2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

sagol canim sonu guzel olsun insalah nornaldir her halde bu sefer dusunmek istemiyorum her seyi
sen nasilsin yeter

iyiyim canım
bende artık güzel bir son yaşamak istiyorum rabbimin izni ile
inşşşşşşşşşşşşşşş
çok yoruldum yyaaaaaaaaaa

yetercim ben bu aralar keci boynuzuna takmis durumdayim simdi satim almayi dusunuyorum esime yedirecegim belki faydasi olur

canım herkesin yumurta gelişmesi rahim kalınlığı aynı olmuyor
kimisinin kısa kimisinin daha uzun olabiliyor
benimde iki tedavimde kısa protokoldü ama
yumoşların toplanması ve transfer günleri aynı değildi
bakalım 3. sü nasıl olacak
seninde sorun olmaz sanırım
inşaalah tedavinle kavuşursun bebeğine duygucum

insallah aminnnnn
sende bebegine kavusursun bu sefer ne zaman basliyorsun dr kotu birsey soylemedi ama cokda konusmadi zaten ama olsun herseyim hayirlisi

sanırım 1 hafta sonra adet olurum şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum
adetimin 2yada 3. günü giderim benim yaşadığım yer küçük
başka şehire gidiyorum çalışıyorum ve zor oluyor gidip gelmek
ama artık bunuda fazla takmıyorum inşallah allahım herşeyin kolaylığını verir
hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum hepimiz için

biz uzak degiliz aslinda ama esim calisiyor devan li izin almak zorunda kaliyor dr gitmek icin arabayla uzak degil ama otusle 3 otobus degistimen gerek oda cok zor mecburen izin aliyor hele bu kirizde pek iyi degil mecburuzda hersey us uste geliyor bu aralar mesela bugun arabamizi tamire verdik abisinden araba aldik ama ben rahat olamiyorun yinede
2 gundur kendimi sikttim dr kan vericem damar bulamadilar kolum delik desik sonumda buldular ama benim canim cok yandi
yeniden baslican dimi herseye donmus degil yani sonu guzel olur insallah

arkadaslar benımde 1.5yıl olmadı bebişim pko adet duzensızlıgı kıst ne arasanız var ılk once progestan kullandım adet oluncada klomen kullandım 10 gun boyunca ılıskıye gırmeyı onerdı dr adetım 7 gun gectı veeeeeeeeeeee dun test yaptım ve hamileyim bu arada eşimede bolca keçiboynuzunu haşlamadan, ballı polen fındık fıstık yedirdim onlarında etkısı olmustur dıye dusunuyorum ama tabı hersey beyınde bıtıyo sıze tavsıyem düşünmemeye calısın akışına bırakın ınanın faydası oluyo ve tabıkı dua dua dua rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin

dondurulmuşum yok duygu herşeye yeniden başlıycaz
git gel izin al her şey hepimize zor oluyor işte
bizim yolumuz 5-6 saat sürüyor epey yol yani
ben sağlıkçıyım ayrıca gece nöbetlrim oluyor
eşimin kendi işi çalışan var ama yinede başında olması gerekiyor
yani bu şartlarda ayarlamaya çalışıyoruz her seferinde
arabamız var ama onuda bugün eşim satmış
acilen yeni araba almamız lazım haftaya kadar
artık ne diyeğim hayırlısı olsun

allah yardimcin olsun canim sonu guzel olsun bebegimizi kucagimiza alsak hepsi unutulur bebislerimiz olsunda dimi ne olursa olsun sagilikli

biliyorum cok zor bende bebegimi kaybettim melesef insallah busefer olucak saglikli kucagima almami nasip eder ama once hamile kalirim insallah aminnnnnn duami kabul et yarapbim ne olur

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…