2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Kanbar sen hangi aşamadasın şu anda?

Ben 41 yaşımdayım.Bahçecide tüp bebek tedavim başladı,Umut Tüp bebekte yumurta toplama ve transferimi yaptılar.8 nisan transfer,20 nisan sonuç beta hcg oranı 0,100 yani başarısız transfer, 8.000.TL cepten verdim .Maddi olarak bir daha bu rakamı veremem.yaşımda geçtiğinden bu yıl son şansım.çünkü şimdi %20 olan şansım , 42 yaşında %5 e iniyor,çok moralim bozuk.Mustafa bahçeci ile görüştüm ,başarısız transferi DR.ALİ MESUT yaptı,oysa ben baştan beri Mustafa BAHÇECİyi istemiştim,ama o aralar randevu vermemişlerdi.Mustafa bey mutlaka 2.3.yü denemeliyiz dedi, ama 8.000.-TL bir daha verecek gücüm yok,yaptığı indirimde o kadar az ki , bilmiyorum ,
çok daha ucuz ve başarı deneyimlediğiniz hastane ve doktor isimlerini benimle paylaşırsanız sevinirim.:çok üzgünüm:

Moralini bozma diycem ama biliyorum senin için çok boş bir cümle olacak. Ama Allahtan ümit kesilmez. Ben Latif Beyden memnunum çok farklı sayılmaz ama 6000 liraya mal oldu yuvarlak olarak. Bu işte moralin çok önemli olduğuna fazlasıyla inanıyorum. Onun için bence önce içinde olduğun şu psikolojiden kurtul bence ve bir tek doktorun lafıyla hemen herşey bitmiş gibi davranma. Bu işin içine girince ne kadar imkansız diyen insanların hamileliğine şahit oldum.

İnşallah canım , elimizde birtek umudumuz kaldı zaten , onu da kaybetmemeye çalışıyoruz.Latif Beyi ben de çok beğenmiştim , ama orada Halkla İlişkiler müdürü diye bir bayan var,bence çok genç ve tecrübesiz 3.500.den 3.000.e indirse orada yapacaktım , yapmadı,bende Bahçeciye döndüm yılların birikimi ve tescilli başarılarına güvenerek , ama demek ki yanlış yapmışım,ne bileyim işte bunların hepsi kısmet, hayırlısı diyelim ama , gerçekten maddi imkansızlar ve 41 yaşımda olmam,şansımın gitgide azalması benim moralimi çok bozuyor.Seninle irtibatı koparmayalım lütfen.Kaç yaşındasın ,ne zaman sonucunu alacaksın?Olumlu-olumsuz ne olur benimle bu bilgileri paylaş , ben de ona göre Latif beye dönebilirim o zaman.(Bankanın servisi gelmek üzere,çıkıyorum,en fazla 1 saat içinde evdeyim,uygunsan yazışırız.)

merhaba canım senin düşündüklerini bende çok düşünüyorum neden eşimle bu kadar mutluyken çocuğumuz olmuyor sokaklara atılan evlerinde eziyet gören o kadar çok çocuk varken neden bizim yok haklısın canım ama hayatta herşey herkes için aynı olmuyor işte bazen böyle düşünsemde çoğunlukla herşeyde bir hayır olduğuna inanıyorum yazılmışsa kaderimize ki inşallah yazılmıştır bizimde olacak
bende biraz geç evlenenlerdenim 31 yaşında evlendim 4 yıldırda uğraşıyoruz ama son 1.5 yıldır tedavilerlle uğraşıyoruz biri normal biri tüp bebekle hamile kaldım ikisinide kaybettim 10 gün sonra 3. ye başlayacağız genetik testler yaptırdım sonuçları haftaya alıcam çok para harcanıyor çok ama sen bir seferde daha çok para harcamışsın benim o kaar tutmamıştı ikisnde de doktor epey indirim yapmıştı ama bizde genetik testlere çok para harcadık inşallah arkadaşım aşılma ile hamile kalırsın insanlara açıklama yapmak zor gerçekten ama çok da umurunda olmasın önce sen önemlisin çünkü

