2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canim benim üzülme sakin.allahim hayirlisini verir insallah.umarim bir sonrakinde sorun olmaz ve bebisin seninle olur.cok öpüyorum

teşekür edrim canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
benimde en büyük temenim bu
inşşşşşşşşşşşşşşş
birdahakine her şey yolunda gide
inşşşşşşşşşşşşş

yetercim geçmiş olsun canım.inşallah birdahaki sefere anne olursun :)
hakkımızda hayırlısı olsun..

canım sağol teeşkür edrim canım inşşşşşşşşşşşşşş
rabbimin izni ile
,

arakadaŞlar tÜp bebk yasasında 3 yılık evŞlİk Şatı kaldırımıŞ
bİzde bunu gerİ atılmıŞ bİr adım olarak grĞyoruz ve bu gerİ adımda bİzlerİm amİlerİnİn etkİsİn bÜyÜk olduĞunu dÜŞÜnÜyoruz
veeee
8 mart topİĞİnde yenİ bİr maİl gÜnÜ yapmayı dÜŞÜnÜyoruz ,n edersİnİz

yeteercım merhaba cnm.. nasılsın.. hıc uzulme ve pesını bırakma sakın.. beni hatırlarsın belkı.. hepınızın bıldıgı bır hast. de calıstıgımı ve ındırım yaptırabılcegımı yzmıstım 1-2 ay once.. bana ıhtıyacın olursa haberım olsun canım.. cok opuyorum

canım hatırladım teşekür ederim

arkadaşlar slm hepinize, ben regl oldum yarın saat 11 de randevum var. ya tüp bebek için başlanacak yada yine ertelenecek inşallah yarın ignelere başlanırda bende bebeşime kavuşurum allahım hepimizin muradını versin.. lütfen dualarınızı eksik etmeyin ne olur..............(38mm kistim erimiş)

mrh.arkadaşlar bana dua edin yarın belli olacak hamile olup olmadığım eğer negatif çıkarsa son derece moralim bozulacak(

mrh.arkadaşlar bana dua edin yarın belli olacak hamile olup olmadığım eğer negatif çıkarsa son derece moralim bozulacak(

merhaba dilber kaçıncı denemen canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.pozitif ol lütfen dinç ol ilk olarak kendine güven arkadaşım allahım yüzüne gülsün rabbim kucagını boş bırakmasın......:Saruboceq:

Bende varım.Haziran gibi düşünüyoruz. Gidince hemen oluyomu? Bir ay önce muayne olmamız mı lazım?

canım merhaba ilk olarak regl 2-3 günleri bi muayene oluyosun eger bi problem yoksa tahlil istiyo erşinin sperm testi derken yavaş yavaş herşey yoluna girdikten sonra tedavinin kısa mı uzun mu oldugunu söylüyolar.kısa tedavi 15 gün uzun ise 1 aya yakın oluyo. inşallah allahtam hayırlısı olur allah hayırlı evlatlar nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…