2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

acaba nerden öğrendiniz 3 yıl kaldırıldı şartını

bizde istanbul tüp bebek te yaptırcaz ama rapor almak için semiha şakir e başvurduk.illa semiha şakirde yapılacakmış spemioğram testi.

allah yardımcınız olsun daha dogrusu hepımızın arkadaşım......canım ben tedavıye 20 martta başladım ve şuan tutup tutmadıgını beklıyorum..çok çabuk geçti....

arkadaşlar tahlil sonuclarım: beta-hcg 3.6 , estradiol(E2) 307, progesteron 13.8
sizce nasıl sonuçlar iyimi yarın doktorumdan bilgi alacağım ama ben çok merak ediyorum....lütfen bilgisi olan yazsın arkadaşlar....

:CüvCüv:
]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.ismim ikra.nisanda tüp bebek yaptırdım şuan sonuç bekliyorum cumaya belli olcak.inşallah güzel haber alınca sizlerle paylaşmak isterim:))arkadaşlar kan testinden önce evde test yapan varmı?kaç gün önce beli olur idrarda?paylaşırsanız sevinirim:)))

Gunaydın

Bugun buyuk gun tahlıl gunum saat 14:30 da sonucumu alıcam hıcbır belırtım yok.Allah ım hayırlısını versın inşallah bu özlem bıtsın artık...

Gunaydın

Bugun buyuk gun tahlıl gunum saat 14:30 da sonucumu alıcam hıcbır belırtım yok.Allah ım hayırlısını versın inşallah bu özlem bıtsın artık...

CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
GÜZEL HABERLE DÖN
POZİTFİ GÖR:lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

mrh. ikran bende tahlil oldum bugum doktorum haber verecek beklemedeyım..evde ıdrar testı yaptım negatif çıktı ama jel kullandığım için negatif çıktıgını düşünüyorum...bence en güzeli kan tahlilini beklemek negatifi görünce ister istemez üzülüyo insan..bende sonuçumu paylaşacam sende paylaşırsaan sevinirim....

Bende dün tahlil oldum ama doktorum yoktu bugün bakacak sabırsızlıkla beklemedeyım..hakkımızda hayırlısı olur inş..bu özlem yakında bitecek allahın izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

İnş canım dua etmekten baska yapıcak bıseyımız kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…