2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

insallah guzel haber verirsin bize
bana sorna canim iyi dilin bebegimi kaybettim cok uzgunum bu konu hakkinda konusmak istemiyorun iyi gelmiyor bana
nisan sonu gibi donmus emriyolarimi denicen

duygu hiç üzülme . bir haftadır nete giremiyorum .şu an da çok müsait değilim. müsait olduğum en kısa zamanda özelden sana başıma neler geldiğini anlatacağım. burdan kimseyi korkutmamak için yazmak istemiyorum sadece öğrenmek isteyenlere özelden yazacağım. her şeyden önce "önce ben" demeyi öğrenmek lazım, başıma gelenlerden sonra ben bunu tekrar öğrendim :) yine de geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

sagol canim bekliyorum ozelden msj ben hic ben deniyorum oyuzden 3 veya 4 gun yemek yemedin su bile icmedim agrim var diye ilac ictim sabah kalktigimda bayilmisim esim yaninda olmasa o an kafan gozun dagilirdi heralde neyse kendime bakmiyorum malesef insallah ogrenecegim

çokkkkkk rabbime şükürler olsun

Maytapcığım. 247,5 idi pazartesi günü, bugün 576,5 çıktı. Bir de cuma yaptırırım. İnşallah senin de iyi çıkar. Sılam için dua edelim ne olur, inşallah bir yanlışlık vardır.

bende az önce aldım test sonucunu 1479.çok yüksek geldi ama doktor en az 700çıkmalıydı .gayet iyi dedi.ben ilk testten 3 gün sonra test yaptrdım.inşallh sorun yoktur...

bende az önce aldım test sonucunu 1479.çok yüksek geldi ama doktor en az 700çıkmalıydı .gayet iyi dedi.ben ilk testten 3 gün sonra test yaptrdım.inşallh sorun yoktur...

Canım çok iyi sonucun, inşallah hep böyle ideal gider herşey. Ben yarın 3. ve son kez yaptıracağım. Transferden sonra 15. gün, döllenmeden sonraki 19. gün son adet tarihinden sonraki 37. gün olacak.

sonucu gayet iyi görünüyor

Benide ekleyin arkadaslar 2010,da tup bebek yapcaklara. Benimde ikinci denemem ins. Mayis ayinda tedavim basliycak listeye baktikca yalniz olmadimi hissediyorum ve morel olarak cok yardimci oluyor, YUce Rabbim Ins. hepimize Pozitif sonuclar almayi, kucagimiza bebegimizi almayi, ve buyutmeyi nasip eyler INS....

Bende aranıza yenı katıldım.Tüp bebek tedavısı uygulandı dunde embrıyo transferı 3.gununde gerceklesdı bu ılk denemem.13 Nısanda gebelık testı yaptırıcam.Ama doktorum cok olumlu konusmadı 3.gunu embrıyo 8 hucrelı olması gerekırken bızımkı 5 hucreye bolunmusdu.Bunun ne demek oldugunu ve sansımın ne kadar oldugunu bılmıyorum bılen bırılerı varmı???

haymatlos doktor haftaya perşembe kese için çağırdı ???sizi de çağrdımı...bana daha erkenmiş gibi geldi

haymatlos doktor haftaya perşembe kese için çağırdı ???sizi de çağrdımı...bana daha erkenmiş gibi geldi

Pek değil canım, bana da test tarihinden 2 hafta sonra demişti. Test tarihimizin aynı ve pazartesi olduğu düşünülürse gayet normal. 6. haftada usg yapılması gerekiyor. Beni çağırdığı tarihte SAT'a göre hesap yapıldığında 6+5 olacağım. Senin de üç aşağı beş yukarı öyle birşey olur zaten.

ya ben hiç sormadım doktoruma bugün konuştuk...ama kaç hatfalık hamile sayılıyoruz die?*ben transferden sonrası sayılıyor die 2haftalık diye düşünytordum.SATA GÖREMı hesaplanıyor?

maytapcım slm bebeişin hayırlı olsun.problem neydi.birde ilk denememiydi canım ya çok sevindim yeni yasadan mı yararlandın tek emriyo yasası yani ....

maytapcım slm bebeişin hayırlı olsun.problem neydi.birde ilk denememiydi canım ya çok sevindim yeni yasadan mı yararlandın tek emriyo yasası yani ....

çok teşekkür ederim..evet tek embriyo yasası...eşimde morfoloji hareket ve sayı azlığı problemi vardı...ilk denememdi..inşallah Allah tamamına erdirir...sizdemi düşünüyorsunuz??

mrh.arkadaşlar bende tüp bebek yaptırıyorum bütün aşamaları geçtim çok şükür,şu an beklemedeyim acaba tutacakmı çok istiyoruz inş.tutar.ilk denemede tutan varmı acaba??

çok teşekkür ederim..evet tek embriyo yasası...eşimde morfoloji hareket ve sayı azlığı problemi vardı...ilk denememdi..inşallah Allah tamamına erdirir...sizdemi düşünüyorsunuz??

evet canım ya bizdede sperm sayısı azdı birde hareketleri yavaştı ama son ay da artma oldu şuan 8 milyon oldu birde %35 hızlı oldu benim de ilk denemem olacak inşallah dua edin canım da sizin gibi muradımıza erelim allah herkesin evlattan yana yüzünü güldürsün aminnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…