valla benımde 2.denememde senınkı gıbı cok agrım vardı hatta demıstım adetım olacak herhalde dıye ama gebe cıktım allah buyuk canım rahat ol sen ınsallah bebegın senınledır
olması iyi bişeymi acaba? Medical parkta oldu, tek.[/Q
Ben de önce Bahçeci , sonra Medikal Park Latif Doktorla görüşmüştüm,tam Medikal Park'ta karar kılacakken , sorumlu kişi 3.500.-Tl para istedi ,ilaçlar vs.hariç , Bahçecide de yaklaşık 4.000.-TL idi , ben de daha büyük ve başarılı bir merkez diye Bahçecide yaptırdım ,ancak tutmadı ,şimdi diyorum keşke Medikal Parkta yaptırsaymışım.Ama hepsi kısmet işte , gerisi bahane....:çok üzgünüm:
olması iyi bişeymi acaba? Medical parkta oldu, tek.[/Q
Ben de önce Bahçeci , sonra Medikal Park Latif Doktorla görüşmüştüm,tam Medikal Park'ta karar kılacakken , sorumlu kişi 3.500.-Tl para istedi ,ilaçlar vs.hariç , Bahçecide de yaklaşık 4.000.-TL idi , ben de daha büyük ve başarılı bir merkez diye Bahçecide yaptırdım ,ancak tutmadı ,şimdi diyorum keşke Medikal Parkta yaptırsaymışım.Ama hepsi kısmet işte , gerisi bahane....:çok üzgünüm:
Medikal park ve Latif Beyi tavsiye ederim. Gerçi böyle şeyler biraz şans işi ama ben inanılmaz memnun kaldım.
Kanbar sen hangi aşamadasın şu anda?
Ben 41 yaşımdayım.Bahçecide tüp bebek tedavim başladı,Umut Tüp bebekte yumurta toplama ve transferimi yaptılar.8 nisan transfer,20 nisan sonuç beta hcg oranı 0,100 yani başarısız transfer, 8.000.TL cepten verdim .Maddi olarak bir daha bu rakamı veremem.yaşımda geçtiğinden bu yıl son şansım.çünkü şimdi %20 olan şansım , 42 yaşında %5 e iniyor,çok moralim bozuk.Mustafa bahçeci ile görüştüm ,başarısız transferi DR.ALİ MESUT yaptı,oysa ben baştan beri Mustafa BAHÇECİyi istemiştim,ama o aralar randevu vermemişlerdi.Mustafa bey mutlaka 2.3.yü denemeliyiz dedi, ama 8.000.-TL bir daha verecek gücüm yok,yaptığı indirimde o kadar az ki , bilmiyorum ,
çok daha ucuz ve başarı deneyimlediğiniz hastane ve doktor isimlerini benimle paylaşırsanız sevinirim.:çok üzgünüm:
Moralini bozma diycem ama biliyorum senin için çok boş bir cümle olacak. Ama Allahtan ümit kesilmez. Ben Latif Beyden memnunum çok farklı sayılmaz ama 6000 liraya mal oldu yuvarlak olarak. Bu işte moralin çok önemli olduğuna fazlasıyla inanıyorum. Onun için bence önce içinde olduğun şu psikolojiden kurtul bence ve bir tek doktorun lafıyla hemen herşey bitmiş gibi davranma. Bu işin içine girince ne kadar imkansız diyen insanların hamileliğine şahit oldum.
Merhaba,çok karışık ve karamsar bir ruh hali içindeyim ,ancak bu durumdan acilen kurtulacağım.Dün işe başladım, arkadaşlar sorunca herbirine maalesef tüp bebek denemesi negaif şeklinde açıklama yapmak ,kafamdan attığım konuyu tekrar tekrar hatırlamak ve yaşamak canımı çok sıktı.Şu an hayatta en çok istediğim şey bebeğimi kucağıma almak , ama nedendir bilmem sanki bu umut gitgide benden uzaklaşıyor gibi geliyor.Bu da beni mutsuzluğa sürüklüyor.Neden diyorum Allah'ım neden , bizim olmuyor.Eşimle bu kadar mutluyuz ve tek istediğimiz bir çocuk,neden?Sokaklarda onlarca doğurup atılan önemseyen şanssız çocukları düşününce hele , hayalkırıklığım ikiye katlanıyor.Ben ve eşim için bu kadar değerli olan bu bebek neden bize bağışlanmıyor?Allah'a olan inancım sonsuz,vardır bunda da bir hayır diyorum.Ancak 20 nisanda beri hergece rüyamda bile tüp bebekle uğraşıyorum.İlk denemede 8.000.-TL gitti , şu an bunu anca ödeyeceğiz.Gerçi Haznedar'da Kemal Beyi çok övdüler , o bana özel aşılama tekniği yapacakmış , 41 yaşında iki hastası da 5 ve 6 aylık hamileler ilk aşılamaları tutmuş , bakalım kısmet...
olması iyi bişeymi acaba? Medical parkta oldu, tek.
arkadaşlar ilaçların ismini yazmıyorum özelden yazışırız
mrh.arkadaşlar bu sıtede yaazılanları okuyarak kendımı teselli edebiliyorummm...bır kaç arkadaşında sölediği gibi eşimle çok mutlu olmama rağmen neden çocugum olmuyor?neden transferim başarısız çıktı?bu negatif sonuca hala alışamadım üzerinden15 gün geçmesine rağmen moralim düzelmiyor...eşimin sperm sayısı düşük ve benımde yaşım 27 ne kadardaha bekleyecez bilmiyorum..ama rabbım vermediğine göre bunda bir hıkmet vardır..inş.hayırlı zamanda anne olmak banada nasip olur:Saruboceq:
canım neler hissetiğini çok yi anşlıyorum
inana bana bir çok kez hepimiz aynı şeyleri yaşamısızdır
ama
inanki hayılısı böyleymiştir
rabbim sağlık huzur versin
inşşşşşşşşşşşşş
bizlerinde anne olduğumuz günler gelecek
inşşşşşşşşşşşşşş
hele birde etrafımdakıler ıkıde bır çocuk yap bılmem ne olmuyormu vs.tedavı boyunca kımseye gıtmedım hele negatıf sonucu ögrenince kımseyle görüşmek istemedim hele konuşmak bile bunaltıyodu beni...hala öle ya ınançlı ınsanlarız herseyde hayır vardır dıyoruz...rabbım hepımızın gönlüne göre verir inş...:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?