canim benim üzülme sakin.allahim hayirlisini verir insallah.umarim bir sonrakinde sorun olmaz ve bebisin seninle olur.cok öpüyorum
yetercim geçmiş olsun canım.inşallah birdahaki sefere anne olursun :)
hakkımızda hayırlısı olsun..
arakadaŞlar tÜp bebk yasasında 3 yılık evŞlİk Şatı kaldırımıŞ
bİzde bunu gerİ atılmıŞ bİr adım olarak grĞyoruz ve bu gerİ adımda bİzlerİm amİlerİnİn etkİsİn bÜyÜk olduĞunu dÜŞÜnÜyoruz
veeee
8 mart topİĞİnde yenİ bİr maİl gÜnÜ yapmayı dÜŞÜnÜyoruz ,n edersİnİz
yeteercım merhaba cnm.. nasılsın.. hıc uzulme ve pesını bırakma sakın.. beni hatırlarsın belkı.. hepınızın bıldıgı bır hast. de calıstıgımı ve ındırım yaptırabılcegımı yzmıstım 1-2 ay once.. bana ıhtıyacın olursa haberım olsun canım.. cok opuyorum
merhaba kızlar nevınnnn nerdesın canımmm ozledım senı kızzzz
mrh.arkadaşlar bana dua edin yarın belli olacak hamile olup olmadığım eğer negatif çıkarsa son derece moralim bozulacak(
neden öle bekletiyorlar ki?nerde yaptırıyorsunuz tedaviyi..ben medical parkta yaptırdım sperm tahlilini hemen veriyorlar..
Bende varım.Haziran gibi düşünüyoruz. Gidince hemen oluyomu? Bir ay önce muayne olmamız mı lazım?
bizde istanbul tüp bebek te yaptırcaz ama rapor almak için semiha şakir e başvurduk.illa semiha şakirde yapılacakmış spemioğram testi.
orası devler hastanesimi canım......devletse oradan muakkak istiyolar....
bizde istanbul tüp bebek te yaptırcaz ama rapor almak için semiha şakir e başvurduk.illa semiha şakirde yapılacakmış spemioğram testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?