2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

peki gec transfer olmasımı ıyıymıs yoksa erken olması bununla ıgılı bı bılgın varmı canım

geç olması daha iyi embriyolar daha fazla bölünüp çoğaldığı için tutunma şansları daha fazla oluyor en iyisi 5. gün transferiymiş benim 1. de tumoşlar kaliteli değilmiş 4 ve 5 hücreli 2. gün transfer ettiler onlarda gitmesin diğe 2. tedavimde 3. gün beklendi ama 1 tane embriyo kalmıştı 9 hücreliydi ama transfer edildi tuttu ama sonra kaybettim

ay cok sagol ya benı rahatlattın bende dıorum acaba bı sorun varda onun ıcınmı bukadar gecıktı dıodum bugun tam3.gunun yarın veya cumartesı ddıler transferı tekrar tesekkur ederım

bısey daha soracam yumurta toplamadan sonrabana vajinadan kullanılacak bı hap verdıler ben bunu koyuyorum 2 3 saatte yatıyorum ayaga kalkınca akıo tekrar bu nasıl bısey pekı sen kullanmısmıydın

slm kızlar
ne hebr
bu gÜn kadeŞımın bır arkadaŞına gıttım
laparoskopı olmuŞtu
kanaları kapalıymıŞ
tÜp bebk demıŞler ama kızcaĞız 22 yaŞında olduĞu ıÇın beklemek zorunda
rapor alam ıÇın
bu nasıl ıŞ yyaaaaaaaaaaaaaaaa
hıÇ anlamıyorum bu ınsanlar neyı bekleyecekler kı

canım benim transferim 5. gün yapıldı bugün 12. günüm ve o mutlu haberi aldık allahım bütün isteyenlere nasip etsin inş.

RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA
ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

bende orda çektirdim canım dr aynıydı çok memnun kaldım bende herkese tavsiye ederim ilaç yok acı yok korku yok...

meraba bluestar neler yapiyorsun

mrb 55Duygu arkadaşım iyiyim çalışıyorum zamanımı doldurup haziranın gelmesini bekliyorum sen neler yapıyorsun? kendini toparladın dimi? çevremde olan güzel haberleri duymak beni mutlu ediyor bir arkadaşımın kardeşi aşılama ile üçüzlere hamile kaldı öyle sevindimki...

canım benim transferim 5. gün yapıldı bugün 12. günüm ve o mutlu haberi aldık allahım bütün isteyenlere nasip etsin inş.

canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin..senın mutlu haberin bizleride mutlu ettı bizi unutma bolca dua et inş..bizimde olur hayırlısıyla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…