günaydın arkadaşlar transferden sonraki ikinci günüm.
iNŞALLAH HAMİLE OLDUĞUNUNMÜJDESİNİ ALIRIZ CANIM...
inşallah...:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ama bugün diğer iki yumurtamın dondurlmayacağını öğrendim.. bu beni biraz tedirgin etti.. onlardan çok ümitliydim..
bu benim ilk denemem bilinen bir sebep olmamasına rağmen hamile kalamıyordum. en son 1999 da kendi isteğimle aldırmıştım...
yine bu tarihlerde aynı nisanda hamile kalmış mayısta öğrenmiştim..
umarım yine mayısta hamile olduğumu öğrenirim..
Ben de Nisan 2004'te evlenmiştim ve aynı gün hamile kalmıştım,ancak kaybetmiştim doktor hatasıyla,o günden sonra da maalesef olmadı.Zaten bana ilk bebeğini sakın aldırınca ya da kaybedince , bir daha olmaz demişlerdi ,ama ben gülüp geçmiştim.6 yıldır olmuyor işte.Yani doğruynuş.Neyse önümüze bakmak zorundayız.Benim de Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde tedavim başladı.5 nisan 12 yumurta topladılar.11'i işleme alındı , 7 si döllendi , 8 nisan yani 4.gün biri 8 hücreli ,biri 6 hücreli 2 adet transferim oldu.22'sinde beta hcg oranım 0,100 çıktı,5 in altında ise başarısız transfermiş yani , yapamadılar maalesef,giden 8.000.-TL ve umutlarımız oldu.Kalan embriyoları da yeterince bölünmediklerinden dondurmadıklarını söylediler.Ne olup-bittiğini bilmiyoruz ki , onlara emanetiz, inşallah Allah bizi kötülerle karşılaştırmasın.
Benim doktorum Bahçecide Ali Mesut idi,memnun kalmadım,kliniğin kurucusu Mustafa Bahçeciyle 22'sinde gidip görüştüm,Haziran-Temmuzda tekrar mutlaka yapalım.,şansın hala yüksek ,ama 41 yaşındasın,1 sene sonra şansın %5'e inecek dedi.Ama doğru-düzgün indirimde yapmadığından,biraz zor.
Bu yüzden Haznedar'da Dr.Kemal Beyle tavsiye üzerine görüştüm.3-4 hatta 4 tüp bebek,aşılamalar,tedavileri cevap vermeyen birçok bayanı kendi özel aşılama yöntemiyle hamile bırakmış.Şimdi bu hafta ilaçlarımı kullanıp,P.tesi muayeneye gideceğim.Aşılama yaptığı biri 3 , biri 4 tüp bebek denemesi negatif sonuçlanmış 2 bayanı yaşları:41 biri 5 aylık,biri 6 aylık özel aşılama yöntemiyle hamile olmalarını sağlamış.İnşallah benim de tutarsa , ne o kadar zahmet , ne o kadar para,ne de onca ümidim boşa gitmeyecek.:teytey:
özel aşılama yöntemi ne demek nasıl bir farklı uygulama anlatabilirmisin..
merak ettim...
inşallah...:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ama bugün diğer iki yumurtamın dondurlmayacağını öğrendim.. bu beni biraz tedirgin etti.. onlardan çok ümitliydim..
bu benim ilk denemem bilinen bir sebep olmamasına rağmen hamile kalamıyordum. en son 1999 da kendi isteğimle aldırmıştım...
yine bu tarihlerde aynı nisanda hamile kalmış mayısta öğrenmiştim..
umarım yine mayısta hamile olduğumu öğrenirim..
Canım evet farklı bir uygulama yapıyormuş , normal tüp bebek merkezlerinde yapılandan daha farklı ve hamile kalma yüzdesini çok daha yüksek oranlarda artıran bir yöntem olduğunu söyledi.
41 yaşında iki bayan dediğim gibi ikisi de hamile.3-4 er kere tüp bebek,aşılama yaptırmışlar tutmamış,buraya çok cüz'i bir miktar ödeyerek,ilk aşılamaları tutmuş.Benimkini mayıs ayının ilk haftalarında sanırım yapacak.bu p.tesi günü randevum var.Aşılamam olsun sana yazarım .Hele tutarsa sana da veririrm adres-telefonunu sen de gidersin.Diyor ki bana tüp bebek merkezleri para tuzağı, o kadar para saçmaya gerek yok,bende yüzlerce yöntem var,gerekli tetkiklerimi yapıp en uygun yöntemleri uyguluyorum , bendeki başarı oranı gayet iyi diyor.
Hadi bakalım inşallah.Haznedar'da muayenehanesi var,30 yıldır aynı yerde,biz de çok methini duyarak gittik,giden boş dönmüyormuş,mutlak hamile kalıyormuş , biz de şansımızı denesek nasılsa tüp bebek merkezleri gibi avuç dolusu para gitmeyeceğine göre,pozitif olursa, bize büyik sürpriz olur.
ee peki aşılamanın işe yaramadığı durumlarda bile hamile kalan olmuş mu ??
