insallah guzel haber verirsin bize
bana sorna canim iyi dilin bebegimi kaybettim cok uzgunum bu konu hakkinda konusmak istemiyorun iyi gelmiyor bana
nisan sonu gibi donmus emriyolarimi denicen
yaptırdım cnm.
10. gün sonucu 0,1 yani negatif.
hayırlısı olsun.
duygu hiç üzülme . bir haftadır nete giremiyorum .şu an da çok müsait değilim. müsait olduğum en kısa zamanda özelden sana başıma neler geldiğini anlatacağım. burdan kimseyi korkutmamak için yazmak istemiyorum sadece öğrenmek isteyenlere özelden yazacağım. her şeyden önce "önce ben" demeyi öğrenmek lazım, başıma gelenlerden sonra ben bunu tekrar öğrendim :) yine de geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
canım beni silebilirsiniz ben doğal yolla kaldım rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda rabbim meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
o zaman bizim sayıda bayaaaa iyi desene.bende sıkı bi çalışma içine gireyim bari bakarsın tüp bebek parası cebimize kalır hemde ne iyi olur valla...allahım yüzümüze gülsün rabbim inşallah................sanada çok büyük bi süpriz olmuştur demi....:dance:
Maytapcığım. 247,5 idi pazartesi günü, bugün 576,5 çıktı. Bir de cuma yaptırırım. İnşallah senin de iyi çıkar. Sılam için dua edelim ne olur, inşallah bir yanlışlık vardır.
bende az önce aldım test sonucunu 1479.çok yüksek geldi ama doktor en az 700çıkmalıydı .gayet iyi dedi.ben ilk testten 3 gün sonra test yaptrdım.inşallh sorun yoktur...
bende az önce aldım test sonucunu 1479.çok yüksek geldi ama doktor en az 700çıkmalıydı .gayet iyi dedi.ben ilk testten 3 gün sonra test yaptrdım.inşallh sorun yoktur...
teşekkürler arkadaşlar.inşallah hep ii olur
haymatlos doktor haftaya perşembe kese için çağırdı ???sizi de çağrdımı...bana daha erkenmiş gibi geldi
maytapcım slm bebeişin hayırlı olsun.problem neydi.birde ilk denememiydi canım ya çok sevindim yeni yasadan mı yararlandın tek emriyo yasası yani ....
çok teşekkür ederim..evet tek embriyo yasası...eşimde morfoloji hareket ve sayı azlığı problemi vardı...ilk denememdi..inşallah Allah tamamına erdirir...sizdemi düşünüyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?