haymatlos merhaba
sana ates basmasi oldumu hic , belirti varmiydi, benim 6.gun sabah idrar testi yaptim koskocaman bir tek cizgi cikti belirtim yok sislik varci o da indi tek embriyo hamilesi olarak sen bizim tek umudumuzsun
insallah hamilelik gunlerimizi de boyle geciririz
Canım hemen moralini bozma, 6. gün çok erken bence. Birkaç gün sonra çıkabilir. Bana ateş basması oluyordu, boynumdan yukarısı tüm suratım kıpkırmızı gezdim bir süre. Sıcak da hissettim kendimi ama sanıyorum onlar kullandığımız östrojen ve projesteronun etkisi. Yeni yönetmelikten sonra benim bildiğim başka tek embriyo hamilesi arkadaşlar da var, benimle aynı gün test sonucu olan Yeshill_Yansima ve Maytap var mesela. Hiç üzme kendini, tek ile de olacaksa oluyor:)))
2.test sonucunuz ne çıktı....ben yarın yaptrcam.silam 63e düşmüş...çok üzüldüm ve etkilendim
Kizlar benim merak ettigim bi konu var uzun protokolde hani regl inin 3. gunu ultrasonda nasil bakiliyor regliliyken
canım beni silebilirsiniz ben doğal yolla kaldım rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda rabbim meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
sorun olmaz canim bakiyor dr rahim ne durumda yumurtaliklar ve kist falan varmidir kontrol ediyor endiselenme
saol cnm ama merak ettigim konu alltan mi bakiliyor yoksa karindan mi cunku reglimin en yogun oldugu donem nasil alltan bakiyorlar merak ettim
2.test sonucunuz ne çıktı....ben yarın yaptrcam.silam 63e düşmüş...çok üzüldüm ve etkilendim
kizlar benim merak ettigim bi konu var uzun protokolde hani regl inin 3. Gunu ultrasonda nasil bakiliyor regliliyken
saol cnm ama merak ettigim konu alltan mi bakiliyor yoksa karindan mi cunku reglimin en yogun oldugu donem nasil alltan bakiyorlar merak ettim
Maytapcığım. 247,5 idi pazartesi günü, bugün 576,5 çıktı. Bir de cuma yaptırırım. İnşallah senin de iyi çıkar. Sılam için dua edelim ne olur, inşallah bir yanlışlık vardır.
amin. :Saruboceq:
cnm. hayırlı olsun rabbim kucağına almak nasip etsin...
sizin neden olmuyordu?
canım saol Allah razı olsun darısı sizlerin başına eşimde sperm azlığı vardı baya azdı hareketliliğe bile bakılmamaıştı sayı cok az olunca en son 2 ay önce tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik bana pko teşhisi koydu ama ben geçen ay doğal yoldan hamile kaldım:dance:
canım hayırlı olsun allah kucagına aldırmayıda o heyecanıda yaşatsın inşallah.sperm sayınızın kaçtı acaba. bizim de 2 milyondu ama şuan 8 milyon oldu hemde %35 hareketli oldu tüp bebek için çok iyi dediler.bende ilişkiden sonra biraz yatsam hemen kalkmasam iyi olur ama yapamıyorum nasıl hamiş kaldın çok sevindin valla....
saol canım Allah razı olsun darısı hepinize İşalllaahhhhhhhh ilk 600 bin di sonra 4.8 milyon olmuştu 2 ay sonra filan 4,8 kaldım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?