teşekkür ederim yetercim senın durumunda zor benım embrıyoda kalitesizdi ama gene dr.olumluydu..nasip değilmiş demekki...30 nisanda bende mail gününe katılıp duygularımı paylaşmak isterim..zaten sadece duygu ve düşüncelerimizi paylaşmakla kalıyoruz...
evet haklısın yaşamayan cidden anlayamaz bizi...inançlıyız ama genede üzülüyorum devamlı hayal kırıklığı yaşamak zor yaaa...ama genede adet olanakadar, hamıle olabılırsın umuduyla teselli ediyom işte kendımı((hayatımda yaşadığım en büyük hayal kırıklıgı diyebilirim....
CANIM DAHA BİR HAFTA OLMADI BİLİYORSUN BENDE OLUMSUZLUK YAŞADIM mafoldumbenmafoldumben
SENİ ANLIYORUMolumunekankayizsmile
ÜZME KENDİNİ :teselli::teselli:
EĞER RABBİM VERMEMİŞSE HAYIRLISI BÖLEDİR
SAĞLIK OLSUN
RABBİM HUZUR SAĞLIK VERSİN
EŞLERİMİZİ YANIMIZDAN EKSİK ETMESİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
BEBİŞLERİMİZDE GÖNDERİR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
uzulmemek elde degıl ama allah tan gelıyor hersey o yuzden yapıcak bısey yok maalesef ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.sende uzulme en azından benım gıbı transfer sonrası umutlanmadın doktorun sana bastan soyledı.benımkısı sansımın dusuk oldugunu bıle bıle tarnsferı gerceklestırdı ve umut surecı basladı ve umutsuzlukla sonuclandı.dılerım en kısa zamanda senınde kucagın dolar
dil_ber;
uzulme.. Cogumuz negatif sonuclar aldik ama durmak yok;-)) sizin icin en uygun olan kendinizi hazir hissettiginiz zamanda yeniden denersiniz. Hayirlisi olsun..
Yeteeer,
cok dogru soyluyorsun. Ne derler bekleyen dervis muradina ermis.. Bazen guzel seylere ulasmak hicte kolay olmuyor. Herhalde bizde yaradan boyle siniyor. Daha kotu seylerle karsilasmayiz ins..
dil_ber;
uzulme.. cogumuz negatif sonuclar aldik ama durmak yok;-)) Sizin icin en uygun olan kendinizi hazir hissettiginiz zamanda yeniden denersiniz. Hayirlisi olsun..
evet zaten bu sitede benim gibi arkadaşlarıda görünce bir ben değilmişim kendimi böle teselli ediyorum hatta benden daha çok deneyenler var herzaman daha kötüsünü gözönünde tutmak lazım....inş.bizlerinde hayırlısıyla olacak...
mrh.arkadaşım ne yazıkkı benim sonuçta negatif(((Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum...çok şansızım ya benim tarnsferın ertesı gün yasayı hazırana kadar uzatmışlar yani bir gün daha embrıyom kaliteli olsaydı ıkı embriyo transferi yapılacaktı (((gene hüsran ((
pardon arkadaşım ben bir süredir takip edemiyorum.tüp bebek hastanesine koşturmaktan yine yasa mı degişti bilgilendirin arkadaşlar lütfen.....
dilber biraz açıklasana neyi hazirana kadar uzatmışlar.bide unutma herseyde bi hayır vardır bak ben 3 yılın dolmasını dört gözle bekledim tam doldu3 yılımız 2 gün sonra 3 yıl kaldırılmış şartı çıktı
pardon arkadaşım ben bir süredir takip edemiyorum.tüp bebek hastanesine koşturmaktan yine yasa mı degişti bilgilendirin arkadaşlar lütfen.....
merhabalar herkese, uzun zamandır takip ediym bir türlü yazamadım.ilk tedaviimi Subatta yaptırmıştım kimyasal gebelik oldu, 2. tedavideyim.Salı günü transferim oldu bugün 2. günüm.. allah herkese inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder....
yeni yasa çıkmıştı ya ilk denemede tek embriyo yerleştirilecek 6 martta çıkmış.herkes tarafından saglık bakanlıgı çok tepkı aldıgı için bu yasayı hazirana kadar uzatmışlar..eger tek embriyo yerleştireceklerini baştan bilseydim hiç başlamazdım bu işe.doktorum başta ıkı tane dedı transfer öncesi bir tane yerleştirecez dedi ve benim moralım çok bozuldu.ben 2 yıllık evliyim bana öle 3 yıl şartını söylemediler...
merhaba hanımlar,
bu heyecan dolu ve güçlü olunması gereken dönemde hepimize kolaylıklar diliyorum. Ben herşeye ikinci yez tekrar başlıyorum. çok şükür ki içim çok daha rahat ve huzurluyum. çünkü allah bana dünyanın en güzel hediyesini yaklaşık 3 yıl önce verdi. şimdi ellerimi açmış aynı şeyi ondan bir kez daha istiyorum. Küçük kuzuma bir kardeş. Kuzucuğum da bir tüp bebek. Ne yazık ki kendi çabalarımızla hamile kalamayanlardanım. Tedavi için de yıllarca uğraştık ama sonunda oldu. Bu hepimize moral olsun. Pes etmezsek bunun illa ki bir mükafatı var.
Uzun protokolle tekrar koşuşturmacamız başladı. Fırsat buldukça sizinle gelişmeleri paylaşıcam. Dualarım hepimiz için. Sabırlı olun lütfen. Sevgilerimle.
kızlar şimdi bahçeci kliniğiyle konuştum ve hazirana kadar 2 embriyo konuluyor diye bi uzatma yok.
boşuna ümitlendik.
gÜnaydın kızlar
HAYRILI CUMALAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?