Tüp bebek merkezlerinde aşılama ve ardından tüp bebek denemeleri olmuş yıllardır,ama sonuç hep negatif olmuş.Bu doktorun özel aşılama yönteminde ilk denemede hamile kalmışlar ikisi de 41 yaşında ,biri 5 biri 6 aylık hamile.:sm_cool:
Bana dr. dedi aşılama yapalım diye 2 kere istemedim .Hem para hem boş vakit çalışmasam sorun değilde izin falan geriliyorum. Hemen tüp bebek dedim zaten bana yüzde verdiğinde tüp bebek daha iyi dedi :S
dilber canım benim eşim 2.5 yıl önce varikoselden ameliyat olmuştu ameliyattan 3 ay sonra değerler 40 milyon olmuştu ve ben hiç beklemediğim ertesi ayda hamile kalmıştım düşük oldu ama aylar sonra yine aynıydı bende netten okudum keçiboynuzu kürünü akşam taze yapıyordum 2 bardak oluyordu gece yatarken ve sabah 1 bardak içiyordu tam aklımda değil ama sabah akşam 1 aydan fazla içirdiim sonra her gece 1 bardak içmeye başladı 2 ay kadar belki daha fazla kullandı sonra tedaviye başladık ve sperm sayısı 90 milyondu ilk tüp bebek negatifti ama sanırım benim yumoşlar kalitesiz çıktı 2. de eşime tedaviden 15 gün önce içirmeye başladım bende adet olunca bal çörekotu tarçın karışımından her sabah 1 dolu çay kaşığı yedim 6-7 gün 3 tane döllendi 3. güne 1 tane 1. kalite transfer edildi hamile kaldım ama onuda 8. haftada kaybettim sonuçta bu kürlerin etkili olduğuna inanıyorum ama taze taze yapılmalı bugün yaptığını yarında içebilir ama sonraki gün yeniden yapmalısın inşallah faydasını görürsün canım
ben şimdi genetik ve kromozom testleri yaptırdım haftaya sonucumu alıp 3.tedaviye başlıycam
slm kanbar yazdıklarını okudum eger dediğin gibiyse bende gıtmeyı düşünürüm doktoruna sen ne zaman yaptıracan aşılamanı sonucunu bizede yazarsın hatta adresınıde verırsın doktorun ısmınıde bizede belki bir umut olur...
Ben de Nisan 2004'te evlenmiştim ve aynı gün hamile kalmıştım,ancak kaybetmiştim doktor hatasıyla,o günden sonra da maalesef olmadı.Zaten bana ilk bebeğini sakın aldırınca ya da kaybedince , bir daha olmaz demişlerdi ,ama ben gülüp geçmiştim.6 yıldır olmuyor işte.Yani doğruynuş.Neyse önümüze bakmak zorundayız.Benim de Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde tedavim başladı.5 nisan 12 yumurta topladılar.11'i işleme alındı , 7 si döllendi , 8 nisan yani 4.gün biri 8 hücreli ,biri 6 hücreli 2 adet transferim oldu.22'sinde beta hcg oranım 0,100 çıktı,5 in altında ise başarısız transfermiş yani , yapamadılar maalesef,giden 8.000.-TL ve umutlarımız oldu.Kalan embriyoları da yeterince bölünmediklerinden dondurmadıklarını söylediler.Ne olup-bittiğini bilmiyoruz ki , onlara emanetiz, inşallah Allah bizi kötülerle karşılaştırmasın.
Benim doktorum Bahçecide Ali Mesut idi,memnun kalmadım,kliniğin kurucusu Mustafa Bahçeciyle 22'sinde gidip görüştüm,Haziran-Temmuzda tekrar mutlaka yapalım.,şansın hala yüksek ,ama 41 yaşındasın,1 sene sonra şansın %5'e inecek dedi.Ama doğru-düzgün indirimde yapmadığından,biraz zor.
Bu yüzden Haznedar'da Dr.Kemal Beyle tavsiye üzerine görüştüm.3-4 hatta 4 tüp bebek,aşılamalar,tedavileri cevap vermeyen birçok bayanı kendi özel aşılama yöntemiyle hamile bırakmış.Şimdi bu hafta ilaçlarımı kullanıp,P.tesi muayeneye gideceğim.Aşılama yaptığı biri 3 , biri 4 tüp bebek denemesi negatif sonuçlanmış 2 bayanı yaşları:41 biri 5 aylık,biri 6 aylık özel aşılama yöntemiyle hamile olmalarını sağlamış.İnşallah benim de tutarsa , ne o kadar zahmet , ne o kadar para,ne de onca ümidim boşa gitmeyecek.:teytey:
mrh bende haziranda amerikan hastanesinde tüp bebek tedavisine gidicem sana 1 embiriyomu transfer ettiler doktor bana yasal olarak 1 tane transfer edicem dedi:ecrin_bebek:
meraba arkadaslar donmus tedasine basladim bugun 8 gun oldu dr randevun vardi ilk gittigimde bu cuma transfer gunu ola bilir demisti ama konturolde isredigimis kadar ragim ganisligi uygun degil pazartesi konturolum var carsamba transfer olmasi bekleniyor bir sorum olucak bu sayfada okuduguma gore 10 gun erken di zaten simdi 15 gun normalmi boyle olmasi bilgisi olan varmi kizlar
canı benim bu konuda bir fikrim yok
ama
inşşşşşşşşşşş
tedavin sna mucizeni getirsin
inşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?