2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Canım hemen moralini bozma, 6. gün çok erken bence. Birkaç gün sonra çıkabilir. Bana ateş basması oluyordu, boynumdan yukarısı tüm suratım kıpkırmızı gezdim bir süre. Sıcak da hissettim kendimi ama sanıyorum onlar kullandığımız östrojen ve projesteronun etkisi. Yeni yönetmelikten sonra benim bildiğim başka tek embriyo hamilesi arkadaşlar da var, benimle aynı gün test sonucu olan Yeshill_Yansima ve Maytap var mesela. Hiç üzme kendini, tek ile de olacaksa oluyor:)))

2.test sonucunuz ne çıktı....ben yarın yaptrcam.silam 63e düşmüş...çok üzüldüm ve etkilendim

asmin 06 ben hiç birşey hisetmedim 11.gün değer 236 çıktı...sadece dün ara ara kasık ağrım var...benim adetönceside belirtim olmazdı...belirti aramayın diyorlar...hem zaten 6 çok erken...benim 5.gün transferi 10.gün çıkar dedi doktor ama ben 11.gün yaptrdım.10.günden önce öğrenilmiyor galiba....Allah gönlünüze göre versin

2.test sonucunuz ne çıktı....ben yarın yaptrcam.silam 63e düşmüş...çok üzüldüm ve etkilendim

Duydum canım çok üzüldüm, beni de çok sarstı. Kendimden daha çok sılam için istiyordum. Benim doktorum ikinci teste gerek görmemişti ama ben merak ettim bu sabah kan verdim, saat 17:00 gibi çıkacakmış. Şimdi daha da heyecanla bekliyorum.

canım beni silebilirsiniz ben doğal yolla kaldım rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda rabbim meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

canım beni silebilirsiniz ben doğal yolla kaldım rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda rabbim meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

amin. :Saruboceq:
cnm. hayırlı olsun rabbim kucağına almak nasip etsin...
sizin neden olmuyordu?

kizlar benim merak ettigim bi konu var uzun protokolde hani regl inin 3. Gunu ultrasonda nasil bakiliyor regliliyken

canım zaten genelikle 2 veya 3 gün altan adetliyken bakılır bunun uzun yada kısa protokol olmasıyla alakası yok
,

saol cnm ama merak ettigim konu alltan mi bakiliyor yoksa karindan mi cunku reglimin en yogun oldugu donem nasil alltan bakiyorlar merak ettim

Canım doktor için senin kanamanın olması önemli bir konu değil. O zaten sadece o gün görebileceği şeyleri görmek için çağırıyor seni. Doktorlar için senin regl oluyor olman çok normal, düşünsene adam o kadar kanın ve vücutsal salgının içinde doğum yaptırıyor. Doktorlar kılmış tüymüş akıntıymış kanamaymış bunları aşıp bir kenara bırakmak zorundalar. Sen ilk seferinde kendini biraz kötü hissedersin ama doktorun çok rahat olunca anlarsın ki kötü hissetmenin bir gereği yokmuş.

saol cnm ama merak ettigim konu alltan mi bakiliyor yoksa karindan mi cunku reglimin en yogun oldugu donem nasil alltan bakiyorlar merak ettim

bnde çok takmıştım ama hiç sorun olmuyor.doktor hergün onlarcasına bakıyor.çok normal onun için....2kez başıma geldi..hatta adetliyken daha rahat oluyor muayane...hemşire de söylemişti...

Maytapcığım. 247,5 idi pazartesi günü, bugün 576,5 çıktı. Bir de cuma yaptırırım. İnşallah senin de iyi çıkar. Sılam için dua edelim ne olur, inşallah bir yanlışlık vardır.

Maytapcığım. 247,5 idi pazartesi günü, bugün 576,5 çıktı. Bir de cuma yaptırırım. İnşallah senin de iyi çıkar. Sılam için dua edelim ne olur, inşallah bir yanlışlık vardır.

çok sevindim banada moral oldu.......Allah tamamamına edersin....sılama için çok dua ettim...sonuçta Allahtan ümit kesilmez...öyle olup şuan hamile olanalar varmışşş..yarın inşallah bende güzel haberler verebilirim

amin. :Saruboceq:
cnm. hayırlı olsun rabbim kucağına almak nasip etsin...
sizin neden olmuyordu?

canım saol Allah razı olsun darısı sizlerin başına eşimde sperm azlığı vardı baya azdı hareketliliğe bile bakılmamaıştı sayı cok az olunca en son 2 ay önce tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik bana pko teşhisi koydu ama ben geçen ay doğal yoldan hamile kaldım:dance:

canım hayırlı olsun allah kucagına aldırmayıda o heyecanıda yaşatsın inşallah.sperm sayınızın kaçtı acaba. bizim de 2 milyondu ama şuan 8 milyon oldu hemde %35 hareketli oldu tüp bebek için çok iyi dediler.bende ilişkiden sonra biraz yatsam hemen kalkmasam iyi olur ama yapamıyorum nasıl hamiş kaldın çok sevindin valla....

saol canım Allah razı olsun darısı hepinize İşalllaahhhhhhhh ilk 600 bin di sonra 4.8 milyon olmuştu 2 ay sonra filan 4,8 kaldım yani

saol canım Allah razı olsun darısı hepinize İşalllaahhhhhhhh ilk 600 bin di sonra 4.8 milyon olmuştu 2 ay sonra filan 4,8 kaldım yani

o zaman bizim sayıda bayaaaa iyi desene.bende sıkı bi çalışma içine gireyim bari bakarsın tüp bebek parası cebimize kalır hemde ne iyi olur valla...allahım yüzümüze gülsün rabbim inşallah................sanada çok büyük bi süpriz olmuştur demi....:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…