2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

CANIM GÜNAYDIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HERŞ İSTEDİĞİN GİBİ YOLUNDA GİTTSİN
VEEEEEEEEEEEEEEEE
TEDAVİNDEN BEBEİŞİNLE DÖN
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın arkadaşlar transferden sonraki ikinci günüm.

minik kuş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşş
bebişin sana sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın
canı9m
pozitf gör
inşşşşşşşşşşşş

Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devler musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?

mrh.canım benımde eşimin varıkosel amelıyatı olması gerekıyordu ama yaptırmadık dırek tup bebek yaptırdık ben başladımda yasa yenı çıkmıştı tek embrıyo transfer yapıldı banakalıtesı düşüktü zaten oda tutmadı sonuç negatıf doktorum yasanın hazırana kadar uzatıldıgını söledi 2 embrıyo transferi yapılabılıyor dedi ama ben yaptırmıyacam..eşime keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş..eger yaşın fazla geçmemişse sende denıyebılırsın...etrafımdan çok duydum varıkosel amelıyatı olup keçi boynuzuda içip hamıle kalan bende aklımı buna bağladım ve de tüp bebek yaptırdıgım için pişman oldum aceleci oldugumu düşündüm...bu yazdıklarımla fıkırlerını etkılemek istemem yanlış anlama canım..hakkımızda hayırlısı olsun.....

Benim de 2. olacak zaten bende ilk denemede tek embryo olmustu oda kalitesizdi ve tutmadi . esim daha gecen ay ameliyat oldu . Beklemek daha mantikli sanirim.

Benim de 2. olacak zaten bende ilk denemede tek embryo olmustu oda kalitesizdi ve tutmadi . esim daha gecen ay ameliyat oldu . Beklemek daha mantikli sanirim.

sperm sayınız kaç? beklerken bırde keçi boynuzu kaynatıp içir eşine.keçi boynuzu kür olarak anlatıyorlar sperm kalıtesı için kür3 yapmak gerekiyor..dene bence faydası olan varrr

sperm sayınız kaç? beklerken bırde keçi boynuzu kaynatıp içir eşine.keçi boynuzu kür olarak anlatıyorlar sperm kalıtesı için kür3 yapmak gerekiyor..dene bence faydası olan varrr

arkadaşlar geçen gün dr. gittiğimde eşim dayanamayıp sordu. Bizde keçi boynuzu pekmezi yiyoruz işe yarar mı diye .Doktor güldü bir deli kuyuya taş atmış bütün akıllılar toplanmış diye.Sperm öyle birşeydir ki dedi 1 ay bakarsınız normal 1 ay bakarsınız düşük.

düşmesinin nedeni ise stres,üzüntü vs. bilginiz olsun diye yazdım a.s.

haa buarada doktor öyle dedi ama eşim pekmezi bırakmadı devam ediyor kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız
tupbaby canım doktorlar keçiboynuzu için genelde öğle diyorlar ama ben faydası olduğuna inanıyorum ama kürü daha faydalı geçen yıl eşimin 40 milyon olan sperm saısı 90 milyona çıkmıştı sanırım 2 ay falan kullanmıştık sonra yine kürü uyguladık 2. tüp bebek tedavisi öncesi yine yükselmişti tesadüf değildir heralde tabiki başka şeylerde etkili olabilir ama keçiboynuzunun çok faydası olduğuna inanıyorum haftaya 3. ye başlayacağız ve yine eşim içecek sende yine kullan canım mutlaka faydası olur ben inanıyorum

haklısın canım bizede doktorlar öle dedıler..ama ben bıtkısel ilaçlara ınanırım kesın arttırır demıyolar zaten faydasını gören var..internettende araştırdım ahmet marankı vs.gibi doktorlardan okudum ve denıyorum...

minik kuş canım inşallah sağlıklı pozitif sonuç alırsın evladına kavuşursun
inşallaaaaaah

mrh eylül sen nasıl uyguluyon akşamlarımı içiriyon ben şehırdışına çıktımdan bozuldu uygulamam ılk hafta sabah akşamdı sonra 3 ay akşamları idi ama ben 5 gün yapamadım şimdi sadece akşamları başlayacam içirmeye...acaba faydalı olmazmı ara verdımden dolayı..

krizhazel bende şaşırdım 3 tane embriyo koyarız demelerine çünkü burda çoğunluğa tek embriyo transfer edildi inşallah dediğin gibidir canım da şansın daha fazla olur
benim 3. olacağı için ve 35 yaşında olduğumdan 2 transfer yapılır da tabi ki yeteri kadar yumurtam olursa 2. de sadece 1 tane yumurta kalmıştı ve o transfer edilmişti inşallah şimdi daha çok ve kaliteli olurlar

dilber canım benim eşim 2.5 yıl önce varikoselden ameliyat olmuştu ameliyattan 3 ay sonra değerler 40 milyon olmuştu ve ben hiç beklemediğim ertesi ayda hamile kalmıştım düşük oldu ama aylar sonra yine aynıydı bende netten okudum keçiboynuzu kürünü akşam taze yapıyordum 2 bardak oluyordu gece yatarken ve sabah 1 bardak içiyordu tam aklımda değil ama sabah akşam 1 aydan fazla içirdiim sonra her gece 1 bardak içmeye başladı 2 ay kadar belki daha fazla kullandı sonra tedaviye başladık ve sperm sayısı 90 milyondu ilk tüp bebek negatifti ama sanırım benim yumoşlar kalitesiz çıktı 2. de eşime tedaviden 15 gün önce içirmeye başladım bende adet olunca bal çörekotu tarçın karışımından her sabah 1 dolu çay kaşığı yedim 6-7 gün 3 tane döllendi 3. güne 1 tane 1. kalite transfer edildi hamile kaldım ama onuda 8. haftada kaybettim sonuçta bu kürlerin etkili olduğuna inanıyorum ama taze taze yapılmalı bugün yaptığını yarında içebilir ama sonraki gün yeniden yapmalısın inşallah faydasını görürsün canım
ben şimdi genetik ve kromozom testleri yaptırdım haftaya sonucumu alıp 3.tedaviye başlıycam

bu arada dilbercim ara vermişsin ama yinede faydalı olduğuna inanıyorum devam et her akşam faydası vardır ki zararı yoktur canım

arkadaşlar teşekkür ederim. pazartesi 2 tane transfer ettiler kaliteli olduklarını ve sonderece başarılı bir transfer olduğunu söylediler. bende hiç bir değişiklik yok. sanırım progesteron iğnelerinden nasibimi almaya başladım.. ağlak bir şey oldum..

kaldıki ben çok neşeli ve pozitif bir insanım.. test öncesi herhangi bir belirti olurmu??? lütfen bilgi

minik kuş canım daha 2 gün olmuş ya belirti halen olmaz 8 . 9. günlerden sonra hafif belirtiler olabilir benim sadece kasıklarımda batmalar olmuştu ağlak olmaya gelince bende aynıydım sanırım ilaçlardan h10 gün sonra pozitif sonuç alırsın inşallah ben sen sonuç almaya yakın başlıycam tedaviye bana da umut olacağına inanıyorum

Teşekkürler.Şimdi Jinemed Tüp Bebek Merkezi ile görüştüm,randevu aldım,2 hafta sonraki C.tesiye.Bu haftasonu bankanın performans toplantısı var.Bir de B.köy Devlet hastanesini çok övdüler,oraya bakacağım.Ama bu ay Doktorum Kemal Beyin aşılamasını deneyeceğim.Hayırlısı ile Rabbim inşallah tutar da , zaten Tüp bebek parasını artık denkleştirmemiz çok zor görünüyor.bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…