2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

selam kızlar bende 3 defa aşılama yaptırmış biri olarak (( aranızdayım...tüp bebek aşamasına geçelim dedik..merkezimizin sgk ile anlaşmasını bekliyoruz ...bu perşembe haber gelecek hayırlısı...ama çok endişeliyim...çünkü tüp bebek evreleri daha sıkıntılı oluyor sanırım..beklemek istemiyoruz artık ama eşimdede bendede bir sorun olmadığı için hep belki doğal yolla olur diye düşündük..ama cık..olmadı...adım adım tüp bebeğe doğru ilerliyoruz..4,5 yıllık evliyiz..yaş 30 olunca beklemek istemiyor insan...bu arada hiçbir sorunu olmayanlara duyduğum bir öneriyi söyliyeyim...bende demek üzereyim : kuru inciri zeytinyağı(gerçek) nın içinde bir iki gün bekletiyorsunuz..ve sabahları açkarnına zeytinyağı dolu kabın içerisinden bir inciri mideye indiriyorsunuz..gebe kalana kadar devam ediyormuşsunuz...çocuğu olmayan velilerim bizzat uygulamışlar ve hepside hamile kalmış...gerçekten baktığınızda incirin yapısı aynı kadın yumurtalıklarına benziyor..nasıl ceviz beyine benziyor ve beyine faydalı..işin analizini bir kenara bırakalımda incir üzerine araştırma yaptım kızlar:incirin kadın yumurtalıklarına faydası gerçekten çokmuşş...öpüldünüzzzz..

canım sebepsiz infertilite olupta bebk sahibi olmyan bir çok kişi var aşılamada zaten şans çok fazla değil (%15 gibi bir şanssınz luyor bizim dr göre aşılama sadece presedür )inşş tüp bebğe gerek kalmadan bebişiz gelir

evet tüp bebk biraz sıkıntulı bir süreçama gözünü korkmasın
rabbim kucaklarımızı boş bırkmasın gerisi hep unutuluyor
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız
inşşşşşşşşş tüp bebeğe gerek kalmadan bebek sahibi olursunuz

Benım sonucum negatıf ((

Hıc degılse sızlerden mutlu haber alalım

CANIM DAHA BİR HAFTA OLMADI BİLİYORSUN BENDE OLUMSUZLUK YAŞADIM mafoldumbenmafoldumben
SENİ ANLIYORUMolumunekankayizsmile
ÜZME KENDİNİ :teselli::teselli:
EĞER RABBİM VERMEMİŞSE HAYIRLISI BÖLEDİR
SAĞLIK OLSUN
RABBİM HUZUR SAĞLIK VERSİN
EŞLERİMİZİ YANIMIZDAN EKSİK ETMESİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
BEBİŞLERİMİZDE GÖNDERİR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

Benım sonucum negatıf ((

Hıc degılse sızlerden mutlu haber alalım

mrh.arkadaşım ne yazıkkı benim sonuçta negatif(((Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum...çok şansızım ya benim tarnsferın ertesı gün yasayı hazırana kadar uzatmışlar yani bir gün daha embrıyom kaliteli olsaydı ıkı embriyo transferi yapılacaktı(((gene hüsran((

bebet ,dil_ber... bu arada allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar..inanın dualarımdasınız...

duaların için çok teşekkür ederim ama okadar dua ettik nasip değilmiş demekki...ikimizinde sonuç negatif çıktı((benim ilk denememdiii....sağlık bakanlığına çok öfkelıyım onların keyfinden dolayı benım bebek sahıbı olma hakkımla oynadılar....eşim çok mail attı onlara ve sonuna kadarda gitmeyi düşünüyoruzzz....hem maddi hemde manevi açıdan ne yaşadıklarımızı bilseler keyfıyen yasa çıkarıp uzatmalar yapmazdılar....bu kadarınada pes.....düşündükçe sinirleniyorum....

canım geçmiş olsun
rabbim bir daha yaşatmasın
inşşşşşşşşşşşş
8 mart toğinide 30 nisanda mail günü yapacağız
düşünceleirimiz sorunlarımızı anlatacağız
hislerini o gün orada paylaşmalısın

canım zor bir süreç üüzrerine bir de negatif görünce dahada zorlaşır
ama üzülüme rabim hayılısnı nasip etsin
sağlık versin gerisi olur
inşşşşşşşşşşşşşşş

duygu55 arkadaşım iyiyim işe gidip geliyor vakit geçiriyorum yeni bir deneme için kendimi hazırlamaya çalışıyorum. 39 yaşımda artık bazı şeyleri yaşamak için geciktimmi diye düşünüyor bazende hayır devam etmeli işin ucunu bırakmamalıyım diye kendime telkin veriyorum ama nafile... Allah yinede her şeyin doğrusunu ve hayırlısını verecek bize ve hepimizi bu eksiklikten kurtaracak inşallah. gerçekten bunu yaşamayan bilemez "çocuksuzluk nedir " insanın yeri geliyor kardeşleri bile bu konuda anlamıyor...çalıştığım için bu başka bir sorun oluyor yani her şey umarım bundan sonra iyi ve güzel gider bizim için tek dileğim bu...

dil_ber arkadaşım sonucunu ben görünce anladım ama böyle şeyleri söylemek çok zordur. ben 5. denememi negatif sonuçlandırdım üzülme demek yeterli değil biliyorum ama yinede çabuk toparlan kendine zaman ver yeni bir deneme için iyi bir moralle başla canım...

canım neler hissettiğini anlıyroz ama ben bilirimki yeni olmusuz sonuç almış birisine ne sölesende duymaz
çünki hiç kolay değildir yaşadıkları
bende daha geçen hafta olmusuk yşadım

34 yaşımdayım 6.5 yılık evliyim 3 denemde olmusuzluk yaşadım yine yine
evet dr gideceğim aklım bırak bir süre dinlen derken yüreğim artık anne olmalısın kendi bebğini koklamalısn diyor
çok karışk bir durum rabbim yardımcım zlsun inşşşşşşşşşşşşşşşş

teşekkür ederim yetercim senın durumunda zor benım embrıyoda kalitesizdi ama gene dr.olumluydu..nasip değilmiş demekki...30 nisanda bende mail gününe katılıp duygularımı paylaşmak isterim..zaten sadece duygu ve düşüncelerimizi paylaşmakla kalıyoruz...

evet haklısın yaşamayan cidden anlayamaz bizi...inançlıyız ama genede üzülüyorum devamlı hayal kırıklığı yaşamak zor yaaa...ama genede adet olanakadar, hamıle olabılırsın umuduyla teselli ediyom işte kendımı((hayatımda yaşadığım en büyük hayal kırıklıgı diyebilirim....

teşekkür ederim arkadaşım ilk denemem oldugu için, bırazda hayller vardı hepsı bır anda yok olunca bayagı bir üzüldümm..ama işte allahın işi herşey nasip kısmet...senın içinde zor tabiii 5.denemede negatif olması allah büyüktür inş.bizlerinde kucakları dolar:Saruboceq::Saruboceq:Bizim sigorta özel oldugundan 3 aşılama şartı istedi.bizde direk tüp bebek yaptırdıgımız için sigortamız karşılamadı..bayagı bır maddı acıdan zorlandık ikinci bir denemeyi şimdilik düşünmüyorum..yaşım 27 bekleyecem bir kaç sene aceleci oldugumu düşünüyorum..hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…