrıyor

bu topıkde ayrımcılıkmı var kac kere yazdım.sorunumu anlatdım buraya yenı katıldım kımseden bır tepkı gormedım ılk kez boyle bır topık gordum ben kadınlar kulubunde ben bu ısı anlamadım gıttılmaz:

kizma arkadasim ozellikle yapmamislardir bir suredir tan takip edemiyorum sayfayi sorununuz neydi

Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacaktık rapor alalım rapor uzun sürüyor ama katlanalım dedik .Bir gün uğraştık kan tahlilleri doktorun özel muayenesine girdik eşim azospermi olunca 15 gün sonra çıkar dediler iyi fazla uğraşmayacağız derken beş yıllık memur olmadığımız için geçerli değilmiş.Çok moralim bozuldu zaten hassasım bir de bizimle oynuyorlar.Sağlık hakkından yararlanmak için beş yıl çalışma şartı aranır mı ya?Sadece 4,5 yıllık memurum oysa (!)

iyiyim canım nolsun mayısı bekliyorum
aşılama olacak
sende adet olunca başlayacaksın herhalde takip ediyorum hep

iyiyim canım nolsun mayısı bekliyorum
aşılama olacak
sende adet olunca başlayacaksın herhalde takip ediyorum hep

evet canım benim ya bendede yumurta kisti çıkmıştı şimdi do9gum kontrol hapı kullanıyom bakalım yok olacak mı daha 9 tane ilaç var hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…