gÜnaydın arkadaŞlar
günaydın cnm bugün gittim dr. Temmuz 5 te tedaviye başlıyorum ( inş reglimde aksilik olmazsa)
2 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum sositososito
günaydın arkadaşlar... Transferimin 4 günü sıkıntıdan patlıyorum dün biraz yürüyüş yapmak istedim karnıma iğneler batmaya başladı...
Eve dönüp yattım.. Pazartesi işe başlamayı iple çekiyorum.. Bu yasaklar tahlile kadar sürecek galiba uzanma, eğilme, silkme falan gibi...
canım hayılı olsun
inşşşşşşşşşşş
bebişli olsun
sonu güzel olsun
hiç kendini sıkma stres yapa
temmuza kada yapmak istediğin her şeyi yap
bebek olynı unut gitsin
her şeyin güzel olacağını düşün
ve hep dua et
rabbim anne olmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşş
nasıl bütün hamilelik boyuncamı böyle yaşayacağız....
minik kuşş :)) sende çalışıyorsun di mi ? Doktor rapor verdi m i ? kaç gün verdi?
merak ettimde :))
Ben bugün dr. konuştuğumda biz transferden sonra ertesi gün işe başlamasında sakınca görmüyoruz dedi çok şaşırdım .Israrım üzerinede 4 gün rapor yazarım dedi :lepi:
tubbaby.. senin transferin nezaman
ahh keşke yarın diyebilseydim :)) ben temmuz 5 te tedaviye başlıycam cnm
her kese blgi olsun diye yazıyorum...
st 15:40 transfer gerçekleşti rahat çalışmaları için mesanemi o kadar doldurmuştumki işlemden sonra altıma şu yatan hastaların altına konulan bezden koydular ve ben ona idrarımı yapmaya çalıştım.. 15: 55 te masadan sedyeye geçtim ve st 16:30 da tuvalete kalkmama izin verildi...
st20:00 kadar heastanede kaldık.. benim arabam olduğu için eşim çok zorlanarak bizi eve getirebildi..( çukurlara gire çıka 1 st yol yaptık.)
evimiz ikinci katta merdiven çıkarak eve ulaşabildik.. dr merdiven çıkmakta sorun olmadığını söyledi
ertesi gün olabildiğince dinlenerek geçirdim..ertesi gün yine aynı ama iğnemi yaptırmak için 150 mt falan yürüyerek 2 kat merdiven inip çıkıyorum..
bu gün 3. gün çok minik minik kasıklarımda iğne batmaları var hepsi o kadar ve tabii iğnelerden kalçlarım acıyor...
sürekli yatmanın bir faydsı olduğunu düşünmüyorum.
GOP ta dr çok güveniyorum bu yüzden oraya gidiyorum
merhaba kızlar bısey sormak ıstıorum yumurtalarınız toplandıktan kac gun sonra transfer oldunuz
merhaba
birincisinde 2 gün sonra ikincisinde 3 gün sonra transferim olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?