2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

iNŞALLAH HAMİLE OLDUĞUNUN MÜJDESİNİ ALIRIZ CANIM...

inşallah...:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ama bugün diğer iki yumurtamın dondurlmayacağını öğrendim.. bu beni biraz tedirgin etti.. onlardan çok ümitliydim..

bu benim ilk denemem bilinen bir sebep olmamasına rağmen hamile kalamıyordum. en son 1999 da kendi isteğimle aldırmıştım...

yine bu tarihlerde aynı nisanda hamile kalmış mayısta öğrenmiştim..

umarım yine mayısta hamile olduğumu öğrenirim..

Ben de Nisan 2004'te evlenmiştim ve aynı gün hamile kalmıştım,ancak kaybetmiştim doktor hatasıyla,o günden sonra da maalesef olmadı.Zaten bana ilk bebeğini sakın aldırınca ya da kaybedince , bir daha olmaz demişlerdi ,ama ben gülüp geçmiştim.6 yıldır olmuyor işte.Yani doğruynuş.Neyse önümüze bakmak zorundayız.Benim de Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde tedavim başladı.5 nisan 12 yumurta topladılar.11'i işleme alındı , 7 si döllendi , 8 nisan yani 4.gün biri 8 hücreli ,biri 6 hücreli 2 adet transferim oldu.22'sinde beta hcg oranım 0,100 çıktı,5 in altında ise başarısız transfermiş yani , yapamadılar maalesef,giden 8.000.-TL ve umutlarımız oldu.Kalan embriyoları da yeterince bölünmediklerinden dondurmadıklarını söylediler.Ne olup-bittiğini bilmiyoruz ki , onlara emanetiz, inşallah Allah bizi kötülerle karşılaştırmasın.
Benim doktorum Bahçecide Ali Mesut idi,memnun kalmadım,kliniğin kurucusu Mustafa Bahçeciyle 22'sinde gidip görüştüm,Haziran-Temmuzda tekrar mutlaka yapalım.,şansın hala yüksek ,ama 41 yaşındasın,1 sene sonra şansın %5'e inecek dedi.Ama doğru-düzgün indirimde yapmadığından,biraz zor.
Bu yüzden Haznedar'da Dr.Kemal Beyle tavsiye üzerine görüştüm.3-4 hatta 4 tüp bebek,aşılamalar,tedavileri cevap vermeyen birçok bayanı kendi özel aşılama yöntemiyle hamile bırakmış.Şimdi bu hafta ilaçlarımı kullanıp,P.tesi muayeneye gideceğim.Aşılama yaptığı biri 3 , biri 4 tüp bebek denemesi negatif sonuçlanmış 2 bayanı yaşları:41 biri 5 aylık,biri 6 aylık özel aşılama yöntemiyle hamile olmalarını sağlamış.İnşallah benim de tutarsa , ne o kadar zahmet , ne o kadar para,ne de onca ümidim boşa gitmeyecek.:teytey:

özel aşılama yöntemi ne demek nasıl bir farklı uygulama anlatabilirmisin..

merak ettim...

Of kızlar benim kafam çok karışıyor
Herkes bir doktor öneriyor ( kim hamile kalırsa doktorunu haklı olarak övüyor ) ama bu durum beni git gide ümitsizliğe düşürüyor.
Kafam artık almıyor.Napıcam bilmiyorum.Nasıl düşünmem lazım kime güvenmem lazım bilmiyorum (
Zaten tek embriyo yerleştiriliceği için şansım düşük ve gidicek olan 6 bin (tutmazsa)
çok üzülüyorum bir anda bütün doktorlara gitmek istiyorum yardım edin senağlama

özel aşılama yöntemi ne demek nasıl bir farklı uygulama anlatabilirmisin..

merak ettim...

Canım evet farklı bir uygulama yapıyormuş , normal tüp bebek merkezlerinde yapılandan daha farklı ve hamile kalma yüzdesini çok daha yüksek oranlarda artıran bir yöntem olduğunu söyledi.

41 yaşında iki bayan dediğim gibi ikisi de hamile.3-4 er kere tüp bebek,aşılama yaptırmışlar tutmamış,buraya çok cüz'i bir miktar ödeyerek,ilk aşılamaları tutmuş.Benimkini mayıs ayının ilk haftalarında sanırım yapacak.bu p.tesi günü randevum var.Aşılamam olsun sana yazarım .Hele tutarsa sana da veririrm adres-telefonunu sen de gidersin.Diyor ki bana tüp bebek merkezleri para tuzağı, o kadar para saçmaya gerek yok,bende yüzlerce yöntem var,gerekli tetkiklerimi yapıp en uygun yöntemleri uyguluyorum , bendeki başarı oranı gayet iyi diyor.

