selam kızlar bende 3 defa aşılama yaptırmış biri olarak(( aranızdayım...tüp bebek aşamasına geçelim dedik..merkezimizin sgk ile anlaşmasını bekliyoruz ...bu perşembe haber gelecek hayırlısı...ama çok endişeliyim...çünkü tüp bebek evreleri daha sıkıntılı oluyor sanırım..beklemek istemiyoruz artık ama eşimdede bendede bir sorun olmadığı için hep belki doğal yolla olur diye düşündük..ama cık..olmadı...adım adım tüp bebeğe doğru ilerliyoruz..4,5 yıllık evliyiz..yaş 30 olunca beklemek istemiyor insan...bu arada hiçbir sorunu olmayanlara duyduğum bir öneriyi söyliyeyim...bende demek üzereyim : Kuru inciri zeytinyağı(gerçek) nın içinde bir iki gün bekletiyorsunuz..ve sabahları açkarnına zeytinyağı dolu kabın içerisinden bir inciri mideye indiriyorsunuz..gebe kalana kadar devam ediyormuşsunuz...çocuğu olmayan velilerim bizzat uygulamışlar ve hepside hamile kalmış...gerçekten baktığınızda incirin yapısı aynı kadın yumurtalıklarına benziyor..nasıl ceviz beyine benziyor ve beyine faydalı..işin analizini bir kenara bırakalımda incir üzerine araştırma yaptım kızlar:incirin kadın yumurtalıklarına faydası gerçekten çokmuşş...öpüldünüzzzz..
Benım sonucum negatıf((
Hıc degılse sızlerden mutlu haber alalım
Benım sonucum negatıf((
Hıc degılse sızlerden mutlu haber alalım
bebet ,dil_ber... bu arada allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar..inanın dualarımdasınız...
duaların için çok teşekkür ederim ama okadar dua ettik nasip değilmiş demekki...ikimizinde sonuç negatif çıktı((benim ilk denememdiii....sağlık bakanlığına çok öfkelıyım onların keyfinden dolayı benım bebek sahıbı olma hakkımla oynadılar....eşim çok mail attı onlara ve sonuna kadarda gitmeyi düşünüyoruzzz....hem maddi hemde manevi açıdan ne yaşadıklarımızı bilseler keyfıyen yasa çıkarıp uzatmalar yapmazdılar....bu kadarınada pes.....düşündükçe sinirleniyorum....
mrh.arkadaşım ne yazıkkı benim sonuçta negatif(((bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum...çok şansızım ya benim tarnsferın ertesı gün yasayı hazırana kadar uzatmışlar yani bir gün daha embrıyom kaliteli olsaydı ıkı embriyo transferi yapılacaktı (((gene hüsran ((
duygu55 arkadaşım iyiyim işe gidip geliyor vakit geçiriyorum yeni bir deneme için kendimi hazırlamaya çalışıyorum. 39 yaşımda artık bazı şeyleri yaşamak için geciktimmi diye düşünüyor bazende hayır devam etmeli işin ucunu bırakmamalıyım diye kendime telkin veriyorum ama nafile... Allah yinede her şeyin doğrusunu ve hayırlısını verecek bize ve hepimizi bu eksiklikten kurtaracak inşallah. gerçekten bunu yaşamayan bilemez "çocuksuzluk nedir " insanın yeri geliyor kardeşleri bile bu konuda anlamıyor...çalıştığım için bu başka bir sorun oluyor yani her şey umarım bundan sonra iyi ve güzel gider bizim için tek dileğim bu...
canım geçmiş olsun
rabbim bir daha yaşatmasın
inşşşşşşşşşşşş
8 mart toğinide 30 nisanda mail günü yapacağız
düşünceleirimiz sorunlarımızı anlatacağız
hislerini o gün orada paylaşmalısın
canım zor bir süreç üüzrerine bir de negatif görünce dahada zorlaşır
ama üzülüme rabim hayılısnı nasip etsin
sağlık versin gerisi olur
inşşşşşşşşşşşşşşş
dil_ber arkadaşım sonucunu ben görünce anladım ama böyle şeyleri söylemek çok zordur. ben 5. denememi negatif sonuçlandırdım üzülme demek yeterli değil biliyorum ama yinede çabuk toparlan kendine zaman ver yeni bir deneme için iyi bir moralle başla canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?