peki gec transfer olmasımı ıyıymıs yoksa erken olması bununla ıgılı bı bılgın varmı canım
geç olması daha iyi embriyolar daha fazla bölünüp çoğaldığı için tutunma şansları daha fazla oluyor en iyisi 5. gün transferiymiş benim 1. de tumoşlar kaliteli değilmiş 4 ve 5 hücreli 2. gün transfer ettiler onlarda gitmesin diğe 2. tedavimde 3. gün beklendi ama 1 tane embriyo kalmıştı 9 hücreliydi ama transfer edildi tuttu ama sonra kaybettim
slm kızlar
ne hebr
bu gÜn kadeŞİmİn bİr arkadaŞına gİttİm
laparoskopİ olmuŞtu
kanaları kapalıymıŞ
tÜp bebk demİŞler ama kızcaĞız 22 yaŞında olduĞu İÇİn beklemek zorunda
rapor alam İÇİn
bu nasıl İŞ yyaaaaaaaaaaaaaaaa
hİÇ anlamıyorum bu İnsanlar neyİ bekleyecekler kİ
[/QUOTE
daha yaşı küçükmüş yaa(allah yardımcısı olsun.ne için rapor alacakki??
canım benim transferim 5. gün yapıldı bugün 12. günüm ve o mutlu haberi aldık allahım bütün isteyenlere nasip etsin inş.
slm kızlar
ne hebr
bu gÜn kadeŞİmİn bİr arkadaŞına gİttİm
laparoskopİ olmuŞtu
kanaları kapalıymıŞ
tÜp bebk demİŞler ama kızcaĞız 22 yaŞında olduĞu İÇİn beklemek zorunda
rapor alam İÇİn
bu nasıl İŞ yyaaaaaaaaaaaaaaaa
hİÇ anlamıyorum bu İnsanlar neyİ bekleyecekler kİ
[/QUOTE
daha yaşı küçükmüş yaa(allah yardımcısı olsun.ne için rapor alacakki??
CANIM TÜP BEBK İÇİN RAPOR ALACAKLAR
canım benim transferim 5. gün yapıldı bugün 12. günüm ve o mutlu haberi aldık allahım bütün isteyenlere nasip etsin inş.
hayır canım mrdivenin bi zarararı yok dr dedi bana
Arkadaşlar ben HSG çektirdim :lepi::lepi:
Şunu size açıklamak istiyorum HSG çektiren bir çok arkadaşımın yazılarını okudum ve inanılmaz korktum hatta sabah randevumu bile iptal etmek istedim anestezi yapmıyorlar diye.Hatta sabah aradığımda bana hsg çekicek olan doktorla konuştum.Anestezi nedne yapmıyorsunuz dediğimde güldü doktor:dance: Siz gelin görüceksiniz dedi
Bende mecbur randevu aldığım anestezi yapmayan RADYOTOM-RADYOMAR a gitmek zorunda kaldım.Nasıl korktum anlatamam.Neyse uzatmayayım
Beni içeri aldılar Dr.Cevat BAYRAK (radiodiagnostik uzmanı) beni karşısına oturttu 15 dk sohbet ettik yapılacak işlemi özetledi.Ve işlem 2 dk sürdü adamcağız beni ikna etmek için 15 dk dill döktü ve işlem 2 dk sürdü.Kendi kendime çok kızdım ne bir acı hissettim ne bir sızı yattım ve kalktım.Hala şoklardayım yani
Kısacası HSG çekilacak arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.
Evet acı oluyor , kanama oluyor , 2 gün ilişki ve duş almak yasak oluyor amaaaaaaaaaaa bu eski sistem yöntem için geçerli. Radyotom-Radyomar Fındıkzade şubesinde son sistem acısız yöntem kullanılıyor ve anesteziyi bırakın ağrı kesiciye bile gerek kalmıyor.Fiyatı ise 240 tl Şiddetle tavsiye ediyorum ve burdanda Dr. Cevat beye çok teşekkür ediyorum.Bıkmadan usanmadan bana işlem hakkında bilgi verdiği ve güler yüzünü eksik etmediği için.
Sonuçlarım çok iyi çıktı herşey yolunda çok şükür :dance:
herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın hihoyyyt
meraba bluestar neler yapiyorsun
arkadaşlar transferin 5. günü çok sıkıldım çokkk... kimse yokmu yazışalım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?