zaten 3 yıl şartını devlet istiyo heyet raporu alıcaksan
Merhaba hanımlar,
Bu heyecan dolu ve güçlü olunması gereken dönemde hepimize kolaylıklar diliyorum. Ben herşeye ikinci yez tekrar başlıyorum. Çok şükür ki içim çok daha rahat ve huzurluyum. Çünkü Allah bana dünyanın en güzel hediyesini yaklaşık 3 yıl önce verdi. Şimdi ellerimi açmış aynı şeyi ondan bir kez daha istiyorum. Küçük kuzuma bir kardeş. Kuzucuğum da bir tüp bebek. Ne yazık ki kendi çabalarımızla hamile kalamayanlardanım. Tedavi için de yıllarca uğraştık ama sonunda oldu. Bu hepimize moral olsun. Pes etmezsek bunun illa ki bir mükafatı var.
Uzun protokolle tekrar koşuşturmacamız başladı. Fırsat buldukça sizinle gelişmeleri paylaşıcam. Dualarım hepimiz için. Sabırlı olun lütfen. Sevgilerimle.[/QU
çok güsel bu yazdıkların benı gene ümitlendırdı.bir yanım durma devam yeniden başla tedaviye bir yanımda diyorki tutmadı embriyoların kalitesi düşüktü boşver gene tutmayacak..ama rabbimden ümidimi yitirmiyorum rabbim istediği zaman olacak mutlaka....inş.ıkıncı bebişinide alırsın kucagına hayırlısıyla.:Saruboceq:.bizlerede nasip olur:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım sanada haırlı cumalar...
rabbim dularımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amiiiiiiinnnn...şu anki tek dileğim biran önce anne olabilmekkk...herkese ve kendime çok dua ediyorum inş.kabul olurrr...:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
Lütfen acil cevap yazınnn. Tüp bebek tedavisinden önce RUBELLA testi yaptırdınız mı?
Verdikleri tahlil kağıdında yazıyor. Tedaviden bir ay önce yaptırılıyormuş. Eğer negatif
çıkarsa aşı olmam lazımmış. İnternetten baktım kızamıkçıkmış...Sizlerden hiç duymadım da...
mrb bende sonunda tüp bebek tedavisine başlayanlardanım iğnelerime başladım bile bakalım inş hayırlısılma emeklerimiz boşuna cıkmaz
mrb bende sonunda tüp bebek tedavisine başlayanlardanım iğnelerime başladım bile bakalım inş hayırlısılma emeklerimiz boşuna cıkmaz
Ben Mart ayından beri tedavi görüyorum.12 yumurtam toplandı,7 si döllendi,2 tanesi transfer edildi 8 nisanda,yeni yasaya göre artık en fazla 2 oldu biliyorsunuz, perşembe günü ,ancak geri kalanların kalitesi uygun bulunmadığından dondurulamadığı söylendi.bugün benim eşimle 7.evlilik yıldönümümüz 20nisan ,tesadüfe bakınki 365 günden gebelik testimi alacağım gün bugüne rastgeldi.ve doktor beta hcg kan testi yapmamı sonucu kendisine bildirmemi söyledi.ilk tüp bebek denememiz, ancak ileri yaşlarda olduğumdan , sonucu bilemiyorum.
hep pozitif düşündüm.Allah isterse olacağını biliyorum.gece saat 11.30 da yatağa girdim,1,5 ta uyuyabildim.4,5 ta tekrar uyandım sizin forum yazılarınızı okudum,gebelik testi yaptırdım,negatif çıktı.Ancak yine de umutluyum,çünkü gebelik testi yanıltıyor dedi doktorum da.öğlen 12'ye doğru sonucu alacakmışım.yani yarım saat kaldı,dua edin ,ölüyorum heyecandan çok ama çok istiyorum...
yeteercım merhaba cnm.. nasılsın.. hıc uzulme ve pesını bırakma sakın.. beni hatırlarsın belkı.. hepınızın bıldıgı bır hast. de calıstıgımı ve ındırım yaptırabılcegımı yzmıstım 1-2 ay once.. bana ıhtıyacın olursa haberım olsun canım.. cok opuyorum
Hadi canım hayırlısı bende merak ettim bek şimdi inşallah hayırlı haberlerini alırız beklemedeyim.......yeni yasa hakkında biraz bilgi verirmisin canım ya 2 emriyomu olldu artık....
35 yaşına kadar ve ilk 3 tüp bebek tedavisinde tek embriyo transfer ediliyor,sonrasında ise direkt max.2 embriyo transfer ediliyor,heyecandan öleceğim,bugüne kadar herşey pozitifti.bahçeci kliniğinde tedavi gördüm,transferimi umut tüp bebek merkezinde yaptılar,7.evlilik yıldönümüm bugün, pozitif çıkarsa hayatımın en güzel evlilik yıldönümü hediyesi bu olacak,eşim benden çok istiyor.
35 yaşına kadar ve ilk 3 tüp bebek tedavisinde tek embriyo transfer ediliyor,sonrasında ise direkt max.2 embriyo transfer ediliyor,heyecandan öleceğim,bugüne kadar herşey pozitifti.bahçeci kliniğinde tedavi gördüm,transferimi umut tüp bebek merkezinde yaptılar,7.evlilik yıldönümüm bugün, pozitif çıkarsa hayatımın en güzel evlilik yıldönümü hediyesi bu olacak,eşim benden çok istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?