arakadaŞlar tÜp bebk yasasında 3 yılık evŞlİk Şatı kaldırımıŞ
bİzde bunu gerİ atılmıŞ bİr adım olarak grĞyoruz ve bu gerİ adımda bİzlerİm amİlerİnİn etkİsİn bÜyÜk olduĞunu dÜŞÜnÜyoruz
veeee
8 mart topİĞİnde yenİ bİr maİl gÜnÜ yapmayı dÜŞÜnÜyoruz ,n edersİnİz
acaba nerden öğrendiniz 3 yıl kaldırıldı şartını
cnm cumartesi günü haberlerde yayınlandı.
merhaba dilber kaçıncı denemen canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.pozitif ol lütfen dinç ol ilk olarak kendine güven arkadaşım allahım yüzüne gülsün rabbim kucagını boş bırakmasın......:Saruboceq:[/QUOT
merhaba umutl bu ilk denemem bugun tahlıl oldum ama doktorum ızınlı oldugundam yarın bakacak sonuca...tahlil sonuclarım: beta-hcg 3.6 , estradiol(E2) 307, progesteron 13.8 acaba tuttumu bılgın varsa yazarmısın...ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş.....
bizde istanbul tüp bebek te yaptırcaz ama rapor almak için semiha şakir e başvurduk.illa semiha şakirde yapılacakmış spemioğram testi.
allah yardımcınız olsun daha dogrusu hepımızın arkadaşım......canım ben tedavıye 20 martta başladım ve şuan tutup tutmadıgını beklıyorum..çok çabuk geçti....
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.ismim ikra.nisanda tüp bebek yaptırdım şuan sonuç bekliyorum cumaya belli olcak.inşallah güzel haber alınca sizlerle paylaşmak isterim:))arkadaşlar kan testinden önce evde test yapan varmı?kaç gün önce beli olur idrarda?paylaşırsanız sevinirim:)))]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM
Gunaydın
Bugun buyuk gun tahlıl gunum saat 14:30 da sonucumu alıcam hıcbır belırtım yok.Allah ım hayırlısını versın inşallah bu özlem bıtsın artık...
CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
GÜZEL HABERLE DÖN
POZİTFİ GÖR:lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
Gunaydın
Bugun buyuk gun tahlıl gunum saat 14:30 da sonucumu alıcam hıcbır belırtım yok.Allah ım hayırlısını versın inşallah bu özlem bıtsın artık...[/Q
Bende dün tahlil oldum ama doktorum yoktu bugün bakacak sabırsızlıkla beklemedeyım..hakkımızda hayırlısı olur inş..bu özlem yakında bitecek allahın izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:CüvCüv:
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.ismim ikra.nisanda tüp bebek yaptırdım şuan sonuç bekliyorum cumaya belli olcak.inşallah güzel haber alınca sizlerle paylaşmak isterim:))arkadaşlar kan testinden önce evde test yapan varmı?kaç gün önce beli olur idrarda?paylaşırsanız sevinirim:)))
Sonuc negatıf beklıyordum ama ınsan genede olumluyu hayal etmek ıstıyor ya uzulmemek elınde degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?