2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar size danışmam lazım galiba ben pko luydum, eşiminde hem hareket hem morfoloji hemde sayı problemi var....hiç aşılama denemedim, direk tüp bebeğemi geçmeli

canım bence syınız yterli geliyorsa aşılama yapmalısın zaten tüp bebek iin apor alacakasınız aşılam şartı var biliyorsun

selam arkadaslar ben bu sitede yeniyim.benimde tüp bebek deneyimim oldu sonuc hep negatif..bu benim 4.denemem transferin 11.günündeyim yarin test yapticam doktorda insallah pozitif cikar hepinizden benim icin dua etmenizi istiyorum..allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah..:Saruboceq:

rabbim yüzünü güldürür, kucağını doldurur inşallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım bence syınız yterli geliyorsa aşılama yapmalısın zaten tüp bebek iin apor alacakasınız aşılam şartı var biliyorsun

sayı 15 milyon ama morfoloji%2 ve ileri hareket %5 aşılamaya %10 diyorlar ...yıpranmaktan korkuyorum

sayı 15 milyon ama morfoloji%2 ve ileri hareket %5 aşılamaya %10 diyorlar ...yıpranmaktan korkuyorum

canim maddi durumun elveriyosa tup bebek derim, asilayla cok zaman kaybediliyor, ozel merkezde rapor icin yardimci oluyolar illa asilama gerek miyor yani pratik anlamda, yapilmis gibi gosterilebiliyor, yasin genc ise asilama dene ama sorun erkek ise asilama pek tutmuyor diyebiliyorum, bizim 12 milyon cikti ama direk tup denedim ben

selam
benim 15-20 gün içesinde ilk tüp bebek denemem olacak inanılmaz heyacanlıyım ve kafamda bir sürü soru işareti var eşimde azospermi var mikro tese yaparak bulmaya çalışacaklar doktor az ümidimiz var diyor benim bütün filmlerim ve tahlillerim sorunsuz umarım sperm bulunur yoksa inanılmaz üzüleceğiz bu 15-20 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum arkadaşlar ilaçlara başlamak üzereyim iğnelerin herhangi bir yan etkisi oluyor mu acaba

arkadaslar benim icin lütfen dua edin yarin test günüm insallah allah yüzümü güldürür ve insallah allah her isteye verir dua edendende etmeyende allah razi olsun...

arkadaslar benim icin lütfen dua edin yarin test günüm insallah allah yüzümü güldürür ve insallah allah her isteye verir dua edendende etmeyende allah razi olsun...

canım inş pozitf görürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar yarın transferım var
dualarınızı eksık etmeyın

selam arkadaşlar yarın adetimin 2.günü semiha şakir e heyet raporu almak için sabahtan gidicez.çok heyecanlıyım inşaallah işimiz yolunda gider.biran once raporumu elime almayı çok istiyorum ya

amin :Saruboceq:
cnm pozitif olucak Allahın izniyle :Saruboceq: sonucu bekliyoruz...

slm arkadaşlar benim yumurta kistim 38mm di.dogum kontrol hapım dün bitti.dogum hastanesine ultrasona girdim kistim erimiş 10mm ama doktor önemli,degil dedi tüp bebek yapılır dedi sizcede bir engeli olur mu?şimdi bu hafta regl olucam bi problem olmazsa ignelere başlanır öyle degilmi?

Ben Eurofertıl de yaptırdım.Umarım hıc kımsenın emeklerı bosuna cıkmaz.Allah ıstegen herkese verır ınş.Senın test gunun ne zaman?

amin canım inş.rabbim herkesin gönlüne göre verir.6 nisanda ılk tahlıllerımı yaptırdım değerlerim yüksek çıktı buda olumluymuş.12 nisanadada ikinci tahlılımı yaptıracam hamilelikte belli olacakmış..hayırlısıyla pozitif olur inş...seninki belli oldumu canım???

sabırsızlanıyorum acaba anne olabilecekmiyim???arkadaşlar dualarınızı bekliyorum..bende tüm tüp bebek yaptıranlara dua ediyorum ...rabbim inş.kucaklarımız dolar hayırlısıylaa:)))

Allahın izniyle başlarsın içini ferah tut dr. un en doğrusunu bilir.

hayırlısıyla pozitif sonuç bekliyoruz senden ve herkesten...inş.yakında anne oluruz hayırlısıyla...

sabırsızlanıyorum acaba anne olabilecekmiyim???arkadaşlar dualarınızı bekliyorum..bende tüm tüp bebek yaptıranlara dua ediyorum ...rabbim inş.kucaklarımız dolar hayırlısıylaa:)))

inşallah cnm. senin transfer oldumu gebelik testinden mi bahsediyorsun?

arakadaşalr transferim iptal oldu dr embiryoyu transfer edecek kadar kaliteli bulmadı
desetekleriniz için teşekürler
allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…