sagol canim sonu guzel olsun insalah nornaldir her halde bu sefer dusunmek istemiyorum her seyi
sen nasilsin yeter
meraba arkadaslar donmus tedasine basladim bugun 8 gun oldu dr randevun vardi ilk gittigimde bu cuma transfer gunu ola bilir demisti ama konturolde isredigimis kadar ragim ganisligi uygun degil pazartesi konturolum var carsamba transfer olmasi bekleniyor bir sorum olucak bu sayfada okuduguma gore 10 gun erken di zaten simdi 15 gun normalmi boyle olmasi bilgisi olan varmi kizlar
Slmmmmm
arkadaŞım ıkız bebek ve saĞlıklı bebek doĞurmak hepımızın hayalı, yeter kı saĞlıklı bır bebek olsun ve saĞlıklı bır gebelık,gebe kalıp 2. Veya 6. Aydan dÜŞÜk yapmak hepımızı yıkar,bu da doktorlarla alakalı,saĞlam embrıyoları ve saĞlam yumurtaları alıp ayıklarsa burda dÜŞÜk olmaz.sıze her konuda yardımcı olacak bır arkadaŞın numarasını verıyorum
xxxxxxxxxxxxx
ıyı akŞamlar...
ArkadaŞım bence baŞlamadan Önce bana yardımcı olan arkadaŞa ulaŞ o sana yardımcı olr,yıllarca bızde kandırıldık ve eŞımle boŞanma noktasına gelmıŞtık ama o arkadaŞ benıde eŞımıde Ücretsız muyene ettırdı sonra bıze Ücrette yardım ettı numarası bu xxxxxxxxxxx [/QUO arkadasin dr yada hemsiremi ararsak prorlem olmazdimi ve ismi ne
kızlaaar cevap yazarsanız seviniri. Transfeden sonra merdiven çıkmak zararlı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?