2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım hiçüzme kendni eğerki rabbim bir bebeği çocuğu bizim kaderimize yazmışsa mutlaka yolumuz o mucizeyle keşişecektir
rabbin ol dediği zaman geldiğinde ne gelişmeyen yumoşlar ne embiryo kaltesi ne spermlerdeki sorun hiç bir şey engel olmaz önünde duramaz
yeterki arbbim ol desin
sıka canını inşş bizlerde anne olacağız
inşşşşşşşşşş

canım maillerimiz mutalka yerine ulaşacak birleri sesimizi duyacak bazı denekelr zaten yasal olarakta bir süreş başlatıyorlar
inşşş onlarında desteğilile sesimizi duyuracağız

Uzulmemek elde degıl ama Allah tan gelıyor hersey o yuzden yapıcak bısey yok maalesef ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.Sende uzulme en azından benım gıbı transfer sonrası umutlanmadın doktorun sana bastan soyledı.Benımkısı sansımın dusuk oldugunu bıle bıle tarnsferı gerceklestırdı ve umut surecı basladı ve umutsuzlukla sonuclandı.Dılerım en kısa zamanda senınde kucagın dolar

canım ben her zaman şunu sölüyorum eğerki üzülmekle ağlamakla çözülseydi biz annne olmayanlarım göz yaşları her şeyi çözerdi
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bizim içinde güzel günler gelecek
inşşşşşşşşşşşşşş

dil_ber;

uzulme.. cogumuz negatif sonuclar aldik ama durmak yok;-)) Sizin icin en uygun olan kendinizi hazir hissettiginiz zamanda yeniden denersiniz. Hayirlisi olsun..

yeteeer,

cok dogru soyluyorsun. ne derler bekleyen dervis muradina ermis.. bazen guzel seylere ulasmak hicte kolay olmuyor. herhalde bizde yaradan boyle siniyor. daha kotu seylerle karsilasmayiz ins..

inşşşşşşşşşşşşş canım
inşşşşşşşşşşşş
zor bir süreç
ama rabbim kolaylık vesin hepimize muaffak olmayı nasip etsin
veeeeeeeeeeeeeeeeeee
önce sağlık huzur versin
bebeklerimizi sağlıklı huzurlu ailerin içine nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

pardon arkadaşım ben bir süredir takip edemiyorum.tüp bebek hastanesine koşturmaktan yine yasa mı degişti bilgilendirin arkadaşlar lütfen.....

pardon arkadaşım ben bir süredir takip edemiyorum.tüp bebek hastanesine koşturmaktan yine yasa mı degişti bilgilendirin arkadaşlar lütfen.....

dilber biraz açıklasana neyi hazirana kadar uzatmışlar.bide unutma herseyde bi hayır vardır bak ben 3 yılın dolmasını dört gözle bekledim tam doldu3 yılımız 2 gün sonra 3 yıl kaldırılmış şartı çıktı

yeni yasa çıkmıştı ya ilk denemede tek embriyo yerleştirilecek 6 martta çıkmış.herkes tarafından saglık bakanlıgı çok tepkı aldıgı için bu yasayı hazirana kadar uzatmışlar..eger tek embriyo yerleştireceklerini baştan bilseydim hiç başlamazdım bu işe.doktorum başta ıkı tane dedı transfer öncesi bir tane yerleştirecez dedi ve benim moralım çok bozuldu.ben 2 yıllık evliyim bana öle 3 yıl şartını söylemediler...

merhabalar herkese, uzun zamandır takip ediym bir türlü yazamadım.ilk tedaviimi Subatta yaptırmıştım kimyasal gebelik oldu, 2. tedavideyim.Salı günü transferim oldu bugün 2. günüm.. allah herkese inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder....

canım 6 martta yeni yasa çıkmıştı artık ilk denemede tek embriyo transferi yapılacak.ama sağlık bakanlığı herkes tarafından çok tepki aldığı için bu yasayı hazirana kadar uzattılar yani artık ıkı embriyo transferi yapılacak...çok aceleci olduğumu düşünüyorum hata yaptım keşke bir sene daha bekleseydim((

canım hayırlısıyla tutar inş..benimki tutmadı inş.hayırlısıyla hepimiz anne oluruz:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar şimdi bahçeci kliniğiyle konuştum ve hazirana kadar 2 embriyo konuluyor diye bi uzatma yok.
boşuna ümitlendik.

zaten 3 yıl şartını devlet istiyo heyet raporu alıcaksan

Merhaba hanımlar,

Bu heyecan dolu ve güçlü olunması gereken dönemde hepimize kolaylıklar diliyorum. Ben herşeye ikinci yez tekrar başlıyorum. Çok şükür ki içim çok daha rahat ve huzurluyum. Çünkü Allah bana dünyanın en güzel hediyesini yaklaşık 3 yıl önce verdi. Şimdi ellerimi açmış aynı şeyi ondan bir kez daha istiyorum. Küçük kuzuma bir kardeş. Kuzucuğum da bir tüp bebek. Ne yazık ki kendi çabalarımızla hamile kalamayanlardanım. Tedavi için de yıllarca uğraştık ama sonunda oldu. Bu hepimize moral olsun. Pes etmezsek bunun illa ki bir mükafatı var.
Uzun protokolle tekrar koşuşturmacamız başladı. Fırsat buldukça sizinle gelişmeleri paylaşıcam. Dualarım hepimiz için. Sabırlı olun lütfen. Sevgilerimle.

gÜnaydın kızlar
HAYRILI CUMALAR

Son düzenleme:

canım ne güzel rabbim muffak olmyı nasip etsin 2.kez inşşşşşşşşşşşşşşşş
bu zor süreci kolaylık atlatırsın ve küçük mucizen gelir inşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar şimdi bahçeci kliniğiyle konuştum ve hazirana kadar 2 embriyo konuluyor diye bi uzatma yok.
boşuna ümitlendik.

ama bana doktorum söyledi uzattılar diye hatta ıkıncı adetınde gel yenıden tedavıye başlayalım ozaman iki embriyo transfer ederiz.ben bahçeli evler medicalparkta tedavimi gördüm.vallahi bu zamanda ne yapacaz bilmiyorum ne amaçlı bizi ikna ediyolar bilmiyorum aklımdan kötü şeyler geçiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…