2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

16 ayda yumurtlama takibi 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ALLAH'a çok şükür ilk tüp denememde tuttu. Şimdi 16 haftalık ikizlerime hamişim. (ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah)

merhaba
bende sgk dan rapor çıkartmıştım hsg varsa birdaha istemiyorlar fakat kan tahlilleri ve spermiyogramı raporu çıkarttığın hastane biz kendimiz yapacaz diyorlar .
Bize öyle denk geldi... Rapor çıkartmadan 1 ay önce aşılama yaptırmıştık tüm tajhlillerimiz yeniydi 1 aylık hayır bizim labaratuvarımızda yapılacak dediler ve ordada tekrar yaptırıp beklemek zorunda kaldık.
ALLAH yardımcın olsun çok uğraştırıyorlar

mrh.canım yazını okudum ve çok üzüldüm.nedense tek embriyoya ındırılen yasadan dolayı sonuç negatif herkeste aynı oluyo((yazdıklarının bir çoğuda benim başıma geldı..ama senınkı kadar ılgısızlık yoktu..ılk görüşmeye gittiğimizde 1 saate yakın konustu doktor bızımle bende çok memnun kaldım derken tedavıye başladık ama doktorum muayene yapıp gıdıyo hemen ne mümkün yüzünü görebilmek..bize yogunluktan dolayı böle dediler...ama ınsan üzülüyor hep ilgi istıyor böle zor bir tedavıde...benim sonuçta negatif çıktıgında çok üzüldüm hatta şuan bile üzerimde etkısı kaldı..çok zor ya kıme nasıl güvenecez bilmiyorummm...allah yardımcımız olsun..inş.hayırlısıyla anne oluruz bizlerde:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kanbar ;
Bende çok üzüldüm yaşadığın duruma.Ama inanıyorum ki 2. deenemen istediğin gibi sonuçlanacak...Ben senin yerinde olsam 2.deneme için tek kuruş vermem bu yaşadıklarını yarın gidip hastanenin en yetkiliyse konuş.
Sonuçta bizler birer anne adayıyız ve kimsenin bizim duygularımızla oynamaya hakkı yok.Ayrıca verdiğin parada az buz değil.
İşini iyi yapamayan insanlara çok sinir oluyorum ve bu durum maalesef ki bizim ülkemizde çok fazla.
Lütfen sende üzülme.Birde özel olmazsa neden bu kliniği seçtin acaba ? Tavsiye üzerine falan mı ?

Kanbar UMUT TÜP BEBEK karşısında ANKA sağlık var Dr ayşe aytoz kesinlikle tavsiye edebilirim

Canım arkadaşım , burası güya dünyada ilk 3 te .dünyanın 6 ülkesinde merkezleri var.Azarbeycan,K.K.T.C. vs.başarı oranları da % 50 .ama 2 den önce tutan yok nedense,amaç daha fazla para koparabilmek.ben tutarlı yaklaşımlar ve ilgi olsaydı anlardım ,olabilir ilkinde tutmayabilir,ama yazdıklarımı okumuşsundur, tamamen sahtekarca tavırlar ve yaklaşımlar , beni bunlar çok kızdırdı.embriyolog ve doktor nasıl farklı konuşabilir?baştan seçtiğin doktorla devam edemiyorsun ,sana dayatılan doktor ve ilgisiz tavırları,bu nedir Allahaşkına? bu kadar önemli bir konuda benim annelik duygularımla oynamaya ,hele hele bunu parasal olarak sömürmeye kimsenin hakkı yok.

dediğin yer anadolu yakası ,ben bahçelievlerde oturuyorum işyerim de ataköyde ,nasıl olacak?Senin sonucun olumlu mu?O yüzden mi tavsiye ettin?
İnancımı kaybettim.Yarın Kliniğin kurucusu Mustafa Bahçeci ile son görüşmemi yapıp,ona göre karar vereceğim .

Sonucu olumlu olan,doktor ve hastanesine güvenen ve bana tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı?Gerçi inancım kalmadı ama, anne olmak istiyorum,hergeçen gün şansım azalıyor,çünkü artık 30'lu yaşlarda değilim.lmaz:

16 ayda yumurtlama takibi 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm ALLAH'a çok şükür ilk tüp denememde tuttu. Şimdi 16 haftalık ikizlerime hamişim. (ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah)

Hangi hastanede tedavi gördünüz?Doktorunuz kim?Bana tavsiye edebilir misiniz,olumlu olmasına çok sevindim ,ama sizin gibiler çok az.Genelde 2.den önce nedense tutmuyor,bu 3-4-5-6-7'ye kadar denemeye de çıkabiliyor.Yaşınız kaç?Bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz belki sizin hastane ve doktorlarla görüşebilirim.

canım sonucum olumlu 16 haftalık ikiz gebelik benim tedavim biraz uzun sürdü sebebi yumurtlama problemim vardı adet geçikmeleri kistler derken ALLAHıma çok şükür şimdi bebişlerim benimle....

