kızlar size danışmam lazım galiba ben pko luydum, eşiminde hem hareket hem morfoloji hemde sayı problemi var....hiç aşılama denemedim, direk tüp bebeğemi geçmeli
selam arkadaslar ben bu sitede yeniyim.benimde tüp bebek deneyimim oldu sonuc hep negatif..bu benim 4.denemem transferin 11.günündeyim yarin test yapticam doktorda insallah pozitif cikar hepinizden benim icin dua etmenizi istiyorum..allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah..:Saruboceq:
canım bence syınız yterli geliyorsa aşılama yapmalısın zaten tüp bebek iin apor alacakasınız aşılam şartı var biliyorsun
sayı 15 milyon ama morfoloji%2 ve ileri hareket %5 aşılamaya %10 diyorlar ...yıpranmaktan korkuyorum
arkadaslar benim icin lütfen dua edin yarin test günüm insallah allah yüzümü güldürür ve insallah allah her isteye verir dua edendende etmeyende allah razi olsun...
kızlar yarın transferİm var
dualarınızı eksİk etmeyİn
arkadaslar benim icin lütfen dua edin yarin test günüm insallah allah yüzümü güldürür ve insallah allah her isteye verir dua edendende etmeyende allah razi olsun...
Ben Eurofertıl de yaptırdım.Umarım hıc kımsenın emeklerı bosuna cıkmaz.Allah ıstegen herkese verır ınş.Senın test gunun ne zaman?
slm arkadaşlar benim yumurta kistim 38mm di.dogum kontrol hapım dün bitti.dogum hastanesine ultrasona girdim kistim erimiş 10mm ama doktor önemli,degil dedi tüp bebek yapılır dedi sizcede bir engeli olur mu?şimdi bu hafta regl olucam bi problem olmazsa ignelere başlanır öyle degilmi?
sabırsızlanıyorum acaba anne olabilecekmiyim???arkadaşlar dualarınızı bekliyorum..bende tüm tüp bebek yaptıranlara dua ediyorum ...rabbim inş.kucaklarımız dolar hayırlısıylaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?