2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

inşallah biran önce muradınıza erersiniz..bol şans diliyorum

kızlar slm ben geldım pzrts opum var dua edın olurmu

mrh.banada senden bır kaç gün önce transfer yapıldı ama benim ikinci günümde transferim gerçekleşti.ilk denemem erken transfer oldugu zaman tutma şanşı dahamı düşük oluyo???ben MEDİCAL PARKTA tedavimi yaptırdım acaba siz nerde yaptırdınız??inş.hepimizin hayırlısıyla tutar....

gÜnaydın kızlar bırazdan opu ıÇın gıdeceĞım Çıkmadan (eŞımı beklıyorum)sızlere bır bakım dedım

gunaydin kizlar
herkese hayirli gunler diliyorum yarin test gunum ,gebelik testi ac yada tok olmak farkedermi, sabah gidicem ,bilen var mi
cevap lutfen

gunaydin kizlar
herkese hayirli gunler diliyorum yarin test gunum ,gebelik testi ac yada tok olmak farkedermi, sabah gidicem ,bilen var mi
cevap lutfen

asmincim farketmez aç yada tok canım.boşu boşuna aç aç gitme tatlım.inşallah pozitif haberlerini alırız :Saruboceq:

gunaydin kizlar
cevap lutfen

canım aç tok fark etmez
inşş pozitle dönersin inşşşşş

Ben Eurofertıl de yaptırdım.Umarım hıc kımsenın emeklerı bosuna cıkmaz.Allah ıstegen herkese verır ınş.Senın test gunun ne zaman?

Ben Eurofertıl de yaptırdım.Umarım hıc kımsenın emeklerı bosuna cıkmaz.Allah ıstegen herkese verır ınş.Senın test gunun ne zaman?

AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı olsun. transferin perşembe günümü?

CANIM SAĞOL İNŞŞ YOLA DEVME EDER O İKİ TANE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CANIM PRŞB GÜN BÜYÜK BİR İHTİMALLE BEN 5 VEYA 6 GÜN TRANSFERİ İSTEMİŞTİM AMA DÖLENEN SAYI AZ OLUNCA EĞER PRŞBYE KADRA DEVAM EDERSE BÖLÜNME PRŞB TRANSFER OLUR SANIRIM

kızlar size danışmam lazım galiba ben pko luydum, eşiminde hem hareket hem morfoloji hemde sayı problemi var....hiç aşılama denemedim, direk tüp bebeğemi geçmeli

kızlar size danışmam lazım galiba ben pko luydum, eşiminde hem hareket hem morfoloji hemde sayı problemi var....hiç aşılama denemedim, direk tüp bebeğemi geçmeli

canım bizimki sebepsiz infertilite yani ikimizde de bilinen bir sorun yok. 2 aşılama yapıldı ikisi de tutmadı. 1 tüp denedik o da tutmadı. ancak aşılama ile hamile kalan da çok kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…