2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

amiiiiiiinnnn...şu anki tek dileğim biran önce anne olabilmekkk...herkese ve kendime çok dua ediyorum inş.kabul olurrr...:saruboceq::saruboceq::saruboceq:

canım inşşşşşşşşşş
rabbim enkısa zaanda güldürsün yüzünü
inşşşşşşşşşşşşşşşş
ama bu işte dua çok önemli
ve ben çok inanıyorum karşı tarafın (birbirimize )yaptığı duaya
o yüzden her zaman arkadaşlarımda dua isterim ve onarı her duama oratka ederim
rabbim en kısa zamnada mucizeni göndersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Lütfen acil cevap yazınnn. Tüp bebek tedavisinden önce RUBELLA testi yaptırdınız mı?

Verdikleri tahlil kağıdında yazıyor. Tedaviden bir ay önce yaptırılıyormuş. Eğer negatif

çıkarsa aşı olmam lazımmış. İnternetten baktım kızamıkçıkmış...Sizlerden hiç duymadım da...

Canım ben yaptırdım. Tüp Bebek tedavisi için ön görüşmeye gittiğimde doktor istemişti. Tedaviye başlamayı beklediğim sürede yaptırdım, sonucu da doktor kendi gördü ama birşey söylemedi. Herhangi bir aşı da olmadım. Hamilelikte kızamıkçık riskli olduğu için, bizim hamileliklerimiz de planlı olduğu için önceden aşısını yapmak istiyor doktorlar.

mrb bende sonunda tüp bebek tedavisine başlayanlardanım iğnelerime başladım bile bakalım inş hayırlısılma emeklerimiz boşuna cıkmaz

mrb bende sonunda tüp bebek tedavisine başlayanlardanım iğnelerime başladım bile bakalım inş hayırlısılma emeklerimiz boşuna cıkmaz

amin canım inş.emeğinin karşılığını alırsın...inş.hayırlısıyla senınkı ve tüm tüp bebek yaptıranların embriyoları tutunur...:Saruboceq::Saruboceq:

Teşekkür ederim kızlar. Haymatlos sen tedavi aşamasında mısın? Ben haziranda başlıcam. Testleri önümüzdeki günlerde yaptırıyım dedim...

arkadaslar
merhaba hepinize
tup bebek rapor icin evrak hazirlamaya calisiyorum birkac sorum var cevap verirseniz cok mutku olcam
1. ben hsg cektirmedim,histereskopi yapildi , illa cekilecem mi,ozelde cektirsem olur mu?
2.hormon tahlili fsh vs sadece kadina mi , esime de kan tahlili isteniyor mu?
3.butun bu tahlil ve film vs ozelde yapilsa oluyor mu
lutfen bilen arkadaslarim yardimci olun
sevgiler

Ben Mart ayından beri tedavi görüyorum.12 yumurtam toplandı,7 si döllendi,2 tanesi transfer edildi 8 nisanda,yeni yasaya göre artık en fazla 2 oldu biliyorsunuz, perşembe günü ,ancak geri kalanların kalitesi uygun bulunmadığından dondurulamadığı söylendi.bugün benim eşimle 7.evlilik yıldönümümüz 20nisan ,tesadüfe bakınki 365 günden gebelik testimi alacağım gün bugüne rastgeldi.ve doktor beta hcg kan testi yapmamı sonucu kendisine bildirmemi söyledi.ilk tüp bebek denememiz, ancak ileri yaşlarda olduğumdan , sonucu bilemiyorum.
hep pozitif düşündüm.Allah isterse olacağını biliyorum.gece saat 11.30 da yatağa girdim,1,5 ta uyuyabildim.4,5 ta tekrar uyandım sizin forum yazılarınızı okudum,gebelik testi yaptırdım,negatif çıktı.Ancak yine de umutluyum,çünkü gebelik testi yanıltıyor dedi doktorum da.öğlen 12'ye doğru sonucu alacakmışım.yani yarım saat kaldı,dua edin ,ölüyorum heyecandan çok ama çok istiyorum...

Hadi canım hayırlısı bende merak ettim bek şimdi inşallah hayırlı haberlerini alırız beklemedeyim.......yeni yasa hakkında biraz bilgi verirmisin canım ya 2 emriyomu olldu artık....

Canım ben Bahçeci Tüp Bebek Polikliniğinde yaptırdım,birazdan sonucu alıcam,transferimi ise Koşuyolu Umut Tüp Bebekte gerçekeştirdi doktorum,senin indirim yaptıracağın hastaneyi öğrenebilir miyim?Benim yaşım itibarıyla sağlık sigortam maalesef karşılamadı ve tadavi epeyi bizi zorladığından ,devam etmek istiyoruz,ancak madi yönü bizi düşündürüyor..:1no2:

Hadi canım hayırlısı bende merak ettim bek şimdi inşallah hayırlı haberlerini alırız beklemedeyim.......yeni yasa hakkında biraz bilgi verirmisin canım ya 2 emriyomu olldu artık....

35 yaşına kadar ve ilk 3 tüp bebek tedavisinde tek embriyo transfer ediliyor,sonrasında ise direkt max.2 embriyo transfer ediliyor,heyecandan öleceğim,bugüne kadar herşey pozitifti.bahçeci kliniğinde tedavi gördüm,transferimi umut tüp bebek merkezinde yaptılar,7.evlilik yıldönümüm bugün, pozitif çıkarsa hayatımın en güzel evlilik yıldönümü hediyesi bu olacak,eşim benden çok istiyor.

amin canım inşallah pozitif sonuç alırsın daha sonuç gelmedi galiba allahım yüzüne baksın inşallah....:dance:

isallah pozitif olsun aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…