Günaydın kızlaaaaaaaaaaar yeni birgün , yeni bir umut ...opuyorumnanaktan
Yarın sabah 2. görüşmeye gidiyorum kan sonuçlarım çıktı ( bana 30 nisanda çıkar dediler ama dün internetten girip bakayım dedim çıkmııış )
Plan program yapmam için yarın ki görüşme benim için çok önemli. Önceden de söylemiştim çalıştığım için izin konusu çok sıkıntılı olacak benim için :1no2:
Bakalım doktor yumurta toplama ve transfer sonrası bana ne kadar izin verecek onları konuşmak istiyorum hihoyyyt
Ama inanıyorum hepimiz için herşey çoook güzel olacak
Bu çiçekler sizlere a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın arkadaşlar transferden sonraki ikinci günüm.
Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devler musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?
Benim de 2. olacak zaten bende ilk denemede tek embryo olmustu oda kalitesizdi ve tutmadi . esim daha gecen ay ameliyat oldu . Beklemek daha mantikli sanirim.
CANIM GÜNAYDIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HERŞ İSTEDİĞİN GİBİ YOLUNDA GİTTSİN
VEEEEEEEEEEEEEEEE
TEDAVİNDEN BEBEİŞİNLE DÖN
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
sperm sayınız kaç? beklerken bırde keçi boynuzu kaynatıp içir eşine.keçi boynuzu kür olarak anlatıyorlar sperm kalıtesı için kür3 yapmak gerekiyor..dene bence faydası olan varrr
arkadaşlar geçen gün dr. gittiğimde eşim dayanamayıp sordu. Bizde keçi boynuzu pekmezi yiyoruz işe yarar mı diye .Doktor güldü bir deli kuyuya taş atmış bütün akıllılar toplanmış diye.Sperm öyle birşeydir ki dedi 1 ay bakarsınız normal 1 ay bakarsınız düşük.
düşmesinin nedeni ise stres,üzüntü vs. bilginiz olsun diye yazdım a.s.
günaydın arkadaşlar transferden sonraki ikinci günüm.
arkadaşlar geçen gün dr. gittiğimde eşim dayanamayıp sordu. Bizde keçi boynuzu pekmezi yiyoruz işe yarar mı diye .Doktor güldü bir deli kuyuya taş atmış bütün akıllılar toplanmış diye.Sperm öyle birşeydir ki dedi 1 ay bakarsınız normal 1 ay bakarsınız düşük.
düşmesinin nedeni ise stres,üzüntü vs. bilginiz olsun diye yazdım a.s.
merhaba kızlar nasılsınız
tupbaby canım doktorlar keçiboynuzu için genelde öğle diyorlar ama ben faydası olduğuna inanıyorum ama kürü daha faydalı geçen yıl eşimin 40 milyon olan sperm saısı 90 milyona çıkmıştı sanırım 2 ay falan kullanmıştık sonra yine kürü uyguladık 2. tüp bebek tedavisi öncesi yine yükselmişti tesadüf değildir heralde tabiki başka şeylerde etkili olabilir ama keçiboynuzunun çok faydası olduğuna inanıyorum haftaya 3. ye başlayacağız ve yine eşim içecek sende yine kullan canım mutlaka faydası olur ben inanıyorum
mrh eylül sen nasıl uyguluyon akşamlarımı içiriyon ben şehırdışına çıktımdan bozuldu uygulamam ılk hafta sabah akşamdı sonra 3 ay akşamları idi ama ben 5 gün yapamadım şimdi sadece akşamları başlayacam içirmeye...acaba faydalı olmazmı ara verdımden dolayı..
merhaba canım senin düşündüklerini bende çok düşünüyorum neden eşimle bu kadar mutluyken çocuğumuz olmuyor sokaklara atılan evlerinde eziyet gören o kadar çok çocuk varken neden bizim yok haklısın canım ama hayatta herşey herkes için aynı olmuyor işte bazen böyle düşünsemde çoğunlukla herşeyde bir hayır olduğuna inanıyorum yazılmışsa kaderimize ki inşallah yazılmıştır bizimde olacak
bende biraz geç evlenenlerdenim 31 yaşında evlendim 4 yıldırda uğraşıyoruz ama son 1.5 yıldır tedavilerlle uğraşıyoruz biri normal biri tüp bebekle hamile kaldım ikisinide kaybettim 10 gün sonra 3. ye başlayacağız genetik testler yaptırdım sonuçları haftaya alıcam çok para harcanıyor çok ama sen bir seferde daha çok para harcamışsın benim o kaar tutmamıştı ikisnde de doktor epey indirim yapmıştı ama bizde genetik testlere çok para harcadık inşallah arkadaşım aşılma ile hamile kalırsın insanlara açıklama yapmak zor gerçekten ama çok da umurunda olmasın önce sen önemlisin çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?