cancan merhaba sende tedavidemisin şimdi istanbuldasın galiba orda doktor ve merkez çok olduğu için daha şanslısınız ben küçük bir ilin ilçesindeyim trabzonda tedavi oluyorum seçenek fazla yok ama en azından doktorumdan memnunum ama 3. de olmazsa bir daha orya gitmem inşallah hayırlısıyla olur çünkü yoruldum her seferinde yollarda gidip gelmekten saatlerce
inşallah seninde olur sağlıklı ve hayırlı bir evladın canım

olması iyi bişeymi acaba? Medical parkta oldu, tek.

mrh.canım medıcal parkta tedavı gördün doktorun kım..bende bahçeli evlerde jane özcana tedavi görmüştüm tek embrıyo transfer yapıldı bana ama sonucum negatıf çıktıinş.senınkı pozıtıf olur..hayırlı sonucunu beklıyoruz....

mrh.arkadaşlar bu sıtede yaazılanları okuyarak kendımı teselli edebiliyorummm...bır kaç arkadaşında sölediği gibi eşimle çok mutlu olmama rağmen neden çocugum olmuyor?neden transferim başarısız çıktı?bu negatif sonuca hala alışamadım üzerinden15 gün geçmesine rağmen moralim düzelmiyor...eşimin sperm sayısı düşük ve benımde yaşım 27 ne kadardaha bekleyecez bilmiyorum..ama rabbım vermediğine göre bunda bir hıkmet vardır..inş.hayırlı zamanda anne olmak banada nasip olur:Saruboceq:

canım neler hissetiğini çok yi anşlıyorum
inana bana bir çok kez hepimiz aynı şeyleri yaşamısızdır
ama
inanki hayılısı böyleymiştir
rabbim sağlık huzur versin
inşşşşşşşşşşşşş
bizlerinde anne olduğumuz günler gelecek
inşşşşşşşşşşşşşş

Ne güzel herkes aynı duygu ve düşünceler içinde. insan bunları görünce garip oluyor.... Her şeyden önce bizim sağlığımız arkadaşlar, ondan sonra sağlıklı ve hayırlı bebiş veya bebişler...
ben de bugün lucrine başladım. hadi bismillah!

hele birde etrafımdakıler ıkıde bır çocuk yap bılmem ne olmuyormu vs.tedavı boyunca kımseye gıtmedım hele negatıf sonucu ögrenince kımseyle görüşmek istemedim hele konuşmak bile bunaltıyodu beni...hala öle ya ınançlı ınsanlarız herseyde hayır vardır dıyoruz...rabbım hepımızın gönlüne göre verir inş...:Saruboceq::Saruboceq:

Rabbim hepimize hayırlısını versin.Ben haziranda memorial de başlıyorum.. Tek korkum evimin merdivenleri. Transferden sonra merdiven çıkmak olumsuzluk oluşturur mu?

canım yaşamayan bilmez
o yüzden ben bu sorunalrı yaşamayan nsanlarala konumamaya özen gösretiyorum
ama
gerçekete hayrılısı bölemiş diye düşünmek gerekyor
eğerki neden ben diye düşünürsek işin içinden hiç çıkamayız

Günaydın kızlaaaaaaaaaaar yeni birgün , yeni bir umut ...opuyorumnanaktan
Yarın sabah 2. görüşmeye gidiyorum kan sonuçlarım çıktı ( bana 30 nisanda çıkar dediler ama dün internetten girip bakayım dedim çıkmııış )
Plan program yapmam için yarın ki görüşme benim için çok önemli. Önceden de söylemiştim çalıştığım için izin konusu çok sıkıntılı olacak benim için :1no2:
Bakalım doktor yumurta toplama ve transfer sonrası bana ne kadar izin verecek onları konuşmak istiyorum hihoyyyt
Ama inanıyorum hepimiz için herşey çoook güzel olacak
Bu çiçekler sizlere a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…