2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

günaydın cnm bugün gittim dr. Temmuz 5 te tedaviye başlıyorum ( inş reglimde aksilik olmazsa)
2 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum sositososito

canım hayılı olsun
inşşşşşşşşşşş
bebişli olsun
sonu güzel olsun
hiç kendini sıkma stres yapa
temmuza kada yapmak istediğin her şeyi yap
bebek olynı unut gitsin
her şeyin güzel olacağını düşün
ve hep dua et
rabbim anne olmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşş

günaydın arkadaşlar... transferimin 4 günü sıkıntıdan patlıyorum dün biraz yürüyüş yapmak istedim karnıma iğneler batmaya başladı...
eve dönüp yattım.. pazartesi işe başlamayı iple çekiyorum.. bu yasaklar tahlile kadar sürecek galiba uzanma, eğilme, silkme falan gibi...

canım dikkat et kendine çok yorama
evet o yasakalr tal,le kadar devam edecek
inşşş pozitif göreceksin sonrasındada o yasaklarala yaşamı öğreneceksin

Sağol cnm bende öyle yapmayı planlıyorum haziran sonu tatilimizi yapalım kafamızı rahatlatıp başlayalım . Belki normal yolla olur diye çalışmalara devam edicez opuyorumnanaktan

nasıl bütün hamilelik boyuncamı böyle yaşayacağız....

minik kuşş :)) sende çalışıyorsun di mi ? Doktor rapor verdi m i ? kaç gün verdi?
merak ettimde :))

Ben bugün dr. konuştuğumda biz transferden sonra ertesi gün işe başlamasında sakınca görmüyoruz dedi çok şaşırdım .Israrım üzerinede 4 gün rapor yazarım dedi :lepi:

ben sigorta şirketinin genel müd. çalışıyorum yani işim masa başı... sadece stresli.. dr sorduğumda daha iyi bu olayı kafandan atarsın dedi... ama ben 3 gün rapor 2 gün senelik izin aldım.. 1 hf evdeyim..

tabi düşünüyorum şimdi bende hemş. ağır bir şeyler kaldırmazsan.. uzanmazsan..nasıl bir sıkıntı olabilirki...zemuszemus

her kese blgi olsun diye yazıyorum...

st 15:40 transfer gerçekleşti rahat çalışmaları için mesanemi o kadar doldurmuştumki işlemden sonra altıma şu yatan hastaların altına konulan bezden koydular ve ben ona idrarımı yapmaya çalıştım.. 15: 55 te masadan sedyeye geçtim ve st 16:30 da tuvalete kalkmama izin verildi...

st20:00 kadar heastanede kaldık.. benim arabam olduğu için eşim çok zorlanarak bizi eve getirebildi..( çukurlara gire çıka 1 st yol yaptık.)

evimiz ikinci katta merdiven çıkarak eve ulaşabildik.. dr merdiven çıkmakta sorun olmadığını söyledi
ertesi gün olabildiğince dinlenerek geçirdim..ertesi gün yine aynı ama iğnemi yaptırmak için 150 mt falan yürüyerek 2 kat merdiven inip çıkıyorum..

bu gün 3. gün çok minik minik kasıklarımda iğne batmaları var hepsi o kadar ve tabii iğnelerden kalçlarım acıyor...

sürekli yatmanın bir faydsı olduğunu düşünmüyorum.

bilgiler için çok sağol cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz :))
tedavini hangi hastanede görüyorsun bilmiyorumkismile

merhaba kızlar bısey sormak ıstıorum yumurtalarınız toplandıktan kac gun sonra transfer oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…