Allahın izniyle başlarsın içini ferah tut dr. un en doğrusunu bilir.
arakadaşalr transferim iptal oldu dr embiryoyu transfer edecek kadar kaliteli bulmadı
desetekleriniz için teşekürler
allah hepinizden razı olsun
olsun canım hayırlısı olsun nasipte böle varmış onu yaşıyosun üzülme acele etme benden sana arkadaş tavsiyesi.bende acele ettim yumurta kistim çıktı bu aya ertelendi tüp bebek ama artık kafaya takmıyorum er yada geç bizde anne olacagız bu sözümü unutma......
kızlar ya sabah heyet raporu almak için gittik semiha şakir e benim bütün işlerim bitti.yarın tahlil sonuçlarımı alıcm ama eşimin sperm tahliline 12 mayısa randevu verdiler çıldırıcam ya .bekle bekle oooffff
inşallah cnm. senin transfer oldumu gebelik testinden mi bahsediyorsun?
kızlar ya sabah heyet raporu almak için gittik semiha şakir e benim bütün işlerim bitti.yarın tahlil sonuçlarımı alıcm ama eşimin sperm tahliline 12 mayısa randevu verdiler çıldırıcam ya .bekle bekle oooffff
arakadaşalr transferim iptal oldu dr embiryoyu transfer edecek kadar kaliteli bulmadı
cnm çok üzüldüm...
Ama hayırlısı böyleymiş diyelim. Tek tesellimiz kaza ve kaderin allah tan olduğunu bilmek. Sen elinden gelenin en iyisini yaptın. Hepimiz yaptık... Nasip...
bugun bebegımın tutunamayıp benı bırakdıgını hıssedıyorum hıc bır belırtım yok goguslerım hassasdı artık degıl sag kasıgımda agrılarım vardı oda kayboldu.bugun transferın 7.gunu sanırım basaramadık.cok moralım bozuk
canımüzülmek için erken değilmi sen böle düşünürsen mucizen seni bırakır sımsıkı tutun ona asla bırakma ve seni bırakmaması için dua et
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşşşşş
seninledir
iinşşşşşşşşşşşşşşş
arkadaşlar dün test günümdü malesef negatif çok umutlanmıştım ama sonucu görünce dünya başıma yıkıldı bian uzun bi süre ara vericem sanırım ...Allah hepimizin yardımcısı olsun
yeteeeercim canim gercekten cok üzüldüm ..
ınsallah rabbim bir dahakine hayirlisiyla transferini kolaylikla olmayi ve bebeklerinin sana sıkıca tutunmasini nasip eder ..
Hic umudunu kaybetme canim .. Rabbim cok büyükk .. Inaniyorum hepimiz bir gün anne olucazzz ..
cnm çok üzüldüm. Allah hayırlısını nasip etsin. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?