yaşım 28 ANKA SAĞLIK DR.AYŞE AYTOZ

yaşım 28 ANKA SAĞLIK DR.AYŞE AYTOZ

Senin adına çok sevindim,sen de yaklaşık 1,5 sene tedavi görmüşsün.ne badireler atlatmışsın , ama ikizlere değmiş,ama senin yaşın da çok genç.benimse yumurtlama problemim yok, kistim miyomum yok , hiçbir sorunum yoktu.eşimde sperm sorunu da yok.zaten 6 sene önce evlendiğim gün normal olarak hamile kalmıştım ,ancak doktor hatasıyla oğlum ölmüştü ve yapılan kürtajdan sonra ne hikmetse 6 yıl bebek sahibi olamadık,korunmadığımız halde.tanıdıklarım var tüp bebek tedavisiyle 42-45 yaşında ikizlerini kucaklarına aldılar.ben illa birincide tutmamasına değil , bu tutarsız ve ilgisizliğe çok ama çok kızgınım.nasıl güveneceğim artık ben bu hastaneye?verdiğim para da cabası.embriyolarım da dondurulmadığından , sil baştan 8.000 .TL.sonuçta bir bankada çalışan normal gelirli insanım , beni bu bile zorladı , daha bunun kredi kartı borcunu ödeyemedik.düşünsene doktor 3-3,5 saat sana dönmüyor,halbu ki hiçbirzaman başı kalabalık değil,bunu 2 aydır devam eden tedavimden çok iyi biliyorum.izin al,işten geri kal,kolay mı bunlar,doktorum lütfedip aramadı bile bizzat , 3,5 saat sonra başka doktordan randevu almaya kalkınca sekreterlerine aratıyor,bu kadar kötü ve duyarsız bir yaklaşım olabilir mi?:1no2:

canım senın adına cok uzuldum rabbım yardımcın olsun ve bır daha senı kotulerle karsılastırmasın

canım senın adına cok uzuldum rabbım yardımcın olsun ve bır daha senı kotulerle karsılastırmasın

Ben üzülemedim bile , kızgınım ve yarın ki görüşmeyi bekliyorum.İçim bomboş.İnancımsa sıfır.:a015:

Lütfen inancımızı yitirmeyelim. Moral eksikliği bizi sadece başarısızlığa yaklaştırır. Bizim gibi olan binlerce kadını düşünelim sıkıntılı zamanlarda. Yarın kimbilir kimlerin doktor görüşmesi var.... Biri de benim mesela. Adetin 6 günü. Yarın ılk kez kan bakılacak. Sanırım birkaç gün sonra da yumurta toplama filan. Yıllar önce sıkıntı ve tedirginlikle seyrettiğim bir filmi tekrar izlemek gibi. Ama sonu o zamanlar mutlu bitmişti. Çok keyifli bir hamilelik ve çok zor bir doğum yaşadım. Aylarca oğlum kolik yüzünden uyumadı, uyutmadı. Sonra küçük kuzucuğumda NF tip1 çıktı. Adını sanını duymadığımız bir hastalık yüzünden fenalaşıncaya kadar ağladığımız zamanlar oldu. Doktorlar, hastaneler, yurtdışında gen araştırmaları, MR odaları, tahlilleri, sonuçları, yürek çarpıntıları..... Yıllarca beklediğiniz mucize, daha 9 aylıkken kolları iğneden delik deşik olmuş bir halde artık ağlayamadan sadece hırlıyorsa ve siz MR sırası beklerken ne onu ne de kendinizi sakinleştiremiyorsanız inanın kendinizi başarısız bir tüp bebek tedavisi sonrasından çok daha kötü hissediyorsunuz. Hatta kendimi öldürsem ve yavrumun çektiği acılara şahitlik etmesem bile diyebiliyorsunuz. Allah hayırlısını versin arkadaşlar, sağlıkla versin, huzurla versin. N'olur rahat olun. ıllaki sonunda bu güzelliği yaşarsınız. Yeter ki tadı damağınızda kalmasın. Şu an yavrusu için ağlayan anneleri de düşünün. Anne olmuş ama bu sıkıntıları yaşamak yerine keşke anne filan olmasaymış diye düşünen. Allah korusun isyan eden.... Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Ancak içinizi rahatlatmak için söyleyim ki, şuan kuzucuğumun nörölojik takibini yapan doktorumuz çok iyi ve bitanemin durumu hakkında hiç endişelenmemizi, onun çok sağlıklı bir çocuk olarak büyüyüp gelişeceğini söylüyor. Yanlış doktor yorumları ve yönlendirmeleri, ayrıca internetteki bu konudaki bilgi kirliliği yüzünden yaşadığımız nerdeyse 2 yıl süren bir dolu kabus gibi anı ile yaşayıp gidicez artık. ıçimiz daha huzurlu ama yaşadığımızı bir biz biliriz. ılk mesajımda da söylediğim gibi, şimdi herşeyi sıfırladık, kuzucuğumun kardeşi için çaba içindeyiz. Ancak artık farklı bir şehirde farklı bir doktorla çalışıyoruz. Hayırlı, sağlıklı, akıllı ve yeme ve uyku sorunu olmayan bir kızım olsun inşallah. Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin. Asla umutsuzluğa kapılmayın ve dualarınızda beni unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…