evet canım benim ya bendede yumurta kisti çıkmıştı şimdi do9gum kontrol hapı kullanıyom bakalım yok olacak mı daha 9 tane ilaç var hayırlısı
inşallah geçer canım beklemek çok zor ama napalım sabır istiyor
kolay değil dua et bol bol allahım inşallah kabul eder
:Saruboceq:
amin canım inşallah çok canım sıkılıyo ama beklemekten başka çaremiz yok beklemek iyide şu yasa olmasaydı iyi olurdu canım sizin sperm sayınız kaç acaba bende denesem mi diyorum bizim 8 milyon %35 hareketli nasıl sence...
canım ortalama 25 milyon
krugere göre yapıldı hep bizim %3
krugerde sınır %4 müş yani hareketlilik az..
eşim şu anda evicap kullanıyor
hergün sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içiyor..
çünkü yurt dışında evde olsa kaynatıcam ama orda imkanı yok..
inşallah artar tedaviye kadar 1,5 ay kullanmış olacak
sende boş bırakma eşini vitamin kullansın bitkisel kürler yap..
canım aslında bizim 2 milyondu.bal limon sıcak su ile 8 milyon oldu dr ise bu sperm tüp bebek için çok iyi dedi eşimde şimdi tüp bebegin peşini bırakmıyor bende tek emriyo ile tutmazsa diye endişeliyim aslında ne yapıcam inşallah olur 1 tane olsun hayırlı eli ayagı düzgün evlat olsun hepimizin inşallah.......
amin canım
asıl sorun bende bizde de
ama kistim olmadığı için eşiminde sayısı aşılamaya uygunmuş o yüzden aşılama raporu çıktı
tüpe geçmeden önce bunları denemek zorundayım çünkü biliyorsun smyrna da yapıldı 5200 lira gitti tekrar özelde yaptıramam devlet haklarımı kullanacağım..
sizin rapor hakkınız yok mu
yok canım ya eşimin girişi 2006 dan başladı birde daha 300 günü var malesef olmuyo benimde ilk ama bakalım ne olacak hayırlısı sonra ne yaparız inşallah dondurulmuş olurda sonralarını da deneriz hayırlısı bakalım sen tüp denedin mi ki ...yoksa hep aşılamam mı
amin canım inşallah biran önceolurda diger haklarınıda diger bebeişler için kullanırsın rabbim yüzümüze gülsün insan tadını bilmiyor ama yinede özlüyor.arkadaşım bendeydi 1 saat önce ogluyla öle oynuyor o da ona anne hadi bidaha yap diyor insan özeniyor ya eşim bile her akşam gelince hani hastalandın mı daha olmadın mı benim yaşım geçiyo demekten beni strese soktu valla şaşaırdım iyice inşallah şu kist hayatımdan çıkmıştır yahuuu
inşallah canım erimiştir kistin..
bir tane versin allahımda başka birşey istemem
zaten çocuğun oldu mu
haklarının hepsi gidiyor devlet çocuğun olduğu için karşılamıyor malesef..
bir tane ile yetin diyor..
bu topıkde ayrımcılıkmı var kac kere yazdım.sorunumu anlatdım buraya yenı katıldım kımseden bır tepkı gormedım ılk kez boyle bır topık gordum ben kadınlar kulubunde ben bu ısı anlamadım gıttılmaz:
kybele test yaptinmi
kizlar bu benim 3. Denemem ins son denemem olur bebegimi alirim kucagima bebeklerimi insallah
bu arada cnm fransada herseyi devlet karsiliyor
bugun 5. Gunum gunler gecmıyor
kizlar bu benim 3. denemem ins son denemem olur bebegimi alirim kucagima bebeklerimi insallah
bu arada cnm fransada herseyi devlet karsiliyor
bugun 5. GUNUM GUNLER GECMIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?