evet canım ya bizdede sperm sayısı azdı birde hareketleri yavaştı ama son ay da artma oldu şuan 8 milyon oldu birde %35 hızlı oldu benim de ilk denemem olacak inşallah dua edin canım da sizin gibi muradımıza erelim allah herkesin evlattan yana yüzünü güldürsün aminnn....
kızlar slm ben geldım pzrts opum var dua edın olurmu
allah rastgetirsin inş canım, kolayca oluversinkaydirigubbakcemile5
Bende aranıza yenı katıldım.Tüp bebek tedavısı uygulandı dunde embrıyo transferı 3.gununde gerceklesdı bu ılk denemem.13 Nısanda gebelık testı yaptırıcam.Ama doktorum cok olumlu konusmadı 3.gunu embrıyo 8 hucrelı olması gerekırken bızımkı 5 hucreye bolunmusdu.Bunun ne demek oldugunu ve sansımın ne kadar oldugunu bılmıyorum bılen bırılerı varmı???
gunaydin kizlar
herkese hayirli gunler diliyorum yarin test gunum ,gebelik testi ac yada tok olmak farkedermi, sabah gidicem ,bilen var mi
cevap lutfen
gÜnaydın kızlar bİrazdan opu İÇİn gİdeceĞİm Çıkmadan (eŞİmİ beklİyorum)sİzlere bİr bakİm dedİm
yetercim dualarımız seninle canım :Saruboceqpu sonrası bol bol su iç olur mu.
yetercim dualarımız seninle canım :saruboceqpu sonrası bol bol su iç olur mu.
gunaydin kizlar
herkese hayirli gunler diliyorum yarin test gunum ,gebelik testi ac yada tok olmak farkedermi, sabah gidicem ,bilen var mi
cevap lutfen
canım teşekür ederim
sağolun hepiniz allah razı olsun
yetercim geçmiş olsun ağrın sızın varmı?
Kaç tane yumoş topladılar?
mrh.banada senden bır kaç gün önce transfer yapıldı ama benim ikinci günümde transferim gerçekleşti.ilk denemem erken transfer oldugu zaman tutma şanşı dahamı düşük oluyo???ben MEDİCAL PARKTA tedavimi yaptırdım acaba siz nerde yaptırdınız??inş.hepimizin hayırlısıyla tutar....
günaydın canım ağrım var biraz18 yumoş topladılar 2 tane dölenmiş aryıp haber verdiler
Ben Eurofertıl de yaptırdım.Umarım hıc kımsenın emeklerı bosuna cıkmaz.Allah ıstegen herkese verır ınş.Senın test gunun ne zaman?
hayırlısı olsun. transferin perşembe günümü?
kızlar size danışmam lazım galiba ben pko luydum, eşiminde hem hareket hem morfoloji hemde sayı problemi var....hiç aşılama denemedim, direk tüp bebeğemi geçmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?