Hadi bakalım inşallah.Haznedar'da muayenehanesi var,30 yıldır aynı yerde,biz de çok methini duyarak gittik,giden boş dönmüyormuş,mutlak hamile kalıyormuş , biz de şansımızı denesek nasılsa tüp bebek merkezleri gibi avuç dolusu para gitmeyeceğine göre,pozitif olursa, bize büyik sürpriz olur.

mrh bende haziranda amerikan hastanesinde tüp bebek tedavisine gidicem sana 1 embiriyomu transfer ettiler doktor bana yasal olarak 1 tane transfer edicem dedi:ecrin_bebek:

ee peki aşılamanın işe yaramadığı durumlarda bile hamile kalan olmuş mu ??

ee peki aşılamanın işe yaramadığı durumlarda bile hamile kalan olmuş mu ??

Tüp bebek merkezlerinde aşılama ve ardından tüp bebek denemeleri olmuş yıllardır,ama sonuç hep negatif olmuş.Bu doktorun özel aşılama yönteminde ilk denemede hamile kalmışlar ikisi de 41 yaşında ,biri 5 biri 6 aylık hamile.:sm_cool:

Bana dr. dedi aşılama yapalım diye 2 kere istemedim .Hem para hem boş vakit çalışmasam sorun değilde izin falan geriliyorum. Hemen tüp bebek dedim zaten bana yüzde verdiğinde tüp bebek daha iyi dedi :S

Bana dr. dedi aşılama yapalım diye 2 kere istemedim .Hem para hem boş vakit çalışmasam sorun değilde izin falan geriliyorum. Hemen tüp bebek dedim zaten bana yüzde verdiğinde tüp bebek daha iyi dedi :S

Sanırım yazdıklarım pek anlaşılmadı.Tüp bebek merkezinde ilk denememi , hem de Türkiye'nin en iyisi dedikleri Bahçeci-Umut tüp bebek merkezinde denedim,aşılamayı aklımdan bile geçirmedim , çünkü tüp bebek başarı oranı daha yüksek idi.Ancak ben ve eşimde sorun yok, embriyolarımın ikisi de kaliteli idi ve başarısız transfer yaşadım,tamamıyla doktor hatası idi,yapamadı maalesef.beta hcg oranım 0,100 çıktı.bu oran 5'in altında çıkarsa başarısız transferdir.ALİ MESUT idi doktorum maalesef.

Ama benim şimdi gittiğim yer tüp bebek merkezi değil.30 yıldır aynı yerde muayenehanesi olan çok tecrübeli ve başarılarıyla da tecrübeleri sabit bir doktor.İstanbul dışından bile o kadar çok hastası var ki.Dolayısıyla muayenehane olduğundan kendi yöntemleriyle büyük başarı sağlıyor.Bende '' KENDİ ÖZEL AŞILAMA YÖNTEMİ'' Nİ UYGULAYACAK.TÜP BEBEK MERKEZLERİNDE YAPILANLARDAN DEĞİL,KENDİ YÖNTEMİ.Başarı oranları yüksek , o kadar çok methini birçok değişik ağızdan duyduk ki.Ümitsiz olanlar her yöntemi deneyenler ,başarı elde edemeyenler , bu doktorla annelik şansını yakalıyorlar.

Temmuza kadar zaten doktorum ara verdi,bu arada ben de boş durmayıpm ,burada bir şansımı deneyeceğim canım.guclubacismile

ne güzel sayısı bayagı arttı sanırım eşimin sayısı bayagı düşük 3 milyon falan ürolog doktorumuz fazla farketmez sayılar dedı.bizde düşündük amelıyata okadar para verene kadar tüp bebekte sansımızı denıyelım...şimdide keçiboynuzu içiriyorum önümüzdeki seneye kadar bekleyecem eger olmazsa belkı tüp bebekte bır kez daha sansımı denerim...inş.seninde 3.olur...

slm kanbar yazdıklarını okudum eger dediğin gibiyse bende gıtmeyı düşünürüm doktoruna sen ne zaman yaptıracan aşılamanı sonucunu bizede yazarsın hatta adresınıde verırsın doktorun ısmınıde bizede belki bir umut olur...

eewet eğer ismini verirsen bizde araştırma yaparız kanbar ??

canim o haznedarda ki doktor kim bende gitmek istiyorum ona . Yardimci olurmusun ? Hastane mi muayehanemi?

mrh bende haziranda amerikan hastanesinde tüp bebek tedavisine gidicem sana 1 embiriyomu transfer ettiler doktor bana yasal olarak 1 tane transfer edicem dedi:ecrin_bebek:

ben 40 yaşında olduğum için 2 tane transferim oldu...

inşallah ikisinede sahip olurum hayırlısı ile...

hihoyyyt

meraba arkadaslar donmus tedasine basladim bugun 8 gun oldu dr randevun vardi ilk gittigimde bu cuma transfer gunu ola bilir demisti ama konturolde isredigimis kadar ragim ganisligi uygun degil pazartesi konturolum var carsamba transfer olmasi bekleniyor bir sorum olucak bu sayfada okuduguma gore 10 gun erken di zaten simdi 15 gun normalmi boyle olmasi bilgisi olan varmi kizlar

canı benim bu konuda bir fikrim yok
ama
inşşşşşşşşşşş
tedavin sna mucizeni getirsin